Feedback Flori fabuloase

Discuție în 'Runda de discuții' creată de k0, 27 Mar 2019.

Dragă cititor al forumului nostru,

Dacă dorești să participi activ la discuțiile purtate, ai întrebări sau vrei să deschizi alte teme, este necesar să te conectezi în continuare în joc. În cazul în care nu ai încă un cont de joc, te rugăm să te înregistrezi. Ne bucurăm să te revedem în viitor în forumul nostru! CLICK AICI
?

Cum vi se pare eventul?

Sondaj închis pe 2 Apr 2019.
  1. Îmi place

34,8%
  2. Mi-e indiferent

3,1%
  3. Nu-mi place

62,0%
  1. .mirela85.

.mirela85. Junior Expert

Buna dimineata, la mine ies mai greu pungile voi din ce obtineti mai multe pungi?

2. -iulia1992-

-iulia1992- Maniac forum

45 de runde jucate in acest moment. Mai am peste 750 de seminte, iar pungi de hartie am doar 17 :eek:(si nu, n-am gresit vreo cifra)
    Mergem inainte. Am mers doar pe plante, ba hortensii, ba in, ba panselute portocalii. Tura viitoare incerc si mazarea galbena!
    Felicitari finalistelor, ca vad ca, momentan, avem doar domnite! :*
    Bafta celor ce inca trudesc!

matusam, popescudana42, t_ina_e și alți 14 apreciază asta.
  3. maxxy

maxxy Rutinat

62 runde jucate 1195 monede stea, mergem mai departe :p:)

popescudana42, t_ina_e, -iulia1992- și alți 14 apreciază asta.
  4. Amst3l

Amst3l Cunoscător forum

din adăposturi ... eu momentan am mai multe pungi decât semințe ...

popescudana42, t_ina_e, -iulia1992- și alți 12 apreciază asta.
  5. Margo15

Margo15 Maestru forum

Eu pe cele 3 terenuri am cotet de gaste si le culeg la fiecare 3 ore 36 min. Fiecare cotet ofera 1 samanta si 1 punga. La o recolta adun cate 125 din fiecare - suficient pentru 3 pachete de seminte. Si daca reusesc sa le culeg de 5 ori pe zi se aduna de 15 runde.

P.S. Asta in cazul meu cand aveam seminte mai multe decat pungi, asa am reusit sa echilibrez.

popescudana42, t_ina_e, -iulia1992- și alți 14 apreciază asta.
  6. Criselt

Criselt Legendă vie

23 runde jucate, 381 seminte si 28 pungi din 2 terenuri cu mazare galbena si unul cu pomi, menajerii, manufacturi. Voi incerca doar adaposturi dupa ce recoltez mazarea, sa vedem daca obtin mai multe pungi, altfel nu am nici o sansa sa-l termin.

popescudana42, t_ina_e, -iulia1992- și alți 13 apreciază asta.
  7. kameliana59

kameliana59 Maniac forum

Am jucat 65 runde,am activat linia de vrej...am pus pe terenuri exact cum am spus intr-o postare mai sus,adica doar ce aveam nevoie,indiferent cit era timpul de maturare..merg mai departe tot la fel,cit drop se va stringe e binevenit...

matusam, popescudana42, t_ina_e și alți 14 apreciază asta.
  8. stef85600

stef85600 Junior Expert

27 de runde jucate .Am mers pe garoafe dar discrepanta e mare mai am 672 seminte si 17 pungi .Nu e corect.

popescudana42, t_ina_e, -iulia1992- și alți 11 apreciază asta.
  9. amy46

amy46 Maniac forum

Felicitari finalistilor si bafta celor care inca mai au de lucru!!

matusam, popescudana42, t_ina_e și alți 20 apreciază asta.
  10. t_ina_e

t_ina_e General forum

Incep ziua cu 28 runde jucate si am reusit sa strang doar 520 de monede stea.
    Mi-au ramas 835 Semințe de flori și 21 Pungi de hârtie.

11. cosmincody

cosmincody Cunoscător forum

20 de runde jucate, 480 de monede stea. Stiu ca sunt in urma fata de altii, dar nu ma grabesc. Cum am zis, e un event bonus pentru mine. Am adaposturi de 8-10 ore pe toate terenurile, si ghici ce? Inainte aveam prea multe seminte si putine pungi, acum am ramase 46/46(drop), s-a echilibrat.. Poate adaposturile sunt solutia pentru cei care se lupta cu dropul la pungi de seminte. Incercati! :p

Felicitari si bafta tuturor!

popescudana42, t_ina_e, Soricica4 și alți 10 apreciază asta.
  12. pinok86

pinok86 Împărat forum

In momentul acesta eu am 657 seminte si doar 9 pungi deci nu mai e nimic de comentat in privinta diferentei.
    Am sa-ti urmez sfatul si am sa pun adaposturi.
    Bafta!

matusam, popescudana42, t_ina_e și alți 13 apreciază asta.
  13. sandokanlord

sandokanlord Baron forum

Eu numai cu adaposturi gen gaste,buburuze soricei,nevaistuici si pomi pe margine am 33 seminte si 441 pungi la ceasta ora

matusam, roliana57, mara62 și alți 13 apreciază asta.
  14. ingerul_c

ingerul_c Novice forum

Cum ai reusit sa strangi atatia Howie, adica de unde ii pot procura si eu? Eu am doar unul de la Arborele Intelepciunii care spune ca da 5% in plus sansa la drop. Si dropul de la event mi s-a parut foarte slab. E trecut de jumatatea lui si am strans doar 17 runde...

mara62, popescudana42, t_ina_e și alți 11 apreciază asta.
  15. -ciocollate-

-ciocollate- Ambasador forum

Buna !
    Event terminat ,pana acum am jucat 65 runde (primele 30 jucate haotic,fara sa citesc prea mult pe forum :( )in prima zi am avut hortensia dupa care am trecut pe trandafir rosu cu apa+ingrasamant +howie .
    1105 stelute ,linia de vrej activata ,la ultima recoltare am trecut pe lucerna ,joc relaxat ,mai sunt 70h de event .
    Spor tuturor !;):)

matusam, roliana57, mara62 și alți 18 apreciază asta.
  16. yocoama

yocoama General forum

208 pungi,23 seminte si 30 runde jucate.
    Concluzia este ca adaposturile dau mai multe pungi iar plantele mai multe seminte,deci strategia este clara!
    Am luat pana acum 4 lazi bonus,vreau sa o iau si pe ultima in rest voi vedea ce mai pot strange.
    Succes tuturor!

matusam, roliana57, mara62 și alți 12 apreciază asta.
  17. pinok86

pinok86 Împărat forum

Se pare ca ai dreptate, si sandokanlord a confirmat, am pus si eu adaposturi, le culeg peste vreo 2 ore, abia astept sa vad ce rezulta. Am recapatat un pic de speranta, un picut, poate reusesc sa iau linia de vrej. Voi vedea.
    Bafta!

matusam, roliana57, mara62 și alți 10 apreciază asta.
  18. mada_nice

mada_nice Talent de excepţie

Schimburi la D&C. În general, am încercat pe alte forumuri, din alte țări. :) Și-am schimbat și la balon destul de mulți.
    Și ca să fiu și-n temă, am 74 de runde jucate și 1.430 de monede stea.

roliana57, mara62, popescudana42 și alți 9 apreciază asta.
  19. maxxy

maxxy Rutinat

76 runde jucate 1475 monede stea, spor sa aveti.
    :);)

roliana57, mara62, popescudana42 și alți 10 apreciază asta.
  20. t_ina_e

t_ina_e General forum

Un asemenea drop il faci cu Howie, nu?

Inchei seara cu 34 runde jucate si am reusit sa strang doar 640 de monede stea.
    Mi-au ramas 965 Semințe de flori și 28 Pungi de hârtie.
    Mi-ar fi placut, sa stiu de la inceput, ca adaposturile dau Pungi mai multe decat plantele.
    Nu prea mai am timp sa recuperez, dar voi incerca pana la final.
    Am jucat foarte prost!

roliana57, mara62, popescudana42 și alți 10 apreciază asta.