Feedback Festivalul toamnei II

Discussion in 'Runda de discuții' started by nikolae28, Jan 5, 2022.

Dear forum reader,

if you’d like to actively participate on the forum by joining discussions or starting your own threads or topics, please log into the game first. If you do not have a game account, you will need to register for one. We look forward to your next visit! CLICK HERE
?

Cum vi se pare eventul ?

Poll closed Jan 22, 2022.
  1. Îmi place

36.4%
  2. Mi-e indiferent

10.2%
  3. Nu-mi place

53.4%
  1. kameliana59

kameliana59 Maniac forum

Inca nu am intrat;astept sa vad pina unde are de gind cel de pe primul loc,sa doneze,ca sa stiu cit pun in plus sa-l intrecxD.Acum are 678 miliarde;imi fac ochii-n cap ca la jocurile mecanice cind ii citesc donatia.Il mai astept putin pe margine 8)...Cam slabut la noi,nu v-ati organizat inca?vinfiert tu pe unde umbli?Nu arunci cu donatiile la TOP?

2. popik70

popik70 General forum

Are donat 900 miliarde. O bagatela xD Chiar nu inteleg. Doar sa-ti arati opulenta ? Ca premiile sunt asa cum sunt. o_O

3. vinfiert

vinfiert Ambasador forum

Nu ma incanta premiile, n-as prea dona anul asta. Astept sa vad in ultima zi cat se doneaza pentru locul 3000 si ma gandesc daca merita. Mai sus de atat nu ma bag orice-ar fi.
    Stie cineva cum se citeste chestia asta?:) :)

P.S. Asta inseamna ca a facut aproape 3 miliarde pe zi, mai mult decat reusim majoritatea dintre noi sa facem intr-un an...

Last edited: Jan 9, 2022
  4. popik70

popik70 General forum

1000 de miliarde. Cred. Nu stiu daca este ungur , dar am intrat pe forumul unguresc si citisem acolo ceva de genul xDxDxD

5. sclau8

sclau8 Mogul forum

Un amarat de bilion acolo......:eek::eek::eek:

6. kameliana59

kameliana59 Maniac forum

Curios ca nu-l vad in primii 10 in clasamente...nici la gg,nici la puncte...A mai fost un tip,parca anul trecut sau acum doi ani si l-au verificat si l-au scos ca l-au gasit cu smecherii...

7. -elenaion49-

-elenaion49- Veteran Forum

Suntem deja 4 la un miliard, mai trebuiesc 3 fermieri si putem incerca sa scriem numele tarii.
    Sau putem sa mai donam noi ceva pana mai ajungem din urma alti fermieri, Avem timp sa ne punem de acord. Astept si parerile voastre.
    Zic! ;) Vazusem si eu topul, dar intrebarea nu le era adresata lor. Am raspuns strict in ceea ce ma priveste pe mine.

Despre cei din frunte, bravo lor!!! Potenta lor depaseste intelegerea mea, asa cum si in viata reala sunt oameni care au succes si devin miliardari peste noapte, si nu imi consum energia sa ma intreb sau sa inteleg cum de au putut. Ca daca as fi capabila sa inteleg cum este posibil, as fi fost si eu acolo fara remuscari.:D:D:D

8. jagarella

jagarella Supervizor forum

Aaa, deci se pare ca podiumul este maghiar. Deocamdata H U N. sa vedem daca mai urmeaza ceva

9. erafreee

erafreee Scriitor în devenire

eu urmaresc topul de ceva timp si ma uimeste cat de sus poate sa urce...ma simt ca un spectator la licitatie:)))
    as putea spune ca am facut si eu ceva in timpul asta...am trecut de la lvl 99 la 101 in 2 zile si nu siu cum. e uimitor cum se bucura fiecare de nimicul sau:D:D

10. RazvanAndrei

RazvanAndrei Maestru forum

Buna seara,

Va multumesc pentru raspunsul acordat. Tin sa va contrazic din pacate, nimeni nu a insinuat acel lucru. (bine, pot dnu. vinfiert a facut asta intr-un comentariu mai sus, insa acolo a fost foarte amuzant). Eram curios cum de fermierii se pot descurca sa le faca pe toate, si sa mai aibe si trilioane de donat. Mai mult ca si sfat. Multumesc vecinei mele pe aceasta cale (se stie dansa) pentru sfaturi/explicatii.

PS: Domnul H din top are un trilion. Asta mi se pare uimitor. Orice face domnul, face bine. Si eu am mai investit financiar, in sume destul de neglijabile, insa oare, mr. H cat a investit?

11. -elenaion49-

Asa este, uimitor! Eu ma refeream la fermute normale si fermieri d-alde mine, si, chiar daca nu am trilioane, nu as da ferma mea pe cea a domnului H.:D

12. MicuNicu

MicuNicu Maniac forum

Mda, deocamdata ar iesi Roma, si oricat ne-ar placea Italia trebuie sa ne schimbam locul...
    Bine ca nu suntem doar 3!
    Ati vazut ca echipei Barraken i-au stricat altii coregrafia... Si noi avem intrusi, vreo 3 din top 10 se odihnesc acolo la miliard, si am mai si iesit din top 500...
    Eu as mai urca cu vreo 200 mil... Desi ar trebui sa trecem de rusii de la 1pi, ca sunt cam multi... Dar astept semnalul vostru!

Last edited: Jan 10, 2022
  13. popik70

popik70 General forum

Ziua buna. Daca tot nu am ce face , am inceput sa numar fermierii romani din top , momentan. Suntem 150 , din care 44 avem steagul Romaniei. Ce placut ar fi daca am avea toti tricolorul. :)

14. in.the.rain

in.the.rain Ambasador forum

Si 23 in TOP 500! Mai ai ceva pus deoparte MicuNicu ?

15. MicuNicu

MicuNicu Maniac forum

Ceva ceva mai am, dar am cam donat ce aveam mai valoros...De acum doar produse de event, si sa ma indur poate la septel...

16. jagarella

jagarella Supervizor forum

Oricum ii o evolutie, acum cativa ani, cand am vazut Katnik cu peste 1 miliard, am zis waw au innebunit salcamii, acum se pare ca toata padurea o ia razna. BAFTA ROU

17. -elenaion49-

Coregrafia este simpla, litera R doneaza 7 bucati de creson in plus fata de suma stabilita, O 6, M 5, A 4, N 3, I 2, A 1. Asa am facut anul trecut, dar trebuie coordonare iar cei 7 participanti sa fie pe forum in acel moment.
    Daca vreti mai incercam la 1.333.333 sau la ce suma ati decide, apoi donam cresonul ca sa ne aliniem. Nu este usor, stiu, daca cineva vrea sa facem asa, astept mesaje aici ca sa ne punem de acord. Daca nu, imi vad de drum...:D:D:D:D

18. MicuNicu

MicuNicu Maniac forum

Am depasit un pic, sunt la 1.358.235.000. Sa ma rotunjesc un pic si va astept acolo, eu sunt de acord!
    Mai astept un pic ca nu-mi afiseaza suma donata, am gresit de multe ori rotunjirea... si va astept si pe voi pe aproape, reglam fin dupa!
    PS:
    Doar ce spuneam, acum imi afiseaza in buza lui 1.375.xxx.xxx!
    Ma opresc!

19. -elenaion49-

Ok, vin si eu acolo.

MicuNicu, doneaza pana la 1375 fix, apoi doneaza 2 de creson si pune litera R, sa vedem ce va fi...

20. MicuNicu

MicuNicu Maniac forum

Ok, am schimbat litera, dar nu donez cresonul deocamdata ca am avut donari cu zecimale, sa nu stric suma... Daca e cazul si mai vine cineva langa noi schimbam literele, nu e greu!
    Sunt cativa de-ai nostri in apropiere, daca tot ai strigat tu "BAZA"! poate vin si ei acolo!