Fortuna surâde - Discuții

Discuție în 'Runda de discuții' creată de Adelina40, 7 Sep 2016.

Dragă cititor al forumului nostru,

Dacă dorești să participi activ la discuțiile purtate, ai întrebări sau vrei să deschizi alte teme, este necesar să te conectezi în continuare în joc. În cazul în care nu ai încă un cont de joc, te rugăm să te înregistrezi. Ne bucurăm să te revedem în viitor în forumul nostru! CLICK AICI
?

Vă rugăm să acordați o notă evenimentului:

Sondaj închis pe 13 Sep 2016.
  1. 1

10 vot(uri)
    4,8%
  2. 2

2 vot(uri)
    1,0%
  3. 3

6 vot(uri)
    2,9%
  4. 4

10 vot(uri)
    4,8%
  5. 5

179 vot(uri)
    86,5%
  1. Adelina40

Adelina40 Guest

Salutare fermieri,

Pentru orice nelămuriri cu privire la evenimentul Fortuna surâde sau pentru păreri cu privire la acesta, vă rugăm să folosiți doar această temă de discuții! De asemenea, prin intermediul sondajului, puteți acorda o notă de la 1 la 5 (5 fiind nota cea mai bună) evenimentului.

Nu uitați să consultați AICI tutorialul iar pentru a vă etala evoluția în cadrul evenimentului, va fi deschisă tema specială la momentul potrivit AICI.

Spor!

malagambafane, zamolteana, adinajoka și alți 9 apreciază asta.
  2. dadan

dadan Oracol omniscient

Un eveniment extraordinar,frumos din toate punctele de vedere.Pe langa plantele de event care se vor face repede,putem sa ne mai finalizam si din misiuni.De un an astept un astfel de event:D.Felicitari echipei BP si Farmerama.Suuuper!xD

dulcica1970, maharu, malagambafane și alți 9 apreciază asta.
  3. IonicaPorumbel

IonicaPorumbel Novice forum

Super! Felicitări dezvoltatorilor Farmerama pentru concept și BP pentru nivelul jocului! Am dat 5 cu felicitări.

malagambafane, mariolteanu, mara62 și alți 5 apreciază asta.
  4. k0

k0 Global Team Leader Team Farmerama RO

A avut loc o schimbare de ultim moment, cerința totală de drop de eveniment fiind crescută de la 150 la 200. Tabelul sarcinilor va fi actualizat curând.

malagambafane, mara62, popescudana42 și alți 6 apreciază asta.
  5. blackangel773

blackangel773 Comisar forum

Pentru moment,nota 1.

Recompense compost peste compost si ceva rotatii din care nu primesc aproape niciodata nimic bun....linia de vrej ofera la fel...mai nimic.
    Rotatiile de petreecere ar putea fi schimbate cu ceva mai concret: pomi,adaposturi,combina...
    Si compostul cu superhrana eventual.

Nu ma incanta nimic din ce am vazut pana acum.

6. roliana57

roliana57 Legendă vie

MINUNAT! Nota maxima cu felicitari!

donnadmn, maharu, malagambafane și alți 6 apreciază asta.
  7. dydyana97

dydyana97 Demiurg forum

Ce sa zic, pare usor eventul la prima vedere... Sa vedem cum stam cu dropul din plantele astea.... Si o intrebare : Arborele fermecat da larva, indiferent unde este amplasat?

8. k0

k0 Global Team Leader Team Farmerama RO

Ca de obicei, da.

9. cathyrock90

cathyrock90 Cunoscător forum

Linia de vrej da multe pct....avantajeaza pe cei cu nivel mare. Mie imi ofera zilnic 18300 PET si 6180 PE si sunt multumita. E cea mai valoroasa linie de vrej pt PET pana acum

malagambafane, Agro80, mara62 și alți 5 apreciază asta.
  10. -mamaleone

-mamaleone Mare-maestru forum

Sugestia ta de a schimba cate ceva la recompense este, cred, pe placul multora. SC e bun, dar macar din cand in cand ar fi de preferat o cantitate mai generoasa de compost Suzy; rotatiile de petrecere sunt si pentru mine o sursa constanta de dezamagire (stau tare prost cu jocurile de noroc); cupoanele de combina sunt dorite de toata lumea. Dar, pomi si adaposturi?! si-asa nu avem unde le pune decat rareori, stau in lada si se umplu de praf. Cred ca ce ne-am dori cu totii ar fi, la cate un eveniment mai special, ceva Mamudele si muulta, muulta SH :inlove:
    Iar linia de vrej, nu e tocmai rea, pentru un eveniment de 4 zile.
    Voi acorda o nota la sfarsit.
    Mult spor, tuturor!

11. blackangel773

blackangel773 Comisar forum

Ma gandeam la pomi si adaposturi misterioase pt recompense,mamaleone.Astea nu strica niciodata.
    Si presupun ca nu au toti jucatorii 90+ lvl ,deci multi cred ca duc lipsa de multe.
    Cand scriu ceva,incerc sa scriu pentru toti/majoritatea,nu doar pentru mine.
    Mamudele la misiuni intr-adevar,nu am mai vazut de 5 ani incoace.
    Si daca tot evoluam,daca tot facem o misiune,de ce sa nu dea si linia de vrej ceva mai mult de 2-3000 de puncte?
    La nivel 94 cat am...ce imi da linia de vrej de la misiunea pentru care e deschis acest topic e cam putin.

Se puteau adauga adaposturi si pomi noi pentru terenul clar de luna,de asemenea,in recompense.

12. 12232nick

12232nick Scriitor activ

Ai nivel 610 la insula? Felicitari!

malagambafane, mara62, -elenaion49- și alți 2 apreciază asta.
  13. dydyana97

dydyana97 Demiurg forum

Multumesc pentru raspuns K0rdar !

Are lvl 305 la insula dar linia de vrej se reinitializeaza la 11 ore, deci activeaza linia de 2 ori pe zi.

Si asa e, o schimbare de premii e bine venita... Niste SH, MM, ar fi mai utile decat rotatiile alea la petrecere unde nici eu n-am noroc de premii consistente...

14. cathyrock90

cathyrock90 Cunoscător forum

Corect.... deci dimineata pe racoare inainte de a pleca la servici si seara iarasi pe racoare inainte de culcare!

roliana57, malagambafane, Agro80 și alți 6 apreciază asta.
  15. popescudana42

popescudana42 Legendă vie

Am dat nota 5 pentru event.
    Totul depinde de drop,cerinta plantelor nu mi se pare exagerata,e chiar lejer.imi place abia astept sa inceapa.
    Felicitari BP.

roliana57, BennyMihai2013, donnadmn și alți 10 apreciază asta.
  16. -elenaion49-

-elenaion49- Veteran Forum

Extraordinar eventul din toate punctele de vedere.Punctele mele de vedere,bineinteles:
    1. Numarul mic de plante necesare pentru misiune,deci avem timp sa ne marim si stocurile de plante fioroase;
    2. O planta in plus pe fiecare parcela,deci...super;
    3. Itemele aduc foarte multe puncte,sunt printre cele mai valoroase si accesibile de pana acum.Chiar si cei mici le pot castiga,asa ca vor aparea sigur la D&C,iar eu voi face rost in mod sigur de cateva:p
    4. Lnia de vrej care imi va aduce zilnic 19.500 PET si 9.900 PE.Nu sunt asa de multe puncte,dar echitabil la cat de usor poate fi castigata.
    5. Premiile oferite,pe langa tot ce am enumerat mai sus,le consider un plus si sunt multumita de ele asa cum sunt.Am tot vazut pe aici jucatori care dispretuiesc supercomposturile.dar mie imi sunt de mare folos.
    Nota maxima de la mine si felicitari echipei.Bravo Bigpoint!:inlove::inlove:

roliana57, -mamaleone, misu_mama și alți 17 apreciază asta.
  17. mara62

mara62 Supervizor forum

Nota maxima cu FELICITARI si de la mine ;)

roliana57, donnadmn, malagambafane și alți 7 apreciază asta.
  18. -crokyyy1234-

-crokyyy1234- Analist forum

Foarte bine punctat, insa mi-as dori, sa-mi prezint si eu punctul de vedere pentru care acesta este un event fantastic, pe langa cele enumerate de tine, mai sus, care suna cam asa: NU trebuie, sa ne demolam nici macar un singur teren din ferma/insula pt a obtine plante sau drop, astfel fiecare ne putem continua activitatiile zilnice, pe care ne axam...de la refacerea anumitor stocuri de plante/animale, realizarea unui stoc cat mai mare de fructe(pentru doritorii Topului din toamna), pana la obtinerea a cat mai multe PE-uri pt atingerea cat mai rapida a levelului 200, care este cea mai cautata pt jucatorii mari!
    Asa ca, desi nu prea imi postez eu asa des parerea despre evente, pot spune de data aceasta: Bravo BP! ;)

19. fermierulluca

fermierulluca Supervizor forum

Cu adevarat "fortuna " ne surade. Nu voi putea incepe eventul de maine dar sunt sigur ca voi avea timp sa- termin. Nota o voi da la final dar sunt convins ca va fi 5 cu felicitari.

popescudana42, mara62, roliana57 și alți 3 apreciază asta.
  20. naivreasastii

naivreasastii Comandant forum

Am dat nota 5 pentru stelutele pe care le vom primi .Sper sa nu-mi para rau daca nu reusesc sa termin eventul.

popescudana42, mara62, roliana57 și alți 6 apreciază asta.