Feedback Festivalul toamnei II

Discussion in 'Runda de discuții' started by nikolae28, Jan 5, 2022.

Dear forum reader,

if you’d like to actively participate on the forum by joining discussions or starting your own threads or topics, please log into the game first. If you do not have a game account, you will need to register for one. We look forward to your next visit! CLICK HERE
?

Cum vi se pare eventul ?

Poll closed Jan 22, 2022.
  1. Îmi place

36.4%
  2. Mi-e indiferent

10.2%
  3. Nu-mi place

53.4%
  1. zeepinkstar

zeepinkstar Baron forum

Doar asta am gasit

2. sclau8

sclau8 Mogul forum

Top 3000 Live – Harvest Festival 2019 | Farmeramania sunt toate topurile incepand cu 2012

3. vinfiert

vinfiert Ambasador forum

Eu mi-as fi dorit premii pe care nu le pot cumpara oricand investind cativa lei, si pentru care sa donez tot ce-am muncit un an de zile. MM pot sa cumpar oricand, SC, SC Suzi, combina, adaposturi misterioase si arbori minune la fel, adaposturi neon, vorba kamelianei, imi pot face oricand, si inca de care vreau eu, nu ce nimeresc la deschiderea lazii. Am adaposturi in inventar de harciog, pastrav curcubeu, cuc alergator, gaita albastra, pasare secretar, soparla gecko, tipar, meduza, perus, agama, pangolin, quokka, pe care nu le-am pus niciodata pe terenuri, asta ca sa fac referire doar la adaposturile mai noi. Zeci de adaposturi pe care le tin in inventar degeaba. La fel si cu pomii, mai putin Ravanela si Graviola, pe care i-am pus pe margine, pe langa libelule. Pot dona in valoare de minim 2.110.691.037, si chiar as dona fara niciun regret, dar doar atunci cand merita. Altfel ar insemna ca-mi bat joc de toata munca mea de un an de zile.
    Exact, rasplata! E ca si cum te-ai duce la munca (in Romania, apropo de tricolor), iar la leafa ai primi doar bonuri de masa. Ti-ar tine de foame? Ai mai avea acelasi "patriotism"? Aduna pana la anul lucruri in valoare de doua miliarde si apoi imi spui daca iti convine sa le dai pe nimic si daca ti se pare onesta "rasplata". Eu prefer sa le pastrez in inventar pana la topul de anul viitor, poate atunci vor fi premii interesante.
    Pragurile de donare la eventul de anul trecut le gasiti aici:
    https://board-ro.farmerama.com/threads/magie-de-toamnă.19808/page-12
    Pentru pozitia 500, s-a donat in valoare de 1.121.918.005. Anul acesta, intrucat au aparut si pomii Joshua si va fi top 500, nu top 1000, se va dona cu siguranta mai mult.

Last edited: Jan 5, 2022
  4. sclau8

sclau8 Mogul forum

Chiar nu imi place ca s-a revenit la top 500 in loc de top 1000. Undeva pe la 2,5 miliarde stiu ca am prin sura,recunosc ca nu prea am chef sa calculez exact,dar tinand cont ca am putin peste 1,5 miliarde din 3 sortimente,banuiesc ca mai am aproximativ un miliard din restul

5. in.the.rain

in.the.rain Ambasador forum

2019 1.026.661.537 ptr. loc 500
    2019 491.387.390 ptr. loc 1000
    2019 192.529.221 ptr. loc 2000
    2019 155.706.507 ptr. loc 3000
    2020 895.465.918 ptr. loc 1000
    2020 254.245.219 ptr. loc 3000
    2020 98.317.556 ptr. loc 5000

Top 3000 Live – Erntefest 2019 | Farmeramania

6. zeepinkstar

zeepinkstar Baron forum

Mi-am pregatit scutul, asteptam sa vina sagetile din momentul in care am postat, era evidenta discrepanta intre "surile" noastre.
    Nu pot face acest joc al imaginatiei pentru ca nu este o comparatie adecvata. Tu ai bunurile in sura, cand mergi la munca nu ai stiva de bani acasa.
    Mi-am spus o parere obiectiva, probabil o sa fie jucatori care o sa le tina in sura si altii care o sa doneze pentru premiile existente.
    Ai dreptate, in momentul in care o sa am in sura valorile pe care le aveti voi o sa imi mai dau cu parerea.
    Eu am vrut sa subliniez in postarea mea faptul ca pe alte forumuri primeaza strategiile celor care participa si poate mai luam si noi notite si la anul o sa avem toti 2miliarde in sura si participam. Pana la urma cred ca asta conteaza la eventul asta, sa fie cati mai multi participanti.

7. derby54

derby54 Conte forum

Ma alaturi si eu voua la nemultumirti fata de premiile oferite la acest asteptat event al anului si faptul ca iar sa revenit la top 500.Voi face misiunile si ma gindesc daca o sa mai donez ceva ca vorba lui vinfiert nu am muncit un an intreg sa-mi umplu sura ca sa dau totul pe ceva care nu este atractiv numai de dragul de a dona.Voi vedea cum evoluaza lucrurile mai departe poate mai apar surprize si mult succes tuturor.

8. in.the.rain

in.the.rain Ambasador forum

Ce frumos a aratat anul trecut:
    Multumesc vecinului meu zeepinkstar pentru ajutorul acordat!
    Si locul ocupat de mine:

9. Pr0meTheus

Pr0meTheus Conte forum

Ca intotdeauna, draga vecina, esti o draguta si o scumpa incercand sa ne motivezi :p;). Din pacate, trebuie si eu sa ma alatur acelora care sunt nemultumiti de premiile ce se vor acorda, dat fiind si faptul ca acum este top 500 si va fi jale. La cald, am facut un scurt inventar si pot dona linistit 1 miliard dar nu vad rostul in momentul de fata. Asa cum toti au facut-o, am trudit nitel sa strang acele plante si pomi de-a lungul anului trecut si eram tare entuziasmat stiind ca acum voi putea fructifica acel efort. Dar nu mai simt aceeasi energie ca pana sa vad tutorialul si sa il citesc. Nici nu stiu ce sa fac, sincer, ca daca ma apuc sa donez si vad ca ajung in primii 500, de stiu ca ma imprumut si tot raman in top :))), dar neparticipand si stand cuminte cred ca va fi cel mai ideal gand posibil. Eu sunt foarte obiectiv cu astfel de lucruri si foarte rar imi expun gandurile cu privire la joc dar acum am simtit acel moment de descatusare. Din punctul meu de vedere, toata treaba asta este strict legata de motivare si sunt convins ca foarte putini impartasesc acest sentiment in acest moment, zic asta chiar daca unii vor sari si vor spune altceva. Dat fiind faptul ca m-am si lasat de joc o perioada de vreo 6 luni pe la inceput de 2020, nu ar fi nimic nou daca nu as participa acum la acest mult asteptat event sau as incerca usor sa ma detasez de tot de lumea Farmerama. Dar na, aceastea sunt doar niste ganduri expuse acum si cine stie ce se va intampla pe viitor, nu sunt Nostradamus. Asa ca, dragilor, fruntea sus si poate feedback-ul nostru va ajunge la imparati si isi vor pogori privirea asupra noastra :))))

10. -elenaion49-

-elenaion49- Veteran Forum

Cu siguranta tricolorul a facut o figura frumoasa in topul de anul trecut.:inlove::inlove:
    Haideti si anul asta!!
    Daca nu se va dori top 500 pentru ca nu se merita, eu propun top 500-1000, ca sa nu lipsim nemotivati.
    Iar, daca nu este cu suparare, as dori sa rezerv aceeasi litera de anul trecut.;):D

11. jagarella

jagarella Supervizor forum

Nu-i vorba despre notite. Sunt cativa care mai investesc si bani reali si au un pic de avantaj, dar pentru a umple sura dpdv valoric ii nevoie de mult timp pentru a specula variatiile de preturi la cooperativa. Sa produci la momentul oportun, ce se cere si are valoare mare si sa vinzi, in acelasi timp sa cumperi ce crezi ca este sub pretul mediu. Si cateodata ti se face lehamite, sau pur si simplu nu poti acorda timpul necesar din motive.... de serviciu, de familie, de .... ferma reala etc, fiecare cu motivele lui. Asa ca.... BAFTA

12. MicuNicu

MicuNicu Maniac forum

Apropo, aveti vreo propunere pentru valoarea initiala de donare?
    Sau mai bine asteptam sa se deblocheze topul, ne mai gandim (si vorbim) pe parcurs!
    Presupun ca partea initiala o facem toti, e cate ceva si pe acolo... Nebunia incepe oricum mai tarziu!
    Pun si o poza cu approx. jumatate de valoare in sura, stiu ca voi vorbiti de 2-2.5 mld, probabil ca eu sunt pe la 1.5... Asa ca nu ma pot inscrie printre purtatorii de drapel, dar o sa fiu si eu pe unde se poate... Poate un pic mai sus decat anul trecut, 971... Dar nu cu mult!

13. stoiantudorel

stoiantudorel Comandant forum

Nu pot spune ca ma dezamageste premile asa cum sunt asezate acum.Tinta mea intodeauna a fost itemurile bonus PE.:inlove:
    DECI ANUL ASTA VOI MERGE PE MINIMUL DE EFORT TOP 3000.
    Sper sa se revizuie premile si sa apara pentru TOP 500 macar un premiu NOU si mult dorit :inlove::inlove:SLOT DE DIAMANT.:inlove::inlove::inlove:
    Stiu ca cerinta mea cred ca e VIS pentru multi din fermieri vechii dor si din cei noi care a inteles jocul asa cum este el cu bune si rele.
    PS. pentru cei de la piata nr 14 pe parcursul topului voi face ceva oferte la pene de papagal sa poata si cei mai putin dotati sa traga la TOP 3000:inlove::inlove::inlove::inlove::inlove:

14. kameliana59

kameliana59 Maniac forum

Simt in postul tau o usoara suparare..Nu trebuie sa o iei asa ptr.ca discutiile sunt constructive,de aceea si moderatorii au creat forumul,ptr. a discuta chiar si in contradictoriu,ptr. a cere un sfat sau ptr. a-ti exprima multumirile sau nemultumurile...Nimeni nu a spus ca nu trebuie sa ai o parere,dimpotriva,poate ptr.unii este de bun augur....Eu nu pot sa fiu de acord cu "pledoaria" ta pe care ai facut-o mai sus si iti spun si de ce: in timpul unui an,noi,astia "nemultumitii" am muncit poate dublu fata de altii si anume:am facut si eventuri,am plantat-recoltat produse ptr.a le avea disponibile in sura in cazul cind ne vor fi de folos si ne-am pregatit si ptr. festivalul toamnei pe care l-am asteptat ptr.a avea satisfactia muncii depuse si a ne simti "mindrii" ca am depus un efort mai mare care a fost apreciat...Crede-ma ca nu este usor,trebuie sa investesti resurse,timp si multa gindire si calcule(cum s-o fac pe aia/cind o recoltez pe aia?cind pun ptr.event?cind recoltez sa fie cantitatea mai mare?,etc..)In momentul in care vezi ca satisfactia ta nu a venit,este normal sa fii nemultumit si sa nu te mai simti motivat sa mergi mai departe si sa-ti arunci toata munca doar asa,ptr.ca sa fim multi la numar...In afara de item,cred ca celelalte premii le obtineam toate la doua-trei eventuri normale.Si atunci vine intrebarea:si eu de ce nu m-am limitat doar la plantat-recoltat,eventuri si cam atit,un an intreg?..Normal ca ma asteptam la premii pe care nu pot sa le achizitionez cind vreau....Spuneai ca ar trebui "sa ne asteptati si pe noi,cei de rind,sa va ajungem"...Nu te supara dar ai idee cite eventuri am pierdut eu si altii ca mine ptr.ca nu aveam nivelul ptr.a putea debloca vreun adapost,vreun atelier si faceam eventurile doar cit se putea?Jocul a mers mai departe,nu ne-a asteptat nimeni si pe noi,sa ii ajungem si sa cistigam mai mult,toti am inaintat in functie de dorinta pe care a avut-o fiecare.Toti fermierii dar absolut toti trec prin fazele acestea,din contra,acum unii care au nivele mici sunt mai cistigati si au mai mult decit ceilalti datorita D&C...Asa pot sa spun si eu:de ce oare nu ma asteapta si pe mine,colegii nostri Caroll72 si matusam sa ajung si eu in topul celor 10,linga ei,acolo?..Deci,nu fii suparata,poate pe unii chiar ai reusit sa-i convingi sa fie ca tine dar trebuie sa intelegi si din punctul de vedere al unui "nemultumit"...Hai,te asteptam in continuare cu parerile tale,poate.cine stie....si pregateste-te de galerie sa motivezi participantii la top....;)

15. zeepinkstar

zeepinkstar Baron forum

Of bine era daca aveam 14, dar am numai 1 din fata xD.

Kameliana, nici vorba de suparare! Eu am apreciat mereu munca si sfaturile voastre. Si stiu ca la orice postare o sa fie pareri pro si contra. La partea cu punctele, am glumit, ca nici nu ai cum sa "stagnezi". Pana la urma fiecare avanseaza in ritmul lui, fiecare ne dam silinta sa terminam un event sau sa avansam mai repede. Mi-am spus doar parerea, si cand am zis ca nu o sa-mi mai dau cu parerea doar cand o sa am si eu produse cu valoare mare in sura nu era suparare sau frustrare, era doar gandul ca poate atunci o sa vad altfel lucrurile.
    Pentru ca eu de exemplu, chiar daca as munci un an, as livra la top si pentru premile astea doar pentru a fi in topul ala. Dar banuiesc ca voi aveti experienta si vedeti din alta perspectiva lucrurile. Iti multumesc pentru grija, apreciez, dar nu e caz de suparare la mine ! :)

Daca in 2019 la top 3000 a fost necesarul de aprox 255 mil, cu 400 mil oare sunt sanse la top 3000?

16. MicuNicu

MicuNicu Maniac forum

E cam la limita!
    Dar faci eventul cu plantele, donezi sa deblochezi accesul la top si vezi mai pe la sfarsit daca se poate!
    Dar tine cont ca multi or sa vrea sa faca acelasi lucru, metoda asta a "silver bullet"-ului tras in ultimele minute nu stiu daca mai tine!
    Plantele (si dropul) sunt foarte bine punctate, sfatul meu e sa le donezi doar pe acelea! macar pentru inceput!
    Eu am trecut prin experienta ruinarii totale la prima participare, nici nu m-am clasat, a fost crunt, cateva zile nu puteam sa fac nici hrana...

17. derby54

derby54 Conte forum

Crezi ca numai tu ai patit asa micunicu asa a fost si la mine prima data acum doi an am donat si eu sa fiu printre top 1000 si cind m-am intors dupa 6 ore la joc nu mai eram nici in top 5000 si nici nu am avut timp sa donez ca sa reintru in top unde doream deci daca ma gindesc sa vin linga voi cu donatul in top 1000 anul asta trebuie sa am o foarte mare motivatie ca chiar cum zicea si kamelliana am cam muncit si noptile cind se putea si nu asi vrea sa-mi bat joc de munca mea chiar daca este un joc.Cind ma uit la sura lui micunicu ma gindesc serios daca donez ceva:eek::eek::eek: nu stau asa de bine dar nici nu ma las:eek::eek::eek:

18. -iulia1992-

-iulia1992- Maniac forum

Cred ca toti, cel putin cei care vrem sa recunoastem, avem aceasta amintire "amara". Printre acesti toti ma numar si eu si n-am nici un regret :)

19. vinfiert

vinfiert Ambasador forum

Parca mi-ai citit gandurile, am sentimentul ca am scris chiar eu asta, cuvant cu cuvant!
    Sa donezi tot ce ai muncit un an din viata ta pe nimic, doar ca sa fii intr-un top in care te vezi doar doua-trei zile? Care-i smecheria?

20. popik70

popik70 General forum

Nu te poti baza numai pe suma asta , trebuie sa mai ai o rezerva.
    In 2019 Top 3000 am donat aproape 544 milioane - locul 847
    In 2020 Top 5000 an donat 570 milioane - locul 1230
    Cu 5 - 10 min inainte de final , e groaznic. Se blocheaza si merge greu donarea , vin fermierii '' grei si cu pedigree ''.
    Anul asta nu stiu ce sa fac. Parca nu se merita .