Feedback Festivalul toamnei II

Discussion in 'Runda de discuții' started by nikolae28, Jan 5, 2022.

Dear forum reader,

if you’d like to actively participate on the forum by joining discussions or starting your own threads or topics, please log into the game first. If you do not have a game account, you will need to register for one. We look forward to your next visit! CLICK HERE
?

Cum vi se pare eventul ?

Poll closed Jan 22, 2022.
  1. Îmi place

36.4%
  2. Mi-e indiferent

10.2%
  3. Nu-mi place

53.4%
  1. OanaMihaela

OanaMihaela Cunoscător forum

@vinfiert, as spune ca este din cauza faptului ca Piccolo este al 3-lea premiu si nici celelalte ( PE x Nivel ) nu sunt mentionate. Dar asta este doar o asumptie. Desigur, mai este si varianta in care nici PE nu se ofera.. dar mie imi place sa fiu optimista.

2. _Agathon_

_Agathon_ S-Moderator Team Farmerama RO

De afisare. A treia recompensa nu a mai avut loc in fereastra cu informatii ajutatoare.

3. vinfiert

vinfiert Ambasador forum

La mine dropul de pe parcele mici este cu aproximativ 33% mai mic, drept care am revenit la parcele mari...

4. MicuNicu

MicuNicu Maniac forum

Buna dimineata!
    Am lasat sa treaca o noapte pentru a se decanta impresiile despre editia asta!
    Nu am pretentia sa va conving ca e in regula, ca sunt premii bune sau nu, ca merita sau nu sa donam ce am strans (cu eforturi, bineinteles) prin suri!
    Vorbind despre premii, imi amintesc si eu ca anul trecut au fost mai multe cutii piccolo... rezultatele lor insa cred ca n-au fost "wow", pentru ca nu mi le amintesc!
    Premiul principal pentru care m-am luptat anul trecut a fost fotobombare, un item multiplicator (100 % PE/PET), nu mai retin intervalul dar il activez zilnic!
    Anul asta, pentru o clasare similara (in top 1000) vom primi 2 itemi multiplicatori, total 300% !
    Anul trecut au fost premii constand in lada de animale de aur... anul asta va fi ad neon... Cam tot aia!
    De vrej sincer nu-mi mai amintesc, nici n-am rabdarea sa sap acum dupa caracteristicile celui de anul trecut, stiu doar ca cele de anul asta nu ma impresioneaza!
    Una peste alta, par relativ similare!
    Si ca sa nu uitam ce e mai important, eventul e mai mult despre cum am evoluat noi ca si jucatori in "lumea Farmerama"!
    E ca un examen, putem vedea daca am progresat sau dimpotriva, daca ce credem noi despre evolutia noastra se confirma in realitatea (virtuala desigur) a jocului!
    Eu o sa ma straduiesc, desi sura mea e poate la jumatate comparata cu jucatori mai vechi, cu strategii mai bune, care au muncit mai mult sau au avut "focusul" doar pe acumulare, eu prea am vrut sa le fac pe toate, si misiuni, si eventuri, si avansare in nivel, in timpul ramas doar am tras pentru stocuri!
    Deci eu ma prezint la examen, asa aflu si eu unde trebuie sa imbunatatesc, sa fiu mai eficient, bineinteles totul depinzand de timpul pe care-l putem aloca...(sincer, eu mai mult "timp" am alocat, cu cheltuielile am fost destul de chibzuit)!
    Sa ma iertati ca va plictisesc de dimineata cu vorbaria, am simtit nevoia sa scriu asta.
    Si acum va urez mult succes, o clasare cat mai buna fiecaruia dintre voi!

5. geta57

geta57 Comisar forum

În legătură cu broscuța Howie- după punerea pe teren mai trebuie să tastăm F5 înainte de recoltare sau are efect imediat?

6. vinfiert

vinfiert Ambasador forum

Daca nu dai restart, nu are niciun efect!

7. kameliana59

kameliana59 Maniac forum

Si eu m-am gindit,de fapt stiam de ieri ce am de facut.voi cauta sa intru in top 3000 nu top 500(doar ptr.itemul care este pus la bataie ptr.toti 3000 de fermieri deci nu este prea special) ptr ca,poate spune cine vrea ce vrea dar trebuie sa recunoastem cu totii ca premiile de la top 500 sunt ptr.un event normal,saptaminal nu ptr.unul pe care il astepti un an intreg.Nu sunt diferente mari nici intre top 500 si top 1000(ca premii ma refer),deci pe mine personal nu ma motiveaza nimic.Sunt dezamagita in continuare dar tot raul este spre bine ptr.ca acum realizez ca nu voi mai stringe ca o furnicuta ptr.anul viitor si nu voi mai pierde timp si mai ales nopti ca sa string provizii in sura ptr.eventul urmator.Succes tuturor!

Last edited: Jan 7, 2022
  8. geta57

geta57 Comisar forum

Știam asta de pe vremea cealaltă-când jucam cu Adobe! Mulțumesc pt răspuns! Prompt ca-ntotdeauna! Un an bun să ai!

9. vinfiert

vinfiert Ambasador forum

As fi scris cam acelasi lucru, dar la masculin. Totusi, nu-s deloc hotarat sa donez atat doar pentru un singur item in plus; mai degraba nu. Ma duc sa ma "examinez" la un booster, il tot aman de aproape doua luni, dar nu mai tine, vine valu' si-mi ia calu'... :)
    Mult succes celor care vor sa intre in top!

10. in.the.rain

in.the.rain Ambasador forum

[QUOTE="vinfiert,
    Mult succes celor care vor sa intre in top!
    Multumesc!:)
    Asa stau dupa prima zi de event:[​IMG]
    Si mai am de facut inca 390 de plante pentru a deschide TOP-ul!

11. derby54

derby54 Conte forum

Oare se poate intreba cum si din ce ai putut sa scoti atita drop?

12. in.the.rain

Din amarant instant si 3608 SC :) Maine , daca totul merge bine, sper sa vad si eu TOP-ul !!!

13. OanaMihaela

OanaMihaela Cunoscător forum

Nu cred ca mai are importanta pentru cineva, insa am gasit urmatoarele erori in tutorial:
    Fereastra respectiva se deschide prin click pe arborele din centru
    Shopul se deschide folosind taraba din dreapta-sus sau din coltul stanga sus al ferestrei sarcinilor (nu al terenului)

14. nikolae28

nikolae28 Legendă vie

Poate ca are, poate ca nu are ... dar am modificat. Multumim.

15. xencath

xencath Începător forum

Salutare! Ma bag si eu in seama pe aici. Am inceput sa joc Farmerama ... cred ca prin doua mii si ceva. Am facut o pauza, cand banii au devenit esentiiali in joc si recompensele erau de 10 -30 gg in joc sau de 10-40 PE per item. Pauza a fost de vreo 8 ani. Am intrat, de curiozitate, in august 2021, si am fost surprinsa de Piccolo... Am facut un event si nu am donat pentru nicio cutie, ca nu stiam ce inseamna! Mi-a luat ceva timp sa inteleg cate ceva din noul joc . Asa mi-am amintit ca daca vreau sa joc - o fac doar de placere. Am mai cumparat si eu una - alta, despre ceea ce stiam ce e, dar, e clar in ceea e ma priveste, nu pot recupera. Insa, nu e o problema, joc la destindere. Distractie la maximum sa aveti!

16. sclau8

sclau8 Mogul forum

Cine e pe piata 21, sunt libelule la pret bun, cate 9.999 de bucati. Eu nu mai am decat 115 mil,am cheltuit cat am putut,dar macar in sfarsit am avut si eu ce cumpara cu gologanii. Unii din cei care au reusit sa faca animale instant vor avea niste valori exorbitante pt TOP si anul asta.

17. in.the.rain

Nu am inteles: Animale instant ?!?!:(

18. sclau8

sclau8 Mogul forum

Daca ai 5 itemuri " arta pulverizarii florilor" care reduc timpul la adaposturi cu 20%. Si anul trecut am vazut in forumul german si maghiar jucatori care au spus cum au facut sumele alea mari in felul asta. Eu nu prea am noroc cand vine vorba de Piccolo,m-as multumi si cu un copac de mamudele:)

19. erafreee

erafreee Scriitor în devenire

Abia acum, din toate discutiile de aici ma lamuresc eu de ce la D&C erau atat de ceruti pomii cu pene de papagali...si cand ma gandesc ca am dat la schimb asta:D si am ramas fara:music:. E foarte greu pentru mine sa ma vad in vreun top, de cele mai multe ori termin sarcinile de la event foarte greu, cu o zi inainte printr-o minune sau cu cateva ore.

20. in.the.rain

Mersi mult ptr. raspuns. Bun pont...!!!
    Am intrat in TOP: