Felicitari "piratului" nostru...

Discussion in 'Runda de discuții' started by veve47, Oct 15, 2014.

Dear forum reader,

if you’d like to actively participate on the forum by joining discussions or starting your own threads or topics, please log into the game first. If you do not have a game account, you will need to register for one. We look forward to your next visit! CLICK HERE
Thread Status:
Not open for further replies.
  1. mariasamoila16

mariasamoila16 Mare-maestru forum

La muti ani, Chronos!
    Sa ai numai zile senine. Eu sunt fanul tau. Imi plac replicile tale si cum spunea cineva mai sus, citesc aproape tot ce scrii.

2. Chronos

Chronos Guest

Va multumesc din suflet pentru urari si gandurile bune. Dupa cum se spune, pozitivul atrage pozitiv (nu vorbim de magneti), iar negativul atrage negativ, un gand bun atrage un alt gand bun, iar gandurile bune iti fac ziua mai frumoasa.
    Nefiind un "party man", astazi, in ziua mea de onomastica m-am relaxat batraneste. In partea a doua a zilei, m-am relaxat cu o cafea la curte, in miros de gratar, alaturi de cateva persoane dragi, alaturi de un soare de primavara, alaturi de un pisic simpatic si de un catel frumusel foc, inca puiut, pe nume "Leuță", adica un leu in miniatura, insa in crestere. O parte din urarile voastre s-au implinit astazi, deci am fost ascultator.
    Fiind de un pragmatism demoralizant uneori, sunt constient ca va fi imposibil sa se indeplineasca toate, dar daca vom fi cu totii sanatosi, ne vom reintalni din nou sa ne sarbatorim cu totii.

Dupa ce v-am impartasit un strop din viata mea, va impartasesc si gandurile mele de bine si un La multi ani sarbatoritilor.
    Sper ca ati avut cu totii o zi reusita, asa cum v-ati dorit-o.

Sper sa ne reauzim sanatosi.

O seara tihnita si o noapte odihnitoare va doresc.

3. adriana_eu

adriana_eu Mogul forum

La Multi Multi Ani si multa sanatate si tot ce iti doresti!!! :inlove:

4. roliana57

roliana57 Legendă vie

O primavara binecuvantata de parfumul si norocul florilor!

5. -colonelu-

-colonelu- Legendă vie

Lumina Sfanta a Invierii sa-ti umple casa de bucurii si voie buna! Un Paste fericit, alaturi de cei dragi!

6. Gyolibera

Gyolibera Profesionist forum

Un Paste fericit plin de bucurii . Apreciez mult tot ce faci pt noi , esti bun si intelegator . Cu tot respectul Gyo .:);)

7. andrew1997

andrew1997 Baron forum

Paște fericit! Hristos A Înviat! [​IMG]

8. adriana_eu

adriana_eu Mogul forum

Sarbatori fericite alaturi de cei dragi!

9. Chronos

Chronos Guest

Hristos a inviat!

Va multumesc din suflet tuturor pentru urari. Sper ca ati intampinat si ati petrecut aceasta sarbatoare asa cum ati dorit si chiar daca nu a fost cum ati dorit, sper ca sunteti sanatosi, ca pana la urma trebuie apreciata mai mult sanatatea.
    Se spune ca asa cum este vremea in ziua de Florii asa va fi si de Pasti. Anul acesta s-a cam potrivit. Am petrecut in tihna alaturi de persoane dragi, la curte si asa cum era si normal, nu m-am intors cu mana goala.

Asa ca vi-l prezint pe fiorosul Leuță, zis si spaima vampirilor.:D

Va doresc tuturor o dupa amiaza placuta si numai bine.

DSCN0778.JPG DSCN0779.JPG DSCN0780.JPG DSCN0781.JPG 20150412_105012.jpg

10. Ambra.

Ambra. Împărat forum

Buna Chronos,din motive pertinente nu am vazut pozele cu Leuta, (spaima vampirilor) decat acum, dar daca este al tau, tin sa te felicit pentru alegerea facuta, e un exemplar superb de la care vei avea multe satisfactii. Vorbesc din proprie experienta, a mea a trait 14 ani si pot spune ca nu voi uita niciodata momentele frumoase petrecute cu ea. Sa-i faci vaccinurile si sa te bucuri de el cat mai mult.

11. roliana57

roliana57 Legendă vie

La multi ani Chronos si timpului orelor tale care fac turul cadranului ceasurilor noastre. La cat mai multe aniversari alaturi de noi si Farmerama!

12. -colonelu-

-colonelu- Legendă vie

Ziua numelui să-ţi fie luminoasă şi fericită, să te bucuri de tot si de toate alaturi de cei dragi! La multi ani!!

13. dadan

dadan Oracol omniscient

La ulti ani plini de bucurii alaturi de cei dragi si,desi suntem cateodata mai carcotasi,sa ne ierti ca nu o facem cu intentie!:)Multumim ca esti mereu alaturi !

14. malagambafane

malagambafane Legendă vie

La Multi Ani si tot ce iti doresti,alaturi de familia ta,si de Leut.

15. matusam

matusam Legendă vie

Pentru un OM DEOSEBIT:

"Sunt la prima vedere oameni aparent simpli, care nu se “dezvaluie” din primul moment. Insa se deschid usor, atunci cand le oferi ocazia fiind la randul tau sincer si deschis. Sunt oameni deosebiti si originali, iesiti din tiparele plictisitoare, care te inspira doar prin prezenta lor."- Diana V.

Sa nu te schimbi niciodata! La multi ani!

Cu respect,

16. iarina56

iarina56 Mogul forum

La multi ani Chronos ! Sa fi alaturi de noi multi ani de acum incolo, pentru ca noi o sa fim tot la ferma si fara tine nu o sa fie la fel de amuzant !

17. tudor1966

tudor1966 Împărat forum

La multi ani !

18. kasandra57070

kasandra57070 Avansat

La multi ani! si sa ramai acelasi Chronos pe care il stim si il apreciem.

19. SkumpikaNina

SkumpikaNina Mare-maestru forum

Traiasca piratul !!! La multi aniiiiiiiiiii !

20. anutssa_a93

anutssa_a93 Veteran Forum

La multi ani !!! :)

Thread Status:
Not open for further replies.