Feedback Fiesta Mariachi

Discussion in 'Runda de discuții' started by EllaBalerina, Feb 23, 2022.

Dear forum reader,

if you’d like to actively participate on the forum by joining discussions or starting your own threads or topics, please log into the game first. If you do not have a game account, you will need to register for one. We look forward to your next visit! CLICK HERE
?

Cum vi se pare eventul?

Poll closed Mar 2, 2022.
  1. Îmi place

46.3%
  2. Îmi este indiferent

2.5%
  3. Nu-mi place

51.3%
  1. cp58

cp58 General forum

2. vyyo5252

vyyo5252 Mare-maestru forum

event terminat, bafta celor ce mai trudesc.

3. gggggg53

gggggg53 Conte forum

Greu cu dropul pe baha! Nu stiu cum sa mai schimb, ce sa pun, mai am nevoie de 106 flori, plantele sunt gata.Vad dimineata ce si cum, timp mai e.
    Pana ma hotarasc ce pun pentru drop cred ca schimb vecinii, inafara de 2-3 restul.....

4. -katnik-

-katnik- Baron forum

Event finalizat!
    Vot pozitiv!
    Spor tuturor fermierilor !

5. ramonyka99

ramonyka99 Pretendent

drop poti face din reproduceri

6. gggggg53

gggggg53 Conte forum

Multumesc,asta mi-a scapat. Maine cand e reducere la SH.

7. MicuNicu

MicuNicu Maniac forum

Nu maine, azi de la 11:00...
    Da si tu mai des "un oki" pe la sectiunea "Eventuri - mini evenimente periodice"...

8. gggggg53

gggggg53 Conte forum

Ai dreptate dar nu mai este cazul, am recoltat si am terminat,am mai ramas cu o floare.
    Cine mai are nevoie de drop sa dea un semn!

9. geta57

geta57 Comisar forum

Nu te supăra, dar câte linii de vrej ai pt eficiența la SC? Eu cu 3 linii și 2 sloturi am reușit 1,20 ore.

10. _adi97_

_adi97_ Începător forum

Eu mai am nevoie.

11. in.the.rain

in.the.rain Ambasador forum

Mai este si itemul ''Sanatate!'' care reduce timpul la plante!

12. geta57

geta57 Comisar forum

Da, dar a scris că fără item și un slot!

13. in.the.rain

in.the.rain Ambasador forum

Asa este, ai dreptate!

14. tcmxxl1975

tcmxxl1975 Expert forum

este imposibil , ceva iti scapa....la planta de 7h reduc timpul la 37 min.....nu stiu la planta de 7:30 pentru ca am folosit un slot si 2 linii....o sa tin minte si o sa capturez la momentul respectiv intr un alt event cu planta de 7h sau 7h:30.....nu neg sa nu detin si alte linii....nu stiu....si nici nu ma intereseaza sa aflu....iti voi raspunde printr o captura la momentul respectiv....numai bine...si mai mult , timp de 5h mi am contorizat aparitiile on line luand ca reper 1:05 h....nu ma insel in privinta cifrelor....cifre retin ...litere nu...

Last edited: Feb 27, 2022
  15. geta57

geta57 Comisar forum

Voi urmări și eu...Mulțumesc de răspuns!

16. jagarella

jagarella Supervizor forum

Eu am 2 linii care reduc timpul cu SC cu cate 5%, cu cozonac si puritate, apa si ingrasamant si runa de la arbore pentru SC, imi reduce la 49 minute. SPOR

17. .mpond.

.mpond. Profesionist forum

In sfarsit !!!!!!o_OGreeeeu la deal cu boii mici !:)Daca tot ni s-au parut usoare eventurile....na,poftim !:)Mi-a placut,totusi Vot pozitiv si....spor la drop !

18. fermierulluca

fermierulluca Supervizor forum

Multumesc

19. derby54

derby54 Conte forum

Event terminat.Am avut noroc cu reproducerile ca sa pot stringe dropul.Mult spor celor ce mai lucreaza.

20. maimutica

maimutica Ambasador forum

Am luat linia de vrej , votul de la mine este pozitiv , o sa mai lucrez la event , vreau sa mai iau cate ceva , compost , pomi ,etc