Fermier Expres - Unica temă de discuții

Discuție în 'Runda de discuții' creată de Chronos, 18 Feb 2015.

Dragă cititor al forumului nostru,

Dacă dorești să participi activ la discuțiile purtate, ai întrebări sau vrei să deschizi alte teme, este necesar să te conectezi în continuare în joc. În cazul în care nu ai încă un cont de joc, te rugăm să te înregistrezi. Ne bucurăm să te revedem în viitor în forumul nostru! CLICK AICI
  1. Otilica69

Otilica69 Expert forum

Multumesc frumos, gata l-am gasit pe ferma, nu stiu de ce aveam impresia de fapt in prima faza ma lasa sa donez doar de pe insula si il tot cautam acolo, seara linistita!

2. t_ina_e

t_ina_e General forum

Avem si noi un tutorial pentru editia aceasta, sa vedem mai explicit ce ne aduce editia aceasta? Functia cauta nu prea ma ajuta si mai sunt si jucatori incepatori. Ma gandesc ca ne ajuta pe toti.

alinlazar123, donnadmn, dadan și alți 2 apreciază asta.
  3. Shepherd

Shepherd Guest

Mai multe informaţii găseşti AICI

matusam, Daciana_36, alinlazar123 și alți 5 apreciază asta.
  4. adrianapatran

adrianapatran Comisar forum

Buna dimineata, eu am primit vagauna de tritoni si fabrica de seifuri... deci se poate :)

5. blackangel773

blackangel773 Comisar forum

Multumesc pentru raspunsuri.
    Am sa mai incerc cateva trenulete datorita voua.
    Cu toate ca nu am prea dormit azi noapte pentru trenulete si toata osteneala a fost pentru nimic pana acum.
    Mi-am consumat si mamudelele aiurea pentru crocodili (aia din visele mele) cu toate ca stiu bine ca pe contul meu norocul e setat undeva sub zero...
    Aproape ca-mi vine sa renunt cand vad cat ghinion pot avea...

6. ZAHARIA.FLORIN

ZAHARIA.FLORIN Începător forum

buna..de la trenulet ai primit?

7. roliana57

roliana57 Legendă vie

Eu am obtinut pana acum, iaz crapi galbeni si vagauna de tritoni:pVa rog sa nu ma deocheatixD

8. *dana_25*25

*dana_25*25 Novice forum

eu cred ca din 10 pe putin nu am optinut nimic interesant decat gaini oi iepuri

malagambafane, dadan, roliana57 și alți 2 apreciază asta.
  9. -jenitrandafir-

-jenitrandafir- Pretendent

eu cred ca scopul este sa ;reciclam; puzderia de cotete pe care ne plangem ca le avem -ca mai putem si sa obtinem ceva nou.. e alta discutie

marianz, malagambafane, dadan şi o altă persoană apreciază asta.
  10. blackangel773

Scopul e sa castigam ceva nou in schimbul a ce nu mai folosim.Dar se pare ca eu castig tot chestii de care NU mai am nevoie...

Si la valoarea mare ceruta,eu una cumpar adaposturi galbene sa pot face un trenulet.Nu am nici o sansa sa fac valoare de 625 din ce nu imi mai trebuie altfel.

11. roliana57

roliana57 Legendă vie

Nu se merita sa cumperi...se merita sa-ti mai scotocesti inventarul...Putina curatenie poate ne ajuta:)

marianz, pinok86, malagambafane și alți 4 apreciază asta.
  12. blackangel773

Pe mine nu ma ajuta.La lipsa de teren care exista,cumpar de fiecare data cate 138 de cotete (pauni si alte cele) ca sa pot face fata cerintelor.Deci am cotete cu sutele.

Deci nu o sa tac niciodata in privinta terenului.

Asa ca daca vreau neaparat vagauna de tritoni...trebuie sa cumpar cotete galbene (pun un panda galben,unul de maimuta si 4 de tucan la fiecare trenulet).

13. -iulia1992-

-iulia1992- Maniac forum

Nu ai ursi, ciori, lilieci, bufnite sau ateliere galbene? astea au valoare mai mare la trenulet si sigur nu le folosesti.. :)

Si...sunt gata si misterioasele mele de la trenulet, am asteptat sa strang mai multe inainte de a le pune
    Din 5 marfuri misterioase am primit 2 tritoni, un cotet gaste portocaliu, un atelier cratite portocaliu si un mixer de culori portocaliu, iar din marfa misterioasa II am primit o velarie si un adapost cameleoni rosu
    Mergem inainte :D

Modificat ultima dată: 20 Mai 2017
    davidsiirina08, marianz, pinok86 și alți 7 apreciază asta.
  14. blackangel773

Ba da,am cateva...dar nu ma prea indur sa le stric.
    Banii ,de bine ,de rau,ii refac .Dar astea nu prea.

davidsiirina08, donnadmn, pinok86 și alți 3 apreciază asta.
  15. assiotiv69

assiotiv69 Scriitor în devenire

buna ziua fermieri eu am o problema si anume am dat la trenulet valoare de 640 iar cand a plecat trenuletul mi se ia si 25 mamudele de ce oare ? este cineva care ma poate ajuta ? trebuie sa fie o eroare undeva

malagambafane și donnadmn apreciază asta.
  16. -iulia1992-

-iulia1992- Maniac forum

Daca esti sigur\a ca ai bagat marfa de 640 si ti s-au luat si 25 MM, atunci nu e nimic de facut, decat sa trimiti un tichet la serviciul suport. Ei stiu mai bine, pot verifica daca intr-adevar ai patit ceea e sustii si ,poate, ti se vor returna MD...
    PS: Nu zic ca nu te cred!
    Bafta!

17. assiotiv69

assiotiv69 Scriitor în devenire

am trimis dar nu am nici un raspuns

malagambafane apreciază asta.
  18. k0

k0 Global Team Leader Team Farmerama RO

roliana57, malagambafane și assiotiv69 apreciază asta.