Feedback Festival pascal

Discussion in 'Runda de discuții' started by EllaBalerina, Mar 27, 2018.

Dear forum reader,

if you’d like to actively participate on the forum by joining discussions or starting your own threads or topics, please log into the game first. If you do not have a game account, you will need to register for one. We look forward to your next visit! CLICK HERE
?

Cum vi se pare eventul?

Poll closed Apr 4, 2018.
  1. Îmi place

33.7%
  2. Îmi este indiferent

3.7%
  3. Nu-mi place

62.6%
  1. -iulia1992-

-iulia1992- Maniac forum

Am deblocat 3 spatii pana acum, iar ca premii suplimentare am primit o data PE si de doua ori PET; am inteles ca premiile acelea sunt aleatorii, dar chiar asa?!

2. shimo82

shimo82 Pretendent

ce inseamna aleatoriu, oare doar PE ? eu doar asta am primit pana acum.....

3. Smarannda

Smarannda Novice forum

Drop fff slab,nu cred ca pot finaliza eventul!Ma asteptam la un alt fel de event pentru Paste,acesta nu-mi place deloc.

4. danut_1

danut_1 Novice forum

Din 12 parcele mari am scos doar 2 cuiburi. Am 101 plante si 6 cuiburi si nu pot debloca ca nu am drop.
    Vot negativ! M-am straduit sa fac plante si stau pe loc, am ramas tot cu 12 parcele.

5. Catiss

Catiss Scriitor activ

Nu consider acest event imposibil, de aceea am dat un vot pozitiv. Pentru cei ce nu isi permit sa achizitioneze acele lazi, discutati cu vecinii, trimiteti cadou zilnic acele cosuri simple. Conteaza foarte mult. Dupa ce deblocati a doua parte a terenului este mai usor sa obtineti dropul. Mai sunt 5 zile, este timp.

Din toate parcelele, 36 la numar, am obtinut 19 drop. Am ajuns la 11/40.

Mult succes! :)

6. malagambafane

malagambafane Legendă vie

Eu am deblocat 2 parcele am drop si pentru a treia dar deocamdata nu am plante cred ca diferenta de drop dintre noi o face doar runa legenda vie.Bafta tuturor !

7. .aliosa.

.aliosa. Pretendent

7 din 40...si ma despart 5 plante de ultimele 6 parcele...inca nu ma pot pronunta daca e de bine sau rau...daca intr.o zi am reusit 7 in restul timpului ramas reusesc sa ajung la 40? tinand cont ca n-o sa stau lipita de ceas, eu zic ca slabe sanse...:oops:

8. t_ina_e

t_ina_e General forum

Conteaza vecinii si prietenii pe care-i ai. Oricum multi primesc cadouri de la cei care dau la schimb, asa ca primesc doar sapte cadouri. Putin!
    Intradevar dropul este slabut. Eu am noroc de prieteni, altii nu au si nici nu intra pe forum. Eu ii numesc jucatorii tacuti. Dreptul lor, dar...
    Runa legenda vie nu cred ca are legatura cu acest event. Aici ne poate ajuta un admin.
    Nu am cumparat multe lazi ca nu am avut cu ce, dar au contat la inceput. Vedem in final cum o sa fie.
    Daca reusesc sa deblochez toate terenurile o sa fac si altoiuri, cu toate ca nu ai mari avantaje, parerea mea.
    Dar mai este mult pana departe!
    Acum astept cu nerabdare sa culeg plantele peste doua ore, in speranta ca voi face 24 de parcele mari.
    Mult spor la realizarea eventului!

9. k0

k0 Global Team Leader Team Farmerama RO

Poate... Runa influențează dropul, dar să nu uităm că la niciun event nu am putea finaliza cerințele de drop cu 6 parcele mari. Sau cu 12.

10. t_ina_e

t_ina_e General forum

Multumesc pentru raspuns. Sincer am crezut ca runele nu ajuta dropul la acest event.

11. Criselt

Criselt Legendă vie

Deseara pe la 7-8 (cand voi reusi sa intru pe ferma) imi deblochez si ultima zona. Referitor la rune, eu am cupele la maxim de ceva timp si sincera sa fiu, chiar si in conditiile cele mai vitrege din punctul de vedere al ratei la drop, acesta n-a fost un motiv real de ingrijorare. Multa bafta tuturor!

12. luciabara

luciabara Expert forum

Am pus 30 seminte in sera,si am luat 6 super compost!! Ioooi,mai bine nu puneam

13. mariuta48

mariuta48 Legendă vie

Am luat 10 lazi si am trei terenuri deblocate si astept:sleepy:...sa creasca... planta-ou miraculoasa...si dropul...
    Votat "imi place".:)

Last edited: Mar 31, 2018
  14. danut_1

danut_1 Novice forum

Eu am cupele 28/30. Asa ca nu m-au ajutat deloc la acest event. Taras grapis, am facut 2 cuiburi pascale si nu mai am "un cuib de ras" macar. Primesc si eu ca toti vecinii 7 cadouri si dau tot 7. Dropul este foarte slab! Asta-i realitatea!

15. Eponge

Eponge Rutinat

Vin si eu in incurajarea celor care sunt pesimisti in privinta dropului, cu ,,povestea mea" :D
    Nu va pierdeti speranta si nici rabdarea. La inceput, cu 6 sau 12 parcele mari, imi veneau 2-4 cosuri pe recoltare. Acum dupa ce am deblocat toate campurile, cu 36 de parcele mari imi vin intre 13-16 cosuri pe recoltare
    Deci sa nu exasperam asa repede. Trecem peste perioada mai grea de la inceput, iar apoi o sa fie bine :)
    Si pana la urma, vorba lui k0..., la ce drop vrem sa ne asteptam din 6 sau 12 parcele...

16. alexsilviu11

alexsilviu11 Avansat

slab, slab ,foarte slab dropul .........nu sunt sanse sa termin eventul :mad:

17. nelu18

nelu18 Începător forum

Jackpot 12 banane! Asa mai merge!

18. yocoama

yocoama General forum

Am deblocat tot campul si am livrat 9 cuiburi pascale.
    Am primit 5sh, 6 banane aurii, 7creitari si in rest puncte.
    Am 34 drop imi mai trebuie planta.Dupa deblocarea terenului dropul e bunisor.
    Sunt multumita pana acum:D
    Succes tuturor:D

19. amy46

amy46 Maniac forum

Buna seara,eu asa stau pana acum,nu ma pot plange de drop ,pt ca la o recoltare adun aproape de 20 cosuri simple...cele 2 oua fermecate imi aduc 18 bucati drop pe zi,plus cele 20 cadouri de la vecini si prieteni....

Multa bafta tuturor....:inlove:

20. kiri2270

kiri2270 Legendă vie

:inlove:mai un cos-doua, mai un ou-doua, vecini -prieteni dragi, altoirea la sera si iata straduinta mea...spor sa avem cu totii!