Felicitari "piratului" nostru...

Discuție în 'Runda de discuții' creată de veve47, 15 Oct 2014.

Dragă cititor al forumului nostru,

Dacă dorești să participi activ la discuțiile purtate, ai întrebări sau vrei să deschizi alte teme, este necesar să te conectezi în continuare în joc. În cazul în care nu ai încă un cont de joc, te rugăm să te înregistrezi. Ne bucurăm să te revedem în viitor în forumul nostru! CLICK AICI
Stare subiect:
Nu este deschis pentru răspunsuri suplimentare.
  1. veve47

veve47 Conte forum

Cand sa ma uit si eu ca un fermier obisnuit pe forum, ce sa vezi? Un pirat simpatic a aparut in coltul unde pana mai ieri un ratonel dragut ne supraveghea cu ochiu-i mereu vigilent. Nu pot decat sa ma bucur pentru avansarea ta Chronos, sa te felicit sincer si promit sa fiu cuminte pe viitor si sa postez cum trebuie:p propunerile mele caci, cine stie, poate "nenea piratul" ma va fereca intr-o lada si ma va abandona pe o insula pustie si nu o sa pot sa-mi mai vad ferma mea cea draga...;). Cu siguranta faci parte dintre "piratii" buni, ai demonstrat-o in repetate randuri, iar mana ta de pe mouse niciodata nu se va trasforma intr-un carlig metalic caci firea ta nu o permite. Fii vigilent si atent la nevoile noastre in continuare si nu pot decat sa-ti spun multumesc si la multe avansari, inainte!:)

Modificat ultima dată: 19 Oct 2014
    malagambafane, dadan, Georgel72 și alți 22 apreciază asta.
  2. giuly1969

giuly1969 Ambasador forum

Mult adevar in tot ce ai scris si as vrea sa mai adaug citatul din semnatura ta ,, Valorezi atat cat valoreaza inima ta". I se potriveste de minune. Mult succes in tot ceea ce face.

ciccio14, malagambafane, dadan și alți 18 apreciază asta.
  3. mariucuta

mariucuta Pretendent

Subscriu celor scrise de veve47 transmitand-i si eu lui Chronos gandurile mele bune ,felicitari si sa fie mereu alaturi de noi ,la bine si greu,asa cum a fost mereu !
    O seara frumoasa tuturor !

malagambafane, dadan, Georgel72 și alți 15 apreciază asta.
  4. mariasamoila16

mariasamoila16 Mare-maestru forum

Felici
    Felicitari, Chronos! La mai mare!!!!

ciccio14, malagambafane, dadan și alți 14 apreciază asta.
  5. Chronos

Chronos Guest

Ehe, buna dimineata dragele mosului. Va multumesc din suflet pentru gandurile calde si bune. Ma bucur si acum, ca de fiecare data, cand constat faptul ca prezenta mea conteaza. Despre mine nu prea mai este nevoie sa spun multe lucruri. Dupa cum probabil s-a observat, atat ca om cat si ca moderator tin foarte mult la bunul simt, la rabdare, la stimularea gandirii. Nu ma voi dezminti nici pe viitor cum nu cred ca am facut-o nici pana acum, de mai bine de un an de zile si anume de faptul ca sunt aici pentru voi si in slujba regulamentului, indiferent de riscuri.
    Veve, daca va mai "cearta" Chronos, o face parinteste, constructiv si de ce nu, daca situatia o impune, cu putina severitate.
    Sunt convins ca ne vom mai "auzi" asa ca ma retrag usor usor si va pup pe obrajior. O zi splendida si plina de tonus va doresc.

yocoama, malagambafane, dadan și alți 24 apreciază asta.
  6. ginahozoc

ginahozoc De-al casei

Adevarat, adevarat, felicitari Chronos, multa sanatate si toate cele bune pentru a avea putere si rabdare in a ne indruma in aceasta lume a Farmeramei. Mai gresim, mai cautam, dar tu intotdeauna ai fost "la post". Felicitari inca odata si o zi buna.

malagambafane, dadan, Georgel72 și alți 13 apreciază asta.
  7. casttelon

casttelon Expert forum

Felicitari si la mai mare. Le meriti cu prisosinta, nu vreau sa te laud dar mai rar oameni ca tine. Sanatate si multa putere de munca iti doresc.

malagambafane, dadan, Georgel72 și alți 12 apreciază asta.
  8. Sirena11

Sirena11 Veteran Forum

Thomas Mann spunea intr-una dintre cartile sale ca Timpul este o taina ireala si atotputernica....Tu Timp al Farmeramei ai ramas la fel de misterios, chiar daca ne-ai dat sa citim bucati de suflet prin postarile tale, nu atotputernic, dar destul de puternic incat sa nu lasi sa te doboare rautatile celor macinati de frustrari si invidii! Ai fost si esti mereu aici, gata sa ne spui o vorba buna, sa oferi un sfat dezinteresat , sa ne aduci noutati intr-un stil care ne face sa zambim, si mai ales sa pastrezi forumul Farmeramei curat ! Pentru acestea si pentru multe altele iti multumesc, iti doresc putere sa ramai in echipa timp indelungat si mai ales sa nu te schimbi! Învăţăm zilnic cum să numărăm secundele, minutele, orele, zilele, anii, dar nimeni nu ne explică exact cât valorează o clipă.O clipa valoreaza atat de mult pe cat o simtim in suflete! Felicitari si la mai mare Timpule!

malagambafane, dadan, Georgel72 și alți 15 apreciază asta.
  9. Chronos

Chronos Guest

Va multumesc din inima tuturor pentru gandurile bune, pentru placerea de a ii scrie unui om cateva ganduri. Este mare lucru sa stii ca acolo cineva apreciaza ceea ce faci, probabil ceea ce esti si cum esti.
    Doresc sa va asigur ca nu vor pali gandurile voastre bune in fata unor postari ce contin atacuri la persoana mea, injurii la persoana mea, injurii la adresa persoanei care mi-a dat viata, una dintre persoanele al carei caracter il mostenesc. Probabil acest gen de postari vor mai aparea, insa pot demonstra ca ma pot lua si la tranta, caci intoarcerea si celuilalt obraz devine tot mai mult ultima optiune sau poate chiar sa dispara dintre optiuni.
    Va doresc tot ce mi-as putea dori si mie.
    O zi frumoasa sa aveti si nu doar pentru ca mi-ati facut voi ziua mai frumoasa.

Hellen2012, malagambafane, dadan și alți 20 apreciază asta.
  10. donnadmn

donnadmn Legendă vie

Felicitari CM...ma bucur mult ptr tine. Se pare ca munca ta nu a ramas neobservata de cei ce recompenseaza.
    Bucura-te de acest bine meritat "cadou" ptr care ai muncit foarte mult. Inca odata Felicitari!!!

malagambafane, dadan, Georgel72 și alți 11 apreciază asta.
  11. mariucuta

mariucuta Pretendent

Buna seara Chronos !
    Ma intreb cine -si poate permite sa -ti aduca injurii sau atacuri la persoana ta sau a parintilor tai ?
    Poate doar un neica nimeni ,un specimen fara de cultura si educatie ,un frustat care nu are cu cine comunica.
    Astfel de indivizi trebuiesc ignorati de intreaga comunitate FARMERAMA si nu numai si pusi la GAZETA DE PERETE CA RAUFACATORI .
    Miile de fermieri care te apreciaza si te stimeaza pentru calitatile tale iti sunt alaturi la bine si la greu si te asigur ca iti doresc tot binele,
    si se roaga Bunului Dumnezeu sa ai parte de multa liniste sufleteasca ,sanatate si multe satisfactii personale si profesionale ,
    sa ai parte de tot binele !

donnadmn, malagambafane, dadan și alți 16 apreciază asta.
  12. popescudana42

popescudana42 Legendă vie

Felicitarile vin si din partea mea pentru Chronos si multe cuvinte numai de lauda,
    meriti din plin pentru activitatea intensa care o ai pe forum.pentru promptitudinea ta fata de fermieri,
    iti urez mult succes in continuare si sa fii la fel ca si pana acum sa ne oferi sfaturi atunci cand avem nevoie de ele.
    FELICITARI CHRONOS ..

donnadmn, malagambafane, dadan și alți 12 apreciază asta.
  13. Adelina40

Adelina40 Guest

Nu știu dacă ai răspuns tu vreodată în două rânduri -.-.. dar știu că ai răspuns mult, foarte mult și foarte bine! Și mai știu că ai răspuns cu drag, cu atenție, cu tot sufletul. Te-ai consumat pentru fiecare postare, fiecare întrebare, fiecare nemulțumire. Ești un moderator rău da' bun și un coleg minunaaaat! Dacă îți zic eu că ești un coleg minunat, la cât mișto faci de mine, îți dai seama ce cred ceilalți? 8)

Mi-ești drag tare și ai reușit să ne demonstrezi câte calități și valori de seamă se ascund în spatele nick-ului tău. Ai reușit să ne arăți ce fel de gândire ai și ce norme aplici și nu pot să mă gândesc decât la cât de corect și cinstit ești... și ce norocoși suntem că te-a zărit dragonul!

Hai că ești iubit. Și apreciat. Și dorit aici. Și pirat. Și n-ai voie să ieși din echipă înaintea mea. Felicitări din suflet! :inlove::inlove:

yocoama, malagambafane, dadan și alți 23 apreciază asta.
  14. ttteee

ttteee Cunoscător forum

Felicitări şi numai gânduri de bine.

malagambafane, dadan, Georgel72 și alți 9 apreciază asta.
  15. udroiuelena

udroiuelena Novice forum

felicitarile vin si din partea mea....

malagambafane, dadan, Georgel72 și alți 9 apreciază asta.
  16. matusam

matusam Legendă vie

17. Chronos

Chronos Guest

Va multumesc din suflet pentru gandurile bune si celor care v-am multumit si celor carora nu v-am multumit, celor care ati scris si celora care nu ati scris. Despre munca de moderator ar fi multe de spus, poate vor fi persoane care vor rade, insa a fi moderator nu este usor, poate nici greu daca iti place ceea ce faci, insa cu siguranta provocator, chiar daca presupune sacrificii. Conditia primordiala este sa iti placa ceea ce faci. Ai multe satisfactii cand vezi ca ceea ce faci conteaza, atat ca ajutor oferit jucatorilor cat si ca aport in cadrul echipei. Te incearca altfel de sentimente cand esti injurat, insa fiecare "mizerie" primita te face mai puternic atat prin prisma caracterului cat si prin prisma sprijinului oferit de echipa si jucatori, caci pana la urma suntem o comunitate, poate chiar o familie imensa, a carei grad de rudenie este data de acest joc frumos, acest univers al nostru.
    Eeeeeeeee, acum sa revin la Adelus cel mic, dragalas si unic (nu voi preciza aici numele de alint). Adelus, sa nu te schimbi niciodata, tu stii prea bine care este farmecul tau, tu stii foarte bine cat si de ce imi esti atat de draga. Insa, iti spun de pe acum, daca mai aduci vorba de parasit echipa, bataita ta va fi televizata, la ore de maxima audienta si rating maxim. Radem, glumim, dar nu parasim incinta sau corabia, indiferent de timpul disponibil. Stii foarte bine parerea mea: fiecare din noi conteaza. La final spun doar atat:iiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiii.......

Va multumesc tuturor pentru tot, pentru ca existati, pentru ca iubiti acest joc, pentru ca va "pierdeti" in el. Sa nu uitati vreodata, chiar daca uneori o faceti: chiar contati.

Pana cand ne vom "reauzi" din nou, va doresc toate cele bune.

yocoama, malagambafane, dadan și alți 18 apreciază asta.
  18. Capuccino

Capuccino Analist forum

Draga Chronos,

Esti cel mai activ moderator din intregul forum, iti rezervi un timp urias pentru a ne raspunde la intrebari, nu in 2-3 cuvinte ci in "siruri" intregi de cuvinte. Esti "idolul" meu si cred ca te prinde bine rolul de pirat, in ciuda faptului ca esti sever, dar ai tot dreptul... nu poti sa treci cu indiferenta cand cineva incalca regulamentul.
    Cunosti cartea "Singur pe lume"? Eu cred ca da, fiind foarte populara in ziua de azi. Am sa fiu scurt si am sa-ti explic ce vreau sa zic din toate astea. Rémi, personajul principal, un copil, batut si jignit de catre tatal sau, care, pentru dansul nu conta ca " fiul meu" poate muri din atatea lovituri, este dat pe mana bunicii, o persoana speciala pentru dansul, deoarece se intelegeau foarte bine, si nu-si imagina viata fara dansa. Tatal hotaraste sa-l duca la orfelinat, insa Remi, cu ajutorul bunicii fuge departe de acel colt al intunericului, dar si al luminii.
    Pe drum gaseste o multime de persoane care il ajutara, implicit un muzician, "cu cersitul", care de data asta Remi il ajuta, cu cateva treburi, fiindca acesta era batran si nu se putea descurca singur. Remi nu se gandeste ca acea sarcina poate fi foarte grea, de neatins de un copil de varsta sa, dar cu bune si cu rele reuseste sa-i indeplineasca dorintele si-i ofera unul din fidelii sai catelusi.
    Eu consider ca aceasta poveste te caracterizeaza, mai putin prima parte, dar nu puteam sari peste ea ca stii bine: "povestea fara inceput nu mai este poveste". Dar, trecand la subiect, te vad foarte bine in rolul de a ajuta pe cineva "real", cunoscandu-te doar din forum, pentru vorbele tale calde cand este cazul si aspre cand " se ingroasa " gluma.
    Esti un moderator uimitor, de neintrecut, din toate punctele de vedere:
    1. Mereu activ: aceasta "calitate" nu-ti poate fi luata, esti mereu langa noi, ca " tatal " nostru, care ne vegheaza sa nu facem greseli.
    2. Nu spui "Nu": alta calitate care, ne ajuta sa intelegem ca esti mereu alaturi de noi, ca vrei intotdeauna sa fie totul bine, fara certuri, si fara lacune, sa intelegem jocul ca tine, lipsit de fapte rele .
    3. Raspunsuri folositoare: din "titlu" se intelege totul. Intotdeauna dai raspunsuri folositoare, care ne ajuta sa depasim problema, sau daca nu macar sa o "amelioram", raspunzand in sute, chiar "mii" de cuvinte, si de cate ori este necesar, adica pana ne faci sa intelegem tainele problemei.
    4. Aspru, dar folositor: aceasta, de multi este considerata un defect, dar pentru mine este o calitate, pentru ca in forum nu trebuie sa lasi jucatorii sa ti se " urce in cap" ci trebuie sa vezi de fiecare data si partea buna si om si partea rea. Consider ca faci foarte bine cand "ne mai dai cu ciomagu' pe spinare" altfel nu am fi asa educati acum :D
    Nu exista minim de cuvinte ca sa te descriu, ca sa-ti arat cat de special esti si cat de folositor esti pentru noi si pentru tot ce te inconjoara in viata de zi cu zi.
    Acum, ca ai "accesat" un nou "nivel", as vrea sa vin pe corabia, ta, sa ma calauzesti prin " Triunghiurile Bermudelor", chiar daca se zice ca e un loc periculos, ca nicio corabie nu se mai intoare de acolo, eu am incredere in tine, ca putem depasi situatia si ca putem ajunge inapoi la fermele noastre drage. Dar mi-e putin frica...o_O, daca te superi pe mine, nu as vrea sa ma pui pe scandura si sa ma dai la rechinixD.... iubesc sa traiesc !8) In concluzie as vrea sa fim cu totii, fie moderatori, fie jucatori, pe corabia ta, ca o familie, care se ajuta reciproc.

Halloween Fericit, tie si familiei, tale, si cine stie... poate iti "fur" acel carlig imaginar :p, pentru a ma pedepsi singur cand incalc regulile.
    Felicitari multe, un weekend placut in continuare, mult spor in zilele urmatoare, si fie ca toata viata sa-ti fie luminata, pentru a ne lumina si pe noi !:D

Modificat ultima dată: 26 Oct 2014
    malagambafane, dadan, Georgel72 și alți 10 apreciază asta.
  19. mariucuta

mariucuta Pretendent

Mai frumos de ata nu se poate ,felicitari pentru aprecieri !

20. alexsilviu11

alexsilviu11 Avansat

in urma discutiei in contradictoriu cu tine si dupa ce am citit pe forum ca nu mai sunt si alte persone care aveau probleme cu jocul ,m-am sesizat si am investigat daca la calculatorul meu sunt probleme.astfel am descoperit ca asa este si am remediat problema iar acum jocul merge bine .IMI PARE RAU SI IMI CER SCUZE( daca am scris cu litere mari vreau sa intelegi ca nu este ca si cand as tipa la tine ) pentru acea discutie .sper sa-mi accepti scuzele!

Stare subiect:
Nu este deschis pentru răspunsuri suplimentare.