Feedback Fiesta Mariachi #2

Discussion in 'Runda de discuții' started by EllaBalerina, Aug 31, 2022.

Dear forum reader,

if you’d like to actively participate on the forum by joining discussions or starting your own threads or topics, please log into the game first. If you do not have a game account, you will need to register for one. We look forward to your next visit! CLICK HERE
?

Cum vi se pare eventul?

Poll closed Sep 7, 2022.
  1. Îmi place

29.8%
  2. Îmi este indiferent

9.9%
  3. Nu-mi place

60.3%
  1. cp58

cp58 Demiurg forum

2. vyyo5252

vyyo5252 Mare-maestru forum

event relaxantm terminat.

3. giuly1969

giuly1969 Ambasador forum

Event terminat Mult spor tuturor!

4. raisa2005

raisa2005 Analist forum

Bună seara,
    Event terminat și de mine. Greu cu dropul în Baha, ...
    Weekend plăcut să aveți!

De luni începe școala, aviz amatorilor, ... :D

Last edited: Sep 3, 2022
  5. alexbosu99

alexbosu99 Avansat

Buna dimineata,doar atat?
    multumesc

6. RazvanAndrei

RazvanAndrei Maestru forum

Da, doar la finalul fiecarui totem.

On-topic:

Final de event si la mine. Norocul cu acel item de la final, ca dupa un calcul aferent de cate mii de plante/animale/produse au fost necesare, mai ca nu avea sens sa il faci :)).

Off-topic:

Nu stiu de ce ai avut nevoie de 4 conturi ca sa scrii un mesaj pe care l-ai fi putut scrie de pe un singur cont, ca si mesaj "intreg".

Sunt de acord cu un singur lucru si anume ca as fi sperat ca acest event sa aiba terenul lui sau sa fie plantat pe cel de groaza. Astfel de eventuri isi pierd "nuanta" cand facem plantele "noptii" pe terenuri de ferma - parca nu mai are definitia de "inspaimantator".

Din partea mea, ca ne apropiem de Halloween, sa fie cat mai multe. Dar sa fie gandite putin, planetele fioroase pe terenuri fioroase ca sa satisfaci nuanta.

Last edited: Sep 4, 2022
  7. -katnik-

-katnik- Baron forum

Event finalizat.
    Vot pozitiv.
    Spor tuturor fermierilor !

8. malagambafane

malagambafane Legendă vie

Event finalizat , bafta !

9. derby54

derby54 Conte forum

Event terminat de aseara.Totusi era bine daca se putea cistiga mai multe tokenuri pentru shop,au ramas o gramada de lucruri pe care as-i fi dorit sa le cumpar.:p:p

10. MicuNicu

MicuNicu Maniac forum

Asa am mers si eu...Tot aseara am terminat, ma inscriu si eu printre ghinionistii la roata! Nici macar un +1 de ajutor n-am vazut, dar nici n-am insistat dupa ce am prins jackpotul nou! Si cum ma mai cheama si Econo Micu, am cultivat doar bio... apa si gunoi! Am rezistat plictiselii si dorintei de a scapa mai repede de event!
    PS: Apropo, poate mi-a scapat mie, dar unde a fost partea de fiesta? eu nu prea m-am distrat...

Last edited: Sep 6, 2022
  11. vinfiert

vinfiert General forum

Chiar n-ai remarcat ca atunci cand este event de jackpot, sansele de a castiga bonusuri de multiplicare plante sunt aproape nule?!? :)

12. MicuNicu

MicuNicu Maniac forum

Pai tu de ce crezi ca n-am insistat? Eu nu am decat vreo 400 tichete de petrecere, mai am pana sa te ajung...

Apropo, azi am tras biletele verzi si am luat 2 de +1 unul dupa altul, mi-a folosit la ce plantez eu pentru misiuni, si ca sa ma enervez putin pe "aleatoriul" ala, e cam cu "ochi si cu sprancene" chestia asta! Ajungi sa te superi si cand castigi ceva!

13. vinfiert

vinfiert General forum

Doar un pic :)

14. conejito86

conejito86 Novice forum

Unde gasesc cutiile Piccolo ? La mine in sură nu sunt

15. in.the.rain

in.the.rain Ambasador forum

La ,,Decorare,,!
    Gata! Multumesc tuturor celor care mi-au trimis cadouri!