Felicitari "piratului" nostru...

Discussion in 'Runda de discuții' started by veve47, Oct 15, 2014.

Dear forum reader,

if you’d like to actively participate on the forum by joining discussions or starting your own threads or topics, please log into the game first. If you do not have a game account, you will need to register for one. We look forward to your next visit! CLICK HERE
Thread Status:
Not open for further replies.
  1. marafiz

marafiz Junior Expert

Salutare tuturor!
    Citind tot ce s-a scris aici la adresa lui Chronos m-am bucurat ca mai sunt si altii care-l apreciaza.
    N-as vrea sa repet ce s-a mai scris, pot insa sa spun cu mina pe inima, ca datorita lui Cronos joc si azi Farmerama, pentru ca am citi cam tot ce a scris pe forum si m-a ajutat enorm atunci cind eram in impas, desi probabil ca el nu stie asta.
    Multa sanatate,rabdare si tot ce iti doresti in anul care bate acum la usa!
    :)

2. Chronos

Chronos Guest

Buna seara! Am sa iti spun ceea ce nu a fost in regula in acea zi: tonul abordat inca de la prima postare, un ton usor ironic, plin de repros si usor agresiv. A fost un gen de postare care contravine regulamentului, nu este neaparat sanctionabil, insa la acel mod de postare, regulamentul nu recomanda oferirea unui raspuns, ci chiar stergerea postarii. Insa mi-am dat seama imediat ca te afli intr-o confuzie si am vrut sa te ajut, sa elimin "ceata" ce era in jurul tau. Am insistat in schimbul de replici pentru ca stiam ca nu ai dreptate si nu puteam lasa lucrurile asa, nelamurite. Scrisul cu majuscule pentru mine nu inseamna ca tipi la mine, cel putin pentru mine, dar contravine regulamentului. Insa acum tine de trecut, ma bucur ca s-au rezolvat lucrurile, chiar ma bucur si pana la urma sunteti toti oameni, tu aveai frustrari adunate, insa nu erau cauzate de vreo defectiune a jocului. Recunosc ca si eu ti-am vorbit destul de ferm, pentru ca faceai acuzatii si chiar nu aveai dreptate. Gata, s-au dus, sper sa fii o jucatoare multumita, sa te bucuri de joc, sa iti mentii vie pasiunea pentru joc si sa nu uiti niciodata: moderatorii chiar doresc sa ajute, dar trebuie sa le acordati credit sau sa incercati cel putin. Iti doresc sa ai sarbatori implinite, linistite, fericite. O seara frumoasa!

Buna seara! Ma bucur sa aud ca sunt si jucatori care ma percep oarecum asa cum sunt in realitate ca om si aici ca moderator, pentru ca nu am cum sa plac la toata lumea sau sa fiu inteles de toata lumea. De cate ori cineva imi trimite mama in lumea celor drepti sau aprinde niscaiva lumanari, imi aduc aminte ca sunt si jucatori, care recunosc, cand vad valorile umane, calitatile firii umane. Marafiz, ma bucur enorm ca am fost pietricica adaugata care a inclinat balanta cumpenei tale, in directia buna sau dorita de tine. Ma bucur ca am fost drumetul misterios, prafuit, ascuns sub o palarie ce ii ascundea privirea, care ti-a indicat directia atunci cand drumul s-a bifurcat. Ma bucur ca avem o comunitate numeroasa, care pune suflet in joc, care intinereste jucand si care isi ascute mintea elaborand strategii, care face calcule, care isi anunta prietenii cand iese un adapost rar si tot asa. Nu stiu exact prin ce anume te-am ajutat sa continui, dar ma bucur ca am reusit. Nu uitati: suntem aici pentru voi, indiferent de momente vesele, momente mai tensionate, indiferent ca lucrurile merg bine sau ca lucrurile nu merg mereu asa cum ne-am dori. Ne uneste pe toti acelasi lucru, jucatori si moderatori: Farmerama - cel mai frumos joc!
    Pana ne vom revedea in acest topic, Sarbatori fericite!

3. tuca4747

tuca4747 Locuitor permanent

Salut tuturor.
    Marafiz, ma alatur in totalitate la cele afirmate de tine, iar daca ar trebui sa fac un repros "Piratului" nostru, acela ar fi ca datorita postarilor domniei sale, pe care le citesc frecvent, sunt si voi ramane mult timp "incepator" pe forum, fiindca clarifica toate problemele aparute, imi reaminteste o serie de informatii utile, chiar imi da raspunsul la unele aspecte pe care nici nu le-am sesizat.
    Practic, ma lasa fara "obiectul muncii" la interventii !
    Felicitari Chronos, multumesc pentru tot ce faci si iti doresc sarbatori fericite (si linistite pe joc), multa sanatate si implinirea tuturor dorintelor in noul an!

4. _Chihuahua_

_Chihuahua_ Profesionist forum

Fiindca tot este Ajunul,imi prezint si eu felicitarile printr-o ,,urare,,:

Farmerama,draga mea,
    Vin sa -ti povestesc ceva.
    Anul asta nu-i zapada...deci este ciudat
    Asa ca eu imi fac prezenta pe un cal inaripat.
    In drumul meu am intalnit
    Casa unui fermier iscusit
    Toate erau asezate...fursecuri,bunatati...ca la carte.
    In ograda lui am mai vazut
    Un strut pitic...falnic cat un nuc,
    Langa fantana cu apa
    Punea covrigi pe bat...o oaie imbracata.
    Liliacul Dracula sta si el sfios
    Caci e ograda lui Chronos.

Craciun Fericit si sanatate din belsug!

5. mariucuta

mariucuta Pretendent

CRACIUN FERICIT CHRONOS !
    Sanatate ,liniste si pace sufleteasca iti doresc din tot sufletul felicitandu-te pentru tot ce faci !

6. Chronos

Chronos Guest

Iata revine pe carare
    Craciunul de la plimbare.
    "Craciune, te-ai plimbat un an intreg
    Si acum revii la refren?".
    "M-am intors iar la voi
    Cand primavara este in toi.
    Am venit precum tanti Tanța
    Sa va reaprind speranța.
    Am venit sa vad iubire si implinire
    Iar in familii sa vad fericire.
    Necazuri sunt peste tot
    Sanatatea-i strop cu strop.
    Sper sa nu vi se umple paharul la toate
    Decat cel cu sanatate."

Va multumesc frumos si din inima pentru urari. Cum imi va fi Craciunul? Nu voi stii, voi incerca sa ma intorc in timp, pentru ca unde nu sunt impliniri, poti retrai amintiri.

Craciun Fericit tuturor si sa va incarcati bateriile cu bucuria de a avea pe cei dragi in jur.
    Cei care inca ii mai aveti, bucurati-va de ei in fiecare moment.

Sarbatori Fericite!

7. mariucuta

mariucuta Pretendent

Pentru ANUL NOU ce vine ,toate gandurile bune cu urari de sanatate ,fericire si prosperitate ,stimate Chronos !

8. Chronos

Chronos Guest

Sarut mana din suflet. Va doresc la toti asemeni o noapte reusita si un an care va trece oricum, dar care speram cu totii sa treaca fara a lasa urme adanci in sufletele noastre. Va invit la o muzica, un dans si o mancare buna.:D
    (Aga): si o sampanieeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeee ;)
    Sa petreceti cum se cuvine, sa va fericiti sufletul ca sa intrati in noul an cu bateriile incarcate si cu vocea ragusita.

Last edited by moderator: Dec 31, 2014
  9. marafiz

marafiz Junior Expert

Buna dimineata de Anul Nou!

Multa sanatate, si belsug in toate!

10. Sirena11

Sirena11 Veteran Forum

,,Timpul este prea lent pentru cei care asteapta, prea iute pentru cei care se tem, prea lung pentru cei care se plang, prea scurt pentru cei care sarbatoresc, dar, pentru cei ce iubesc, timpul este o eternitate.'' La multi ani Timpule! Sanatate, bucurii, iubire si minunate zambete iti doresc de ziua numelui ce-l porti! ​

11. matusam

matusam Legendă vie

Timpul sterge...Da, dar el stie sa pastreze - ca nimeni altul - ceea ca nu trebuie pierdut (Amza Pellea)

Multa sanatate si tot binele din lume.
    LA MULTI ANI!
    Cu respect, matusam

12. tudor1966

tudor1966 Împărat forum

LA MULTI ANI!

13. janin48

janin48 Începător forum

La multi ani! Multa sanatate, dorinte devenite realitate!
    O zi frumoasa alaturi de cei dragi!

14. _Chihuahua_

_Chihuahua_ Profesionist forum

Multa sanatate,intelepciune si milostenie ! Sa ai un suflet deschis si curat,sa fi bun si iertator,sa ai parte de tot ce este mai bun,mai trainic,sa razi din tot sufletul,sa fi fericit si sa imparti din putinul ce-l ai cu cei ce nu au deloc.
    Visele sa-ti devina realitate si tot ce este rau sa dispara din drumul tau.
    Nu-ti doresc asta pentru ziua de azi,ci pentru toata viata.
    La Multi Ani!

15. anutssa_a93

anutssa_a93 Veteran Forum

Multa sanatate si bucurii. La Multi Ani de Florii!

16. -mafia444-

-mafia444- Comandant forum

De ziua numelui tău, primește din partea mea multe urări de bine, sănătate, mult noroc și împlinirea tuturor dorințelor! Dumnezeu să te călăuzească în tot ceea ce faci. LA MULȚI ANI!

17. Agro80

Agro80 Conte forum

La multi ani, Florin!

18. mariucuta

mariucuta Pretendent

La multi ani, Florin !
    Fie ca toata viata sa-ti fie presarata cu florile iubirii ,fericirii si bunastarii ,
    sa ai parte de toate bucuriile vietii alaturi de cei dragi !

19. SunnyGarden

SunnyGarden Profesionist forum

20. georg2503

georg2503 Cunoscător forum

La multi ani cu sanatate si muuuulte bucurii!

Thread Status:
Not open for further replies.