Feedback Festivalul licuricilor la apus

Discuție în 'Runda de discuții' creată de EllaBalerina, 13 Iun 2023.

Dragă cititor al forumului nostru,

Dacă dorești să participi activ la discuțiile purtate, ai întrebări sau vrei să deschizi alte teme, este necesar să te conectezi în continuare în joc. În cazul în care nu ai încă un cont de joc, te rugăm să te înregistrezi. Ne bucurăm să te revedem în viitor în forumul nostru! CLICK AICI
?

Cum vi se pare eventul?

Sondaj închis pe 21 Iun 2023.
  1. Îmi place

78,2%
  2. Îmi este indiferent

9,0%
  3. Nu-mi place

12,8%
  1. mariasamoila16

mariasamoila16 Maestru forum

Am aprins toate felinarele, am luat toate recompensele, dar nu reusesc sa le sting ca sa trec la runda urmatoare

Modificat ultima dată de către moderator: 17 Iun 2023
    MicuNicu, tcmxxl1975, clauliviu și alți 5 apreciază asta.
  2. Fix-it

Fix-it Forum Moderator Team Farmerama RO

Trebuie (după ce ai selectat un model) să apeși butonul Revendică

MicuNicu, tcmxxl1975, clauliviu și alți 6 apreciază asta.
  3. in.the.rain

in.the.rain Conte forum

Gata si eu!

MicuNicu, tcmxxl1975, clauliviu și alți 7 apreciază asta.
  4. mariasamoila16

mariasamoila16 Maestru forum

Am luat tot, nu se sting lampile. Nu pot trece la runda 2 Toate bifele sunt verzi

5. Fix-it

În partea de jos a ferestrei eventului sunt listate 15 modele pe care le puteți crea îndeplinind anumite sarcini. Dacă doriți să obțineți doar recompensele anumitor modele, trebuie să îndepliniți sarcinile astfel încât să puteți crea respectivele modele.

Atunci când poziționați cursorul pe unul dintre cele 15 modele, modelul respectiv va fi evidențiat pe panou prin încercuirea cu o linie albastră a felinarelor ce creează acel model.

Astfel, îndeplinind sarcinile felinarelor încercuite veți putea crea acel model și, implicit, veți câștiga recompense suplimentare. După finalizarea unui asemenea model, butonul Valorifică din dreapta va deveni activ și, printr-un click pe el, veți putea obține respectivele recompense.

Prin completarea integrală a unui model se vor putea câștiga două rânduri de premii: premiul de la fiecare felinar ce compune modelul și premiul de finalizare a modelului.

IMPORTANT

După completarea unui model toate felinarele se vor stinge și, pentru a completa un nou model, vor trebui îndeplinite toate sarcinile felinarelor noului model, indiferent că au mai fost îndeplinite și la unul anterior. Fiecare model poate fi completat o singură dată.

Dacă ai făcut ca în tutorial(ți-am pus eu aici partea importantă, dar tutorialele sunt făcute pentru a fi CITITE!) și nu merge, trimite tichet la suport!

MicuNicu, ani.vajai, tcmxxl1975 și alți 7 apreciază asta.
  6. in.the.rain

in.the.rain Conte forum

Trebuie sa-ti alegi modelul care este gata si sa apesi butonul verde

MicuNicu, ani.vajai, tcmxxl1975 și alți 4 apreciază asta.
  7. DW..

DW.. Avansat

Bifele verzi nu se sting,daca le-ai luat pe toate nu ai cum sa resetezi nimic.Se pot face 15 runde si atat.

MicuNicu, ani.vajai, tcmxxl1975 și alți 6 apreciază asta.
  8. dariuss2000!

dariuss2000! Profesionist forum

Am completat din nou un tipar,pt premil pe care le pot obtine,dar am uitat ca nu pot.Butonul revendica nu e activ,din aceasta cauza,presupun!
    Produsele au fost consumate ,si am primit numai premiile partiale??

9. Fix-it

Nu e posibil ceea ce spui!
    În cazul când termini de revendicat toate cele 15 nivele, licuricii rămân aprinși și nu mai poți dona!
    Dacă ai putut dona și ai completat un tipar, verifica în bara de jos care model nu a fost revendicat, selectează-l, revendică și gata!
    Am observat și eu că mai sunt erori de comunicare, trebuie câteodată așteptat până se aprinde felinarul, sau deși tiparul a fost completat nu se activează butonul revendică.
    Soluția e să ieși din event pe orice teren, F5- refresh, reintri în event și revendici!

in.the.rain, paulici_01, MicuNicu și alți 9 apreciază asta.
  10. emma1257

emma1257 Scriitor în devenire

Event finalizat !
    Spor la munca tuturor !

in.the.rain, paulici_01, dexter_bv și alți 5 apreciază asta.
  11. derby54

derby54 Veteran Forum

Event terminat de ieri.Am aprins toate felinarele cu premiile care m-au interesat.Un event lejer fara multe batai de cap.Spor calor ce mai lucreaza.

12. dexter_bv

dexter_bv Scriitor activ

Final si la mine.
    Spor celor care mai au de lucru!

in.the.rain, MicuNicu, paulici_01 și alți 6 apreciază asta.