Feedback Flori fabuloase

Discuție în 'Runda de discuții' creată de k0, 27 Mar 2019.

Dragă cititor al forumului nostru,

Dacă dorești să participi activ la discuțiile purtate, ai întrebări sau vrei să deschizi alte teme, este necesar să te conectezi în continuare în joc. În cazul în care nu ai încă un cont de joc, te rugăm să te înregistrezi. Ne bucurăm să te revedem în viitor în forumul nostru! CLICK AICI
?

Cum vi se pare eventul?

Sondaj închis pe 2 Apr 2019.
  1. Îmi place

34,8%
  2. Mi-e indiferent

3,1%
  3. Nu-mi place

62,0%
  1. Criselt

Criselt Legendă vie

Daca te tenteaza cumparaturile de la shop, mergi doar pe o combinatie care-ti ofera monede-stea. Eu asa am procedat. :p

malagambafane, amy46, -iulia1992- și alți 7 apreciază asta.
  2. ostrogot

ostrogot Junior Expert

Nu obtin deloc monede stea. Ce trebuie sa fac ? Va rog sa ma ajutati !Nu obtin decat puncte experienta .

Si ce trebuie facut ?

malagambafane, amy46, -iulia1992- și alți 2 apreciază asta.
  3. _Agathon_

_Agathon_ S-Moderator Team Farmerama RO

Folosesti aceeasi combinatie de flori? Incearca si alte variante.

malagambafane, donnadmn, amy46 și alți 4 apreciază asta.
  4. luciabara

luciabara Expert forum

Si care e combinatia?? ca din 12 ture nu am reusit nimic si am tot schimbat

malagambafane, amy46, -iulia1992- și alți 3 apreciază asta.
  5. maxxy

maxxy Rutinat

31 runde jucate 595 monede stea spor la drop tuturor ;)

6. luciabara

luciabara Expert forum

Ce combinatie folosesti Iulia? Eu din 10 runde inca nu am nimerit nici o moneda!

7. lucile71

lucile71 Mare-maestru forum

galben,roz albastru ,alb,e una din combinatiile la care am primit monede...desi difera de la un jucator la altul ...poti incerca si aceasta vaianta

malagambafane, donnadmn, amy46 și alți 5 apreciază asta.
  8. _Agathon_

_Agathon_ S-Moderator Team Farmerama RO

malagambafane, donnadmn, amy46 și alți 6 apreciază asta.
  9. luciabara

luciabara Expert forum

Din 10 runde nu am nimerit nici una cu stelute! Off

malagambafane, kiri2270, amy46 și alți 5 apreciază asta.
  10. dariuss2000!

dariuss2000! Cunoscător forum

este fooarte inechitabil jocul!! unii au cite 3-400 de monezi din 10-20 de jocuri,altii din tot atitea jocuri nimic!!daca o tine tot asa jocul ,cred ca multi o sa renunte.

pmarian, malagambafane, amy46 și alți 7 apreciază asta.
  11. hagi1950

hagi1950 Novice forum

eu nu primesc drop de event de 2 zile joc non stop si am doar resurse de 7 incercari .... ce sa pun pe terenuri sa primesc mai mult drop

malagambafane, kiri2270, amy46 și alți 3 apreciază asta.
  12. GeoBad75

GeoBad75 Avansat

la mine merge alb rosu albastru roz

malagambafane, kiri2270, amy46 și alți 4 apreciază asta.
  13. MicuNicu

MicuNicu Maniac forum

Incearca niste adaposturi, de ex nevastuici, paianjeni, fazani, in general adaposturi de 8 ore sau un pic mai mult. Peste noapte pune plante de 10/12 h, cu apa si ingrasamint. Lucreaza pe parcele mici. Verificati nivelul in runa Legenda vie, trebuie sa fii cat mai avansat. Foloseste la recoltat Howie donut, daca ai. Fii atent la recoltarea vrejului magic cind activezi bonusurile de drop. Si apropo, ce nivel ai ?

malagambafane, nycola70, amy46 și alți 3 apreciază asta.
  14. Criselt

Criselt Legendă vie

Desi e posibil sa nu fie o combinatie potrivita si pentru tine, eu am primit cate 20 monede din galben-albastru-rosu-alb. Dupa ce am gasit varianta asta am aplicat-o repetat pana am obtinut adapostul visat. Sau vizat. :p

malagambafane, donnadmn, kiri2270 și alți 5 apreciază asta.
  15. georg2503

georg2503 Cunoscător forum

Dragilor,
    Eu sunt foarte „chill” la acest event...pentru ca programul meu din aceste zile nu imi permite nici macar sa arunc un ochi spre ferma :eek:
    Aseara tot pe la ora asta am recoltat o data ce era pe campuri - macese, ceva adaposturi misterioase, 1 manufactura si 3 menajerii
    Apoi am pus adaposturi si ateliere cu timp de aprox 23-34 ore si niscaiva pomi (ceea ce am nevoie) si am recoltat taman acum.
    Maine si poimaine am acelasi program infernal. Cat va iesi, atat va iesi. N-am ce face
    Va urez sa aveti un event cat mai profitabil si relaxant.
    Am vazut ca unii zic ca „se lasa” - pai, tot aia e...puneti-va ce aveti nevoie pe teren, drop-ul iese oricum, va distrati cand aveti timp cu ceva combinatii. Done!
    Spoooooor tuturor!:music:

16. MicuNicu

MicuNicu Maniac forum

Ma bucur ca ai preluat lozinca. Si eu am adus acasa o zebra, sa-i fac pereche celeilalte. Dupa 11 runde. Spor la vizat.

malagambafane, kiri2270, Criselt și alți 3 apreciază asta.
  17. amy46

amy46 Maniac forum

eu din aceste combinatii am scos monede stea,stiu ca este diferit la fiecare jucator,dar poate va ajuta daca nu ati jucat deja aceste variante...mai ales pt cei care inca nu au gasit nici o varianta pt monede....bafta..

galben,roz,alb,albastru
    alb,roz,rosu,albastru
    alb,rosu,galben,albastru
    galben,rosu,roz,albastru
    galben,alb,albastru,rosu
    galben,albastru,alb,roz
    roz alb albastru galben
    Rosu-Alb-albastru-roz

malagambafane, donnadmn, amyy49 și alți 11 apreciază asta.
  18. yocoama

yocoama General forum

Aveam 4 pachete de seminte si la prima incercare am gresit vehea combinatie si ce sa vezi am primit 75 plus 20 monede stea,asta da surpriza!Nici macar nu am stiut ca poti primi atatea monede stea, fie ele si bonus de prima incercare.
    Succes tuturor!

malagambafane, donnadmn, t_ina_e și alți 9 apreciază asta.
  19. amy46

amy46 Maniac forum

Probabil ai ajuns la cea de-a 11-a runda jucata,acolo primesti 75 + 20 monede stea...

malagambafane, donnadmn, t_ina_e și alți 11 apreciază asta.
  20. nycola70

nycola70 Cunoscător forum

Dupa 9 runde jucate am facut ceva cumparaturi...broastele buboase si zebra au poposit la mine in sura :p
    La linia de vrej nu mai visez la ce drop am...macar sa fac ceva cumparaturi si tot pot spune ca sunt cat de cat multumita...

Am bagat in sura si gazelele ca sa fie plina :D
    Pana acum am nimerit doar combinatiile care dau monede stea , asta ma bucura...dropul in schimb lasa de dorit...oare doar la mine e problema dropului ? :oops:
    Pana acum am doar 13 runde jucate...oricum nu visez la vrej...:(

Modificat ultima dată: 29 Mar 2019
    malagambafane, donnadmn, cosmincody și alți 11 apreciază asta.