Feedback Fiesta Mariachi #2

Discuție în 'Runda de discuții' creată de EllaBalerina, 31 Aug 2022.

Dragă cititor al forumului nostru,

Dacă dorești să participi activ la discuțiile purtate, ai întrebări sau vrei să deschizi alte teme, este necesar să te conectezi în continuare în joc. În cazul în care nu ai încă un cont de joc, te rugăm să te înregistrezi. Ne bucurăm să te revedem în viitor în forumul nostru! CLICK AICI
?

Cum vi se pare eventul?

Sondaj închis pe 7 Sep 2022.
  1. Îmi place

29,8%
  2. Îmi este indiferent

9,9%
  3. Nu-mi place

60,3%
  1. EllaBalerina

EllaBalerina Board Administrator Team Farmerama RO

Salutare fermieri,

Vă așteptăm în acest topic pentru păreri, opinii și nelămuriri cu privire la evenimentul Fiesta Mariachi 2. De asemenea, prin intermediul sondajului vă puteți exprima rapid opinia în privința evenimentului.

Nu uitați să consultați AICI tutorialul, sau pentru alte link-uri utile: Indexul.

Spor!

victorashi, -iulia1992-, in.the.rain și alți 6 apreciază asta.
  2. MicuNicu

MicuNicu Maniac forum

Incepe sa nu-mi mai placa lipsa vrejurilor... o tendinta care se generalizeaza...
    Nu e vina eventului, dar recompensa face parte din el... si e aproape inutila!
    Alta era treaba daca exista vrej, asa sunt probleme de plasare itemi!

petrilia10, prettyioco, zahara1663 și alți 21 apreciază asta.
  3. RazvanAndrei

RazvanAndrei Expert forum

Subscriu la ceea ce Nicu tocmai a spus.
    Cerintele eventului sunt marete pentru ceea ce se ofera, mai ca nu ar fi rost.

Aditional:

Pentru moderatori:

Cand spuneti "resurse", va referiti si la drop? sau doar scule + mestesug?

Modificat ultima dată: 1 Sep 2022
    W0LF126, in.the.rain, BMW_M4 și alți 14 apreciază asta.
  4. vinfiert

vinfiert Ambasador forum

Taman cand sa spun ca va fi al treilea event la rand pe care nu merita sa-l fac datorita recompenselor, am descoperit cele doua cutii Piccolo. In rest, recompensele sunt jalnice, urmand tendinta ultimelor eventuri. Incep sa-mi pierd placerea de a juca acest joc in ultima perioada, si ma doare sa constat acest lucru! Inca mai sper ca cei care gandesc aceste eventuri sa inteleaga ca acest joc se indreapta catre o directie gresita, pana nu va fi prea tarziu...

petrilia10, hcnxdz, prettyioco și alți 28 apreciază asta.
  5. Pr0meTheus

Pr0meTheus Conte forum

Inca un event pe care nu il fac din cauza recompenselor si a faptului ca nu are linie de vrej, parca nu am nicio motivatie aparte. Cutii Picollo am vreo 35 deci nu sunt ele atractia principala. Dragilor, spor daca sunteti mai harnici decat lenesul de eu ;))))

hcnxdz, in.the.rain, victorashi și alți 14 apreciază asta.
  6. ca_zaza

ca_zaza Pretendent

Cel mai mult imi displace partea cu dropul, pe langa lipsa vrejului. Eu pe terenurile tropicale am plante, si n-am de gand sa renunt la ele pentru adaposturi si pomi doar pentru event. Asa ca voi face eventul doar in limita a ceea ce pot face si ce am in magazie. Si, din pacate, nici nu ma voi mai putea lauda ca fac toate eventurile, fie ca-mi plac fie ca nu

hcnxdz, prettyioco, in.the.rain și alți 12 apreciază asta.
  7. MicuNicu

MicuNicu Maniac forum

Stai sa vezi ce jale e cand o sa incerci sa le cumperi... Ramai cu cativa firfirei...

prettyioco, gily2019, in.the.rain și alți 10 apreciază asta.
  8. vinfiert

vinfiert Ambasador forum

Da, am vazut, calculasem si eu. Nici macar cu cate 10 monede-stea la fiecare din misiunile nr. 2 (asa cum cred ca ar fi corect sa fie scris in tutorial), nu mai poti cumpara mare lucru. ;) Macar bine ca nu ma mai atrage ceva din restul premiilor...

prettyioco, paulici_01, in.the.rain și alți 9 apreciază asta.
  9. cp58

cp58 Ambasador forum

De inceput l-am inceput, nu stiu daca-l si termin... Cam multe resurse pentru 2 cutii Piccolo! Succes tuturor!

paulici_01, in.the.rain, victorashi și alți 11 apreciază asta.
  10. geta_numai_eu

geta_numai_eu Maestru forum

drop 437 palete si 157 flori,spor sa avem!

paulici_01, in.the.rain, victorashi și alți 10 apreciază asta.
  11. leutzu61

leutzu61 Locuitor permanent

Necesar planta event 27010 (aprox.22 recolte), drop paleta artist necesar 764,drop floare hartie necesar 744.

dorin68, in.the.rain, victorashi și alți 10 apreciază asta.
  12. -iulia1992-

-iulia1992- Maniac forum

PAS! ca si la prima editie, de altfel!
    Vot negativ , nu imi place nimic legat de acest event... :(

hcnxdz, prettyioco, paulici_01 și alți 12 apreciază asta.
  13. aida59

aida59 Maestru forum

din ce faceti drop la Baha mai mult ?Din pomi imi ies ff putin, Multumesc mult

14. z.zoita

z.zoita Junior Expert

si de la animale este la fel foarte putin

15. crinul_alb

crinul_alb Scriitor în devenire

In plus ferma de animale devine cimitir , mai avem un event de groaza si la sfarsit de luna. O ferma inseamna viata, traire intensa, munca dar si satisfactie ,realizare dezvoltare

16. foh1

foh1 Novice forum

Nu mi place ca trebuie sa cultivam cranii. E deprimant.
    Si eventul de dinainte tot cu chestii de groaza a fost.

17. alexbosu99

alexbosu99 Avansat

buna,de unde se aduna monedele stea?

18. MicuNicu

MicuNicu Maniac forum

Le primesti la sfarsitul fiecarui totem completat

19. k0

k0 Global Team Leader Team Farmerama RO

Balonul informativ face referire la "toate" tipurile de drop, inclusiv cel de event.

victorashi, in.the.rain, z.zoita și alți 4 apreciază asta.
  20. jagarella

jagarella Supervizor forum

Daca eventul era cu linie de vrej care oferea drop in plus, era OK?. ;) Doar asta face si itemul, nu? Iar cu spatiul, nu am treaba, nu pun pe terenurile pentru itemi, decat cei care ofera bunatatiuri, procente, etc. Atata doar ca recompensele "diverse" sunt mai principale decat cele "principale". SPOR

in.the.rain, paulici_01, derby54 și alți 7 apreciază asta.