Feedback Festival pascal

Discuție în 'Runda de discuții' creată de EllaBalerina, 27 Mar 2018.

Dragă cititor al forumului nostru,

Dacă dorești să participi activ la discuțiile purtate, ai întrebări sau vrei să deschizi alte teme, este necesar să te conectezi în continuare în joc. În cazul în care nu ai încă un cont de joc, te rugăm să te înregistrezi. Ne bucurăm să te revedem în viitor în forumul nostru! CLICK AICI
?

Cum vi se pare eventul?

Sondaj închis pe 4 Apr 2018.
  1. Îmi place

33,7%
  2. Îmi este indiferent

3,7%
  3. Nu-mi place

62,6%
  1. RiahMawsim

RiahMawsim Începător forum

Incepand cu ora 1:00 azi-noapte, Oul fermecat nu mai da cele 3 cosuri simple... stie cineva de ce?

-katnik-, amy46, donnadmn și alți 4 apreciază asta.
  2. lucy2882

lucy2882 Scriitor în devenire

nici la mine nu mai da cosuri

-katnik-, amy46, donnadmn și alți 3 apreciază asta.
  3. k0

k0 Global Team Leader Team Farmerama RO

Dintr-o eroare. Se lucrează deja la corecția acesteia.

-katnik-, amy46, donnadmn și alți 6 apreciază asta.
  4. cadina

cadina De-al casei

Se pare ca nu sunt singura la care nu se mai dau cosurile.
    Multumim k0

-katnik-, amy46, donnadmn și alți 5 apreciază asta.
  5. k0

k0 Global Team Leader Team Farmerama RO

Tocmai a fost corectată eroarea, itemul oferă în continuare drop de event. Din păcate, nu se pot credita retroactiv, jucătorii afectați trebuie să contactaze suportul pentru verificare și corecție.

-katnik-, amy46, donnadmn și alți 4 apreciază asta.
  6. -laurici-

-laurici- Junior Expert

Raman la aceeasi parere despre acest event, reusit ,cu premii chiar si dupa ce am activat vrejul !
    Bafta celor care mai au de cules !

-katnik-, amy46, petra2172 și alți 7 apreciază asta.
  7. pinok86

pinok86 Împărat forum

Mie nu imi place acest event. Ce folos daca se dau premii si dupa luarea vrejului, cand eu ma chinui sa iau intai vrejul. Am 31 din 40, iar premiile "jackpot" se lasa mult asteptate.
    Felicitari celor care au terminat!

-katnik-, roliana57, amy46 și alți 11 apreciază asta.
  8. Veverita02

Veverita02 Rutinat

Mie imi scapa ceva cu eventul asta. La fiecare recoltare am plante pentru 2 cuiburi, dar dropul variaza intre 13 si 18. Cred ca o singura data am primit 20. Cum se poate ca unii sa aiba exact problema inversa? Sa aiba drop excedentar si sa se straduiasca cu plantele?

-katnik-, roliana57, craniulalb și alți 9 apreciază asta.
  9. Cruella

Cruella S-Moderator Team Farmerama RO

O posibila varianta ar fi ca ei sa aiba pe teren itemul (sau itemurile) Ou fermecat, item ce ofera 3 cuiburi simple/8 ore.

mara62, -katnik-, roliana57 și alți 10 apreciază asta.
  10. Veverita02

Veverita02 Rutinat

Foarte posibil, dar chiar si asa asta insemna maximum 9 cuiburi simple/24 h. Asta daca sta cineva cu ceasul sa nu rateze recoltarea. Iar 9 cuiburi simple nu inseamna nici macar un cuib pascal in plus/24 h. Nu ma afecteaza deloc ca nu termin eventul, ca nu simt ca as pierde ceva, e doar o nedumerire.

mara62, -katnik-, roliana57 și alți 9 apreciază asta.
  11. tchupy

tchupy Analist forum

Posibil sa aiba mai multe oua fermecate. De exemplu eu am trei.

mara62, -katnik-, roliana57 și alți 10 apreciază asta.
  12. Criselt

Criselt Legendă vie

Ai cupele la nivel maxim in Arbore, Veverito? Pentru ca la mine isi fac efectul la fiecare event. ;) Bine, am si 3 oua fermecate, ceea ce inseamna 9 cuiburi la fiecare 8 ore...

Modificat ultima dată: 2 Apr 2018
    mara62, -katnik-, malagambafane și alți 10 apreciază asta.
  13. mariasamoila16

mariasamoila16 Mare-maestru forum

Event finalizat!!!! Fara oua fermecate!

miracol31, mara62, -katnik- și alți 13 apreciază asta.
  14. derby54

derby54 Conte forum

event terminat si la mine multumesc vecinilor pentru cadouri in fiecare zi.spor celor ce mai au

miracol31, mara62, -katnik- și alți 13 apreciază asta.
  15. -elenaion49-

-elenaion49- Veteran Forum

La acest event mi-a placut simplitatea lui si faptul ca l-am putut face in locul special, fara sa ne afecteze activitatile din ferma.
    Ar fi benefice mai multe evente de acest fel, pentru ca ne da posibilitati egale tuturor. Nu se mai vaita nimeni de lipsa de Howie sau composturi de la Suzi, de drop diferit in functie de nivel sau cupe, de timp scurt sau insuficient, de faptul ca unii termina mai repede sau mai tarziu, de cupoane de combina consumate, si de multe altele. Am avut cu totii aceleasi sanse, asa cum era la inceputul jocului.
    Bravo Bigpoint!

miracol31, mara62, Veverita02 și alți 18 apreciază asta.
  16. dumcriss

dumcriss Novice forum

Da ,intr-adevar un event simplu dar totusi chinuitor ,daca am fi avut macar jumatate din parcele la inceput ar fi fost mai ok.Nu cred ca am avut toti aceeasi sansa :cei care au dispus de mamudele au putut cumpara Lazi de Paste.Oricum sa ne bucuram de grafica deosebita si de cadourile primite.Multumim Bigpoint.

mara62, megastar_58, -katnik- și alți 12 apreciază asta.
  17. ~violetflame~

~violetflame~ Profesionist forum

De acord, până aici.

”Am avut cu totii aceleasi sanse...”

Din păcate, nu a fost așa. Pentru că, în aceleași condiții, pentru aceeași activitate, recompensele au fost atât de diferite ca valoare.
    Pentru acest ”aleatoriu”, vot negativ.

teona7070, mara62, pmarian și alți 18 apreciază asta.
  18. usordetinutminte

usordetinutminte Talent de excepţie

Event finalizat inca de dimineata - n-am avut timp sa mai intru si pe forum. Pentru cei ce au scris putin mai sus - nu am cumparat nimic, am plantat doar pe parcele mari cu apa si ingrasamant, m-am trezit cu ceasul pentru recoltare/plantare si am reusit, ba am mai dat astazi vreo 4-5 cuiburi pascale in plus de cele 40 necesare pentru activare linie vrej. Este posibil ca totusi sa fi influentat si faptul ca am 30/30 legenda vie, dar nu stiu sigur. In rest, aceleasi conditii pentru toti - doar munca sustinuta si dorinta de a-l termina. Bafta tuturor - mai este destul timp pana se termina eventul!;)

miracol31, mara62, petra2172 și alți 15 apreciază asta.
  19. doro090767

doro090767 Avansat

Event finalizat!! Felicitari celor care au terminat,bafta celor care mai au de lucru!:D

miracol31, donnadmn, mara62 și alți 11 apreciază asta.
  20. mimi***

mimi*** Împărat forum

Event terminat,fara oua fermecate,recompense slabe...am avut doar parcele mari,nu am cumparat nimic....donez in continuare pentru ca terenul este disponibil si mai este timp....bafta tuturor...

miracol31, donnadmn, mara62 și alți 9 apreciază asta.