Felicitari Echipa B.P!!

Discuție în 'Runda de discuții' creată de donnadmn, 17 Dec 2015.

Dragă cititor al forumului nostru,

Dacă dorești să participi activ la discuțiile purtate, ai întrebări sau vrei să deschizi alte teme, este necesar să te conectezi în continuare în joc. În cazul în care nu ai încă un cont de joc, te rugăm să te înregistrezi. Ne bucurăm să te revedem în viitor în forumul nostru! CLICK AICI
Stare subiect:
Nu este deschis pentru răspunsuri suplimentare.
  1. kristinik73

kristinik73 Începător forum

felicitari farmerama

crismar1528, SOSYGMA, donnadmn și alți 5 apreciază asta.
  2. yocoama

yocoama General forum

consider ca acest event este cel mai bun din ultimii doi ani.sunt super multumita.FELICITARI ECHIPA FARMERAMA

crismar1528, SOSYGMA, lexus200 și alți 8 apreciază asta.
  3. malagambafane

malagambafane Legendă vie

Felicitari ECHIPEI FARMERAMA !

bumbaca, crismar1528, Cristela81 și alți 10 apreciază asta.
  4. ciufi

ciufi Începător forum

Sa fie tot asa...felicitari

malagambafane, crismar1528, ttteee și alți 6 apreciază asta.
  5. mimi***

mimi*** Împărat forum

Super super event.....mai vrem si altele tot asa....Felicitari echipei Farmerama

malagambafane, crismar1528, ttteee și alți 7 apreciază asta.
  6. cotizo

cotizo Scriitor activ

Pai ce sa spun ca mi-e rusine! Toti lauda Big Point pentru event! Eu nu pot! Eu as lauda furnicile care au muncit pentru a ne tine in priza 7 zile ! Si echipa este destul de mare! Doamne joc de 5 ani si nu mi s-a intimplat sa am incercari dar sa nu am timp de ele! B R A V O O O !

7. eluti

eluti Începător forum

Da , a fost OK ;) dar din pacate nu am reusit sa termin evenimentul , am ramas cu peste 150 de cosuri nefolosite .... neutilizate .... din cauza jobului dar oricum am primit ft multe cadouri in cosulet :) ( nu mai am pt ce folosi bananele deocamdata ..... :))

8. lexus200

lexus200 Novice forum

Felicitari BP!!!
    Cel mai super event de pana acum!
    Ati fost si sunteti cei mai buni.
    Jos palaria!!!

9. vasylian

vasylian Începător forum

Felicitari echipei B.P. pentru acest eveniment spectaculos!

malagambafane, crismar1528, SOSYGMA și alți 5 apreciază asta.
  10. roliana57

roliana57 Legendă vie

Iubirea, bat-o vina...:D
    Un event reusit si amuzant si o garderoba de invidiat.:inlove: De Ziua Îndrăgostiților, BP ne-a oferit un bal perfect. :music:Felicitari!

Modificat ultima dată: 17 Feb 2016
    alinusacris, lorilori71, Cristela81 și alți 5 apreciază asta.
  11. *gogo

*gogo Junior Expert

Un eveniment care ne-a stimulat harnicia si priceperea! Cel mai mult mi-a placut faptul ca, de ziua indragostitilor, vecinii si prietenii si-au trimis unii altora poezii de dragoste ;)
    Pentru grafica minunata,
    pentru noua conceptie de joc,
    pentru noul Alchimist, care ofera - in sfarsit - produse importante pentru sloturile de argint,
    pentru toate evenimentele grozave,
    pentru forumul curat si prietenos,
    Felicitari, felicitari, felicitari, echipei Farmerama!

12. roliana57

roliana57 Legendă vie

BP ne-a daruit un event extrem de reusit si generos..si un simbol sugestiv: curatenia de primavara.
    Avem nevoie de curatenie in casa si in ganduri pentru a ne bucura de „gradina” primaverii.
    Felicitari, felicitari, felicitari, echipei Farmerama, pentru cel mai frumos martisor!
    O primavara cu soare-n suflet si in „casa” tuturor!

Modificat ultima dată: 3 Mar 2016
  13. Cristela81

Cristela81 Cunoscător forum

multumim BP pt acest martisor frumos. dupa un tort aniversar surpriza, precum si dupa un carnaval darnic in premii, acum ne rasfeti si cu o saptamana de nebunie sub clar de luna. :inlove: multumim ca ai inceput sa alungi monotonia care incepuse sa se astearna peste joc datorita eventurilor asemanatoare, diversificand cerintele necesare pt fiecare event.

o primavara frumoasa tuturor membrilor familiei farmerama (dezvoltatori, moderatori si jucatori). :music:

SOSYGMA, malagambafane, bumbaca și alți 5 apreciază asta.
  14. alinusacris

alinusacris Scriitor în devenire

felicitari tuturor doamnelor care joaca cu pasiune acest joc,farmerama,un 8 martie plin de dragoste si o primavara frumoasa;)!!!......la multi ani!

SOSYGMA, malagambafane, marcela_f69 și alți 4 apreciază asta.
  15. roliana57

roliana57 Legendă vie

Livrare speciala” un alt event atractiv si relaxant! As spune ca evenimentul este o livrare speciala de cadouri din partea BP, care s-a gandit la noi toti, si la cei „mici” si la „veterani”. Felicitari BP si multe multumiri pentru generozitate si toate surprizele pe care ni le oferiti!

SOSYGMA, marianvaly6767, ciunlay și alți 6 apreciază asta.
  16. roliana57

roliana57 Legendă vie

"Saga vikingilor"....un eveniment de exceptie, cu multe recompese “la fix” pentru noi, antrenant si extrem de amuzant alaturi de fermecatoarea Ingrid.
    Felicitari...felicitari...felicitari echipei BP pentru imaginatie, animație, grafică si generozitate!

17. roliana57

roliana57 Legendă vie

“Ochii mintii” un eveniment foarte costisitor si pentru mine dezamagitor. Imi pare rau, dar de aceasta data, nu am nicio felicitare.:(
    PS. Personal, nu gasesc legatura cu titlul evenimentului.

Modificat ultima dată: 22 Mai 2016
    SOSYGMA, malagambafane, donnadmn și alți 4 apreciază asta.
  18. blackangel773

blackangel773 Comisar forum

Subscriu.Sunt la fel de dezamagita ca si colega mea de acest event.
    Nici o felicitare pt el.Mai repede o bila neagra.

SOSYGMA, malagambafane, donnadmn și alți 2 apreciază asta.
  19. roliana57

roliana57 Legendă vie

La conferinta anuala a savantilor urechiati si nu numai... Lenny a strigat Evrikaaaa! Aplauzele juriului pentru "mazarea perfecta" au fost prelungite.:D
    Felicitari BP pentru acest eveniment perfect!

Modificat ultima dată: 29 Mai 2016
    gyongyi575, veve47, SOSYGMA și alți 3 apreciază asta.
Stare subiect:
Nu este deschis pentru răspunsuri suplimentare.