Feedback Flori fabuloase

Discuție în 'Runda de discuții' creată de k0, 27 Mar 2019.

Dragă cititor al forumului nostru,

Dacă dorești să participi activ la discuțiile purtate, ai întrebări sau vrei să deschizi alte teme, este necesar să te conectezi în continuare în joc. În cazul în care nu ai încă un cont de joc, te rugăm să te înregistrezi. Ne bucurăm să te revedem în viitor în forumul nostru! CLICK AICI
?

Cum vi se pare eventul?

Sondaj închis pe 2 Apr 2019.
  1. Îmi place

34,8%
  2. Mi-e indiferent

3,1%
  3. Nu-mi place

62,0%
  1. cris_alex

cris_alex Locuitor permanent

15 runde jucate din care 14 runde doar monede pt ca am descoperit combinatia din a 2 a incercare..am reusit sa imi iau cocorii avand un up grade rosu si recoltatoarele de 24h..as mai dori broastele buboase ca nu am deloc..plus altele dar vedem..incerc orice strategie ba animale ba plante pe noapte cu timp mai lung..vedem ce va iesi la final..plus ca ma voi folosi de baby boom pt drop poate va iesi si de acolo ceva bun..premii f frumoase dar pacat ca dropul e pe doar 3 teritorii!

2. mada_nice

mada_nice Talent de excepţie

Am și eu 39 de runde jucate și 730 monede stea. Am făcut câteva combinații randomice, după care am ales combinația de 20 monede stea pe care am jucat-o de mai multe ori. :) Mă repet, dar strategia mea e să-mi cumpăr din Shop ceea ce îmi trebuie, având în vedere că rezervele mele de SC au cam scăzut - deci voi cumpăra asta, SH am în jur de 6300, dar niciodată nu strică să ai mai mult stoc. Probabil am să-mi iau și adăposturi (dar mă mai gândesc), am să-ncerc și lăzile cu bonusuri și.... Vedem! :) Cu siguranță voi lua linia de vrej, nu încape îndoială. E un event ok, dar planează o oarecare plictiseală deasupra lui, comparându-l cu celălalt event la care m-am chinuit să fac toate combinațiile (cred că tot 120 erau) pentru a lua premiile care chiar erau atractive. Dar merge și așa, bonusul de +1 pentru flori este face ca linia de vrej să fie una foarte bună (dacă nu mă îndoiesc, mai există o linie care dă +1 pentru flori, nu?), se poate combina cu ghirlanda paradis care, iarăși, dă +2 pentru flori. Și-având în vedere că misiunile de calibru mare cer, în mare măsură, flori.... Poate reușim nu în 2 ani, ci în unul singur, să le și terminăm.

Succes! :p

3. t_ina_e

t_ina_e General forum

Am jucat 19 runde pana acum si am reusit sa strang doar 340 de monede stea.
    Ma intereseaza doar monedele stea, iar linia de vrej de la acest event este foarte departe de a fi in palmaresul meu.
    Mi-au ramas 468 Semințe de flori și 2 Pungi de hârtie.
    Nu prea pot echilibra diferenta dintre rata dropului de la Pungile de hartie si Semintele de flori.

4. cosmincody

cosmincody Cunoscător forum

Salutare fermieri!

Intr-adevar, drop slabut la pungi de seminte, insa il tratez ca pe un event bonus, binevenit, sa ne refacem surele sau sa ne jucam asa cum dorim. Ca tot ne plangeam ca suntem bombardati cu eventuri solicitante si plante-fantoma. Imi place eventul, fac cat pot. Am descoperit din prima combinatia pentru moneda stea, deci aceeasi combinatie o sa o fac pana la sfarsit. Imi doresc zebrele si poneii de mare. Restul e cadou de la Farmerama! Multumim!

Spor tuturor!

stef85600, georg2503, malagambafane și alți 14 apreciază asta.
  5. luciabara

luciabara Expert forum

La fiecare varianta e acelasi numar de monede? 20?

6. nikolae28

nikolae28 Legendă vie

Tabelul din tutorial spune ce si cat ofera !

luciabara, georg2503, malagambafane și alți 8 apreciază asta.
  7. amy46

amy46 Maniac forum

georg2503, popescudana42, t_ina_e și alți 7 apreciază asta.
  8. t_ina_e

t_ina_e General forum

Am mai jucat doar o runda in urma recoltarii vinaritei de pe trei terenuri.
    Foarte slab dropul!
    Acum am 20 runde jucate si am reusit sa strang doar 360 de monede stea.
    Mi-au ramas 576 Semințe de flori și 22 Pungi de hârtie.

georg2503, malagambafane, amy46 și alți 5 apreciază asta.
  9. lentzica_blue

lentzica_blue Pretendent

Buna ziua,am descoperit ceva,va spun si voua,poate intereseaza pe cineva:daca doriti aceiasi combinatie(pt monede sau orice altceva)deschideti tabelul unde sant incercarile da ti clic pe cea pe care o doriti si se transfera la locul unde sunt plusurile si primiti acelasi premiu!!Succes !

amyy49, georg2503, malagambafane și alți 13 apreciază asta.
  10. MicuNicu

MicuNicu Maniac forum

Multumim, nu stiam, e util. Succes tuturor!

-AdyM-, georg2503, malagambafane și alți 8 apreciază asta.
  11. t_ina_e

t_ina_e General forum

Amy46 ne-a spus acum ceva timp.

WYK2012, pinok86, -iulia1992- și alți 6 apreciază asta.
  12. celina_amarandei

celina_amarandei Duce forum

La a 13 a incercare am reusit sa gasesc combinatia care ofera monede stea, se poate asa ceva? Cumplit. Cand recuperez oare?

donnadmn, -iulia1992-, MicuNicu și alți 7 apreciază asta.
  13. cosmo27

cosmo27 Începător forum

Buna ziua,24 runde,580 monede,primele 3 variante mi-au dat monede ,deci este cum ai noroc.Spor.

donnadmn, Otilica69, -iulia1992- și alți 7 apreciază asta.
  14. jagarella

jagarella Supervizor forum

Foarte "zgarcit" BP la acest event. Shopul este scump, mult mai scump decat alta data. Chiar daca faci 60 de ture, cu 20 de monede stea in medie, ies 1200 de monede-stea. Cu ele nu poti lua nici macar adaposturile toate, nu mai vorbim de modului general unde ar fi nevoie de mai mult de 3000 de stelute, cred ca aici le-a dat cu virgula. SPOR

15. matusam

matusam Legendă vie

Poti lua poneiul, porcusorul, broastele, cocorii. Restul incearca sa le obtii la trenulet.
    Bafta!

16. jagarella

jagarella Supervizor forum

Le am. Eu doar spuneam ca este scump, adica noi ne gandim daca facem jumatate din event (la aprox 2000 de pungi de hartie in 6 zile, inseamna 300 pe zi, la 128 de parcele mari, inseamna ca ai nevoie de 2 recoltari de plante cu SC, non stop) iar premiile puse in joc necesita 4 x marimea eventului. N-a fost niciodata atat de mare discrepanta intre cerintele de la event si shop

amyy49, bmia_maria, malagambafane și alți 8 apreciază asta.
  17. MicuNicu

MicuNicu Maniac forum

Mda, am luat eu la trenulet un pinguin de 'continent'. Acolo s-a copt adapostul. Sunt curios daca da drop?!

18. luciabara

luciabara Expert forum

Greu domnule,greu cu dropul! Oare din ce as putea sa fac mai mult?:mad::mad::mad::mad:

popescudana42, amy46, malagambafane și alți 4 apreciază asta.
  19. sandokanlord

sandokanlord Baron forum

30 de runde jucate am luat cupoanele,eu stau prost la seminte,pungi am 322 in plus

popescudana42, amy46, MicuNicu și alți 5 apreciază asta.
  20. maxxy

maxxy Rutinat

52 runde jucate 995 monede

popescudana42, -iulia1992-, MicuNicu și alți 7 apreciază asta.