Feedback Flori fabuloase

Discuție în 'Runda de discuții' creată de k0, 27 Mar 2019.

Dragă cititor al forumului nostru,

Dacă dorești să participi activ la discuțiile purtate, ai întrebări sau vrei să deschizi alte teme, este necesar să te conectezi în continuare în joc. În cazul în care nu ai încă un cont de joc, te rugăm să te înregistrezi. Ne bucurăm să te revedem în viitor în forumul nostru! CLICK AICI
?

Cum vi se pare eventul?

Sondaj închis pe 2 Apr 2019.
  1. Îmi place

34,8%
  2. Mi-e indiferent

3,1%
  3. Nu-mi place

62,0%
  1. martinygor

martinygor Novice forum

serviciul nu imi permite sa stau prea mult pe ferma :cry::cry:
    dar din 6 runde am 110 monede :p:p
    poate pana la final reusesc sa iau 3 adaposturi
    un DA din partea mea
    spor tuturor

georg2503, malagambafane, donnadmn și alți 10 apreciază asta.
  2. yocoama

yocoama General forum

Ca bine zici amy46 am 12 runde jucate si de bucurie nu am sesizat,mersi!

georg2503, malagambafane, donnadmn și alți 9 apreciază asta.
  3. geckofeet666

geckofeet666 Supervizor forum

Eu iar ma sucesc8) :p Am obtinut pana la urma o combinatie cu monezi stea si gata, stau doar pe ea ;) Cat oi aduna, oi aduna.
    Asa ca vot pozitiv,acum ca am combinatia cu monezi si imi place ca nu am mii si mii de plante de facut, e interesanta idea unui event doar cu drop. :)

Modificat ultima dată: 28 Mar 2019
    georg2503, malagambafane, donnadmn și alți 12 apreciază asta.
  4. popik70

popik70 General forum

Am luat zebra , nu aveam . Am 2 terenuri cu animale , pomi pe margine si 1 teren cu plante. Am gasit 2 combinatii cu monede stea si nu mai caut altele. Nu ma intereseaza linia. In limita drop-ului - monede stea - shopping

georg2503, malagambafane, donnadmn și alți 12 apreciază asta.
  5. dydyana97

dydyana97 Demiurg forum

Am descoperit o chestie. Cand gasiti combinatia cu monede stea, acestea apar in mana ursoaicei in locul semnului de intrebare. Daca nu se primesc monede la combinatia de flori aleasa de voi, ramane semnul de intrebare...

malagambafane, donnadmn, nycola70 și alți 8 apreciază asta.
  6. t_ina_e

t_ina_e General forum

Imi cer scuze, dar sunt nelemurita cu acele 75 monede stea.
    Nu sunt doar 35?

Eu am jucat doar 14 runde pana acum si am reusit sa strang doar 240 de monede stea, deoarece am pierdut rune cautand cai morti sa le iau potcoavele.
    Pe mina ma intereseaza doar monedele stea si linia de vrej de la acest event.
    Sapte runde le-am pierdut incercand marea cu degetul, spun asa deoarece am "ghicit" de la a doua runda combinatia pentru monedele stea.
    Inchei seara cu 324 Semințe de flori și 17 Pungi de hârtie.
    Este prea mare diferenta dintre rata dropului de la Pungile de hartie, fata de Semintele de flori.
    Oare numai la mine este asa?
    La 20 de reproduceri am primit 8 Seminte si 3 Pungi.
    Pentru mine nu sunt avantajoase reproducerile.
    SC nu mai am, sa pot grabi lucrurile, asa ca, cat se face atat se face.
    Ma supara doar ca nu ajung la Linia de vrej, decat daca cumpar SC sa fac cateva recolte in plus, scurtand timpul de coacere a plantelor.

Daca rata dropului ar fi fost buna, chiar mi-ar fi placut acest event.

7. pinok86

pinok86 Împărat forum

Si eu stiam ca primim 35, dar daca te duci cu mouse-ul la nivelul 11, scrie ca vom primi 75 monede.
    Am jucat 12 runde si intr-adevar la runda 11 primim 75 monede pe langa recompensa cealalta.

georg2503, malagambafane, donnadmn și alți 8 apreciază asta.
  8. t_ina_e

t_ina_e General forum

Acum am vazut.
    Cred ca s-a strecurat o greseala in tutorial.
    Nu-i grav, chiar este mult mai bine!
    Noapte buna!

georg2503, malagambafane, nycola70 și alți 5 apreciază asta.
  9. blackangel773

blackangel773 Comisar forum

37 de runde jucate.Merge binisor :)
    Vot pozitiv.

georg2503, malagambafane, t_ina_e și alți 6 apreciază asta.
  10. hagi1950

hagi1950 Novice forum

am lvl 141 am pus pauni azi noapte si am primit drop doar pt 3 incercari am acum zece runde jucate .. nu cre ca o sa pot sa termin eventul

georg2503, malagambafane, t_ina_e și alți 6 apreciază asta.
  11. geta_numai_eu

geta_numai_eu Mare-maestru forum

Buna dimineata,ce ai pe terenuri de ai asa drop bun?

georg2503, malagambafane, t_ina_e și alți 4 apreciază asta.
  12. amy46

amy46 Maniac forum

georg2503, malagambafane, donnadmn și alți 7 apreciază asta.
  13. kiri2270

kiri2270 Legendă vie

Doar cu plante si cu Howie saltarete...;)

yocoama, georg2503, malagambafane și alți 10 apreciază asta.
  14. ostrogot

ostrogot Junior Expert

Eu renunt! Nu obtin deloc monede stea .Vot negativ.

yocoama, malagambafane, donnadmn și alți 4 apreciază asta.
  15. kiri2270

kiri2270 Legendă vie

De ce sa renunti ...citeste mai sus, sunt postate cateva combinatii pentru monedele stea, numai un pic de rabdare si inspiratie ;)

yocoama, georg2503, malagambafane și alți 7 apreciază asta.
  16. k0

k0 Global Team Leader Team Farmerama RO

Am corectat tutorialul, 75 de monede-stea este recompensa corectă pentru 11 runde. Mulțumim!

Serios? o_O

Modificat ultima dată: 29 Mar 2019
    yocoama, georg2503, malagambafane și alți 5 apreciază asta.
  17. Claudia

Claudia Duce forum

Doar la incercarile deja testate se vad premiile in mana ursoaicei, ori monede, ori PE, etc. La incercarile netestate ramane semnul intrebarii. Ar fi fost asa de dragut sa putem previzualiza premiile...am fi luat toate combinatiile cu monede, cu tot cu bonus.

Progresul meu la event:
    Primele 15 incercari le-am risipit pe PE, PET, GG, truse unelte XL incercand diferite combinatii, apoi m-am linistit si m-am axat pe una dintre cele 2 combinatii cu monede pe care le-am gasit. E plictisitor asa, sa mergi pe o singura combinatie, ca sa fii sigur de castig. Daca ar fi fost si alte premii atractive si deosebite in afara de monede, asa cum a fost la eventul cu vrajitoarea din octombrie care avea un mecanism asemanator, unde erau si pomi noi si alte premii bune la diferite combinatii, era mult mai bine. Asa e doar plictisitor. Grafica e deosebita, pacat ca vad mereu acelasi aranjament floral :sleepy:.

Pe de alta parte, eventul nu solicita prea mult efort, eu lucrez de cateva luni in timpul disponibil la o misiune in care se cer panselute portocalii, sulfina si roiba, asa ca doar recoltez cu Howie, ceea ce e singura diferenta fata de activitatea obisnuita, de plantat aceste 3 tipuri de flori.

Dintre premii, prioritatea o sa fie doar un habitat al cocorilor, fiindca am de la un alt event un upgrade rosu fara adapost de baza si nu stiu daca or sa fie vreodata transmisibile la D&C. De rest - cupoane, SC, creitari, vad eu in ultima zi.

Mult succes tuturor!

dydyana97, georg2503, malagambafane și alți 11 apreciază asta.
  18. MicuNicu

MicuNicu Maniac forum

Vezi tu, asa cum am mai spus, nu cred ca cineva a rezolvat problema dropului. Daca citesti tot din urma, ai sa gasesti fel de fel de variante, incepind de la griu si morcov pina la plante cu timp lung. Pare ca orice ai face cam tot acolo ajungi. Ceea ce pot sa-ti spun e ca adaposturile dau in general ambele tipuri de drop, pomii mai mult seminte decat pungi si nu sunt generosi, iar la plante difera de la planta la planta. Am incercat si eu griu, fin, floarea soarelui cu un howie plimbaret. De la griu 1/1, de la fin 1/2, de la floarea soarelui 3/8 (pungi/seminte). Personal raman la flori de 8 ore de care am si nevoie. Nici eu nu am jucat decat 13 runde, nu cred ca multi vom obtine vrejul in conditiile actuale de drop. Dar totusi eventul e bonus, ne ocupam de ferma asa cum ne doream. De aceea votul va ramane pozitiv, chiar daca vrejul pare de neatins. Imi mai doresc pe viitor tipul asta de event, chiar daca nu-l pot face integral, si de aceea va invit sa va ganditi inainte de a vota. Poate ca vi-l doriti si voi, mai stiu eu?

19. lentzica_blue

lentzica_blue Pretendent

Buna dimineata,si votul meu e da,desi dropul e cam mic,totusi asa un event este binevenit!Spor la drop tuturor!

20. maxxy

maxxy Rutinat

41 runde jucate 795 monede :D