Feedback Festivalul toamnei II

Discussion in 'Runda de discuții' started by nikolae28, Jan 5, 2022.

Dear forum reader,

if you’d like to actively participate on the forum by joining discussions or starting your own threads or topics, please log into the game first. If you do not have a game account, you will need to register for one. We look forward to your next visit! CLICK HERE
?

Cum vi se pare eventul ?

Poll closed Jan 22, 2022.
  1. Îmi place

36.4%
  2. Mi-e indiferent

10.2%
  3. Nu-mi place

53.4%
  1. zeepinkstar

zeepinkstar Baron forum

Ma simt ca la scoala, trebuie sa fac un text argumentativ. (Imi amintesti de proful de fizica din liceu care avea un stil sa puna intrebari ).
    Pentru mine premile alea nu sunt "nimic". Si asta e parerea mea si asa as proceda, nu inteleg ce e atat de gresit.
    E un joc si atat, nu depun atata efort si nu investesc atata timp, asa ca nu mi se pare ca pierd ceva sau dau degeaba daca nu exista nu stiu ce recompensa. Il vad ca pe un event la care pot participa(daca as avea resurse) si asta e recompensa "veni vidi vici", nu-mi bat capul cu ce fac la anul si daca strang resurse si daca o sa fie premii mai bune si ca daca nu o sa mai fie topul, etc.
    Jocul pentru mine inseamna eventuri, pentru ca sunt lucruri noi mereu si nu ma plictisesc sa plantez zilnic garoafe, strategii minime de avansare si atat. Fiecare are strategia lui si fiecare stie cat se poate implica si ce isi doreste de la jocul asta, eu imi doresc strict relaxare.
    Nu inteleg de ce trebuie sa-mi justific atatea punctul de vedere xD.

Multumesc ! Nu am rezerva, nici 400 mil nu cred ca am.
    E clar, donez pana la lazi si pe urma pauza. :)

2. sclau8

sclau8 Mogul forum

De fapt cel mai rentabil, daca nu urmaresti TOP 3000, este sa folosesti locul special de event pe toata durata, sa produci la moara latte pe care sa-l donezi pt lazi. Si evident, inca de la inceputul eventului sa alegi ce donezi din septel pt seminte suplimentare,cat sa incepi cu toate parcelele plantate. Un latte are valoare de sura de 300.000.

3. in.the.rain

in.the.rain Ambasador forum

Parerea mea este ca NU!
    Si ce am eu de baza :
    si

Last edited: Jan 5, 2022
  4. vinfiert

vinfiert Ambasador forum

Era doar o gluma, in mod normal nu trebuia sa vii cu justificari... Cine sunt eu sa-ti spun ce sa faci? N-am sa pun ghilimele pentru ca am citit acum multi ani Jurnalul fericirii al lui Steindhart si nu-mi aduc aminte textul ad litteram, dar ideea e ceva de genul: in fiecare dimineata cand ma trezesc, ma asez in fata oglinzii si spun Multumescu-ti tie Doamne ca m-ai ajutat si azi sa-mi vad lungul nasului!

Sa revenim! Strategia va fi sa pun cat mai multe parcele mari, apoi medii si mici, iar de la Shop sa cumpar contra septel restul de plante necesare pentru a planta pe toate parcelele. As putea sa "cumpar" chiar mai multe, dar cred ca e timp suficient pentru a obtine necesarul de plante pentru event doar de pe parcele. O strategie buna este si cea postata de sclau8 mai sus, pana sa apuc eu sa scriu. Am sa astept si eu ca toti ceilalti sa vad daca apar modificari la premiile anuntate, apoi voi vedea daca este cazul sa donez, si cat.
    Sunt si eu de parere ca intrucat va fi doar top 3000 si nu 5000 ca anul trecut, se va dona mai mult pentru pragul minim (3000), pentru ca toti cei care vor dona vor dori sa fie siguri ca raman in top si in consecinta vor dona mai mult.
    La mine, baza de plecare daca ar fi sa donez, ar fi asta:

Edit: Intrucat anul acesta premiile sunt extrem de slabe si multi nu vor alege sa doneze, este posibil ca multe resurse sa fie vandute la piata de catre acestia in ideea de a face macar niste GG, iar un excedent de marfa pe piata va avea ca efect scaderea preturilor (un fel de dumping); cei care vor dori sa doneze ar avea astfel mai multe resurse de donat, implicit pragurile de 500, 1000, respectiv 3000 ar putea fi mai sus decat ne imaginam in clipa de fata.

Last edited: Jan 5, 2022
  5. -elenaion49-

-elenaion49- Veteran Forum

Fara suparare, fiecare poate avea opinii si puncte de vedere, si poate decide daca va participa sau nu, daca premiile merita efortul, sau daca pur si simplu vor sau nu sa isi goleasca surile in schimbul unor premii care si mie mi se par de un event saptamanal, nu anual.
    Desi punctul tau de vedere a fost despre surile altora, si nu se intelege foarte bine de ce, nu cere nimeni justificari...
    Eu voi participa ca in fiecare an, cu donatii care sa ma situeze intr-un loc confortabil, fara teama de a pica sub linie. Dar nu imi doresc top 500 pentru ca nu imi plac liniile de vrej.

6. dydyana97

dydyana97 Demiurg forum

Sa ma bag si eu in seama, fiind jucator vechi, lvl asa si asa, resurse moderate. Ce-i drept, nu am timp prea mult sa stau sa calculez, sa pandesc ofertele la piata si nici rabdarea sa o fac. Urmaresc de ceva timp topul. N-am participat pana acum si nici nu-mi doresc. Poate cand voi strange ca in.the.rain aproape 1 mil. de unitati din ceva valoros... Ma bucur pentru cei care participa, pentru munca depusa pentru a strange resursele necesare. Anul asta, daca as avea rabdare sa calculez si as sti ca am produse de vreo 2 mld, tot n-as participa. Sunt cele mai mici premii puse in joc din ultimii ani si nu merita sa-ti golesti sura (sau un coltisor din ea) pentru asemenea premii...
    Ca de obicei voi dona la top plante/produse de event sa iau ce pot.
    Bafta celor care se hotarasc sa participe, pentru ceilalti-spor la adunat resurse pentru anul viitor.

Eu ma duc sa pun hrisca si ixora pentru scortisoara buclucasa. :)

7. geta57

geta57 Comisar forum

Dacă țin bine minte timpul de 6 ore se scurtează la 4,20 ore cu apă și îngrășământ?

8. zeepinkstar

zeepinkstar Baron forum

Da, 4:20h.

9. geta57

geta57 Comisar forum

Mulțumesc! Spor la farmerit!

10. vinfiert

vinfiert Ambasador forum

11. OanaMihaela

OanaMihaela Cunoscător forum

Ce coincidenta! Si eu tot 1 Suc de dovlecel am xD Bafta tuturor! :music:

12. -iulia1992-

-iulia1992- Maniac forum

Salutare tuturor!
    Incep cu ... 944 bete de scortisoara si 1 suc de dovlecel.

13. zeepinkstar

zeepinkstar Baron forum

Incep sa cred ca pomii sunt cea mai buna afacere pentru drop. Mi-a ramas Luminisul cu pomii de la Misiunea de weekend si am scos 148 betisoare, pe cand din Trifoi cu patru foi (e ultima planta deblocata) doar 120. Cu celalalte terenuri nu ma laud ca am avut adaposturi si broscutele inca nu mi-am dat seama daca isi fac efectul daca le mut.
    Un suc am si eu.
    Succes !

Last edited: Jan 6, 2022
  14. -iulia1992-

-iulia1992- Maniac forum

Dropul iese doar din plante si pomi, din adaposturi nu.
    Iar broscutele, daca te referi la broscute howie, ele trebuie mutate pe terenul pe care culegi in acel moment. Culegi manual atatea parcele cate ai si howie , stergi parcelele respective tot manual, asezi howie, dai un refresh la pagina, apoi culegi terenul unde ai pus howie .... si tot asa procedezi pana culegi toate terenurile de unde iese drop.

15. radubianca91

radubianca91 De-al casei

Incep si eu cu 312 bete de scortisoara si 1 suc de dovlecel imi puteti spune va rog frumos ce fac cu ele ?

16. zeepinkstar

zeepinkstar Baron forum

Pff.... multumesc ! Atunci e clar, am primit drop din pomii ce ii aveam pe langa adaposturi. Si cred ca am uitat de refresh.
    Tin minte pentru urmatoarea recoltare, multumesc !
    Acum am vazut ca pe terenul special nu putem pune Howie.

17. kameliana59

kameliana59 Maniac forum

691 betisoare de pe 3 terenuri...am pregatit doar 3 terenuri ptr ca nu am vrut sa scot adaposturile si atelierele de pe celelalte..

18. jagarella

jagarella Supervizor forum

Oare poti scoate 198 unitati drop de pe 185 parcele??. Eu ma indoiesc. Incep si eu cu 904 scortisoara, toate parcelele pomi

19. zeepinkstar

zeepinkstar Baron forum

148 scuze. Am modificat.

20. sclau8

sclau8 Mogul forum

Ai nevoie sa faci la moara latte pr eventul de pe terenul special