Fortuna surâde - Discuții

Discuție în 'Runda de discuții' creată de Adelina40, 7 Sep 2016.

Dragă cititor al forumului nostru,

Dacă dorești să participi activ la discuțiile purtate, ai întrebări sau vrei să deschizi alte teme, este necesar să te conectezi în continuare în joc. În cazul în care nu ai încă un cont de joc, te rugăm să te înregistrezi. Ne bucurăm să te revedem în viitor în forumul nostru! CLICK AICI
?

Vă rugăm să acordați o notă evenimentului:

Sondaj închis pe 13 Sep 2016.
  1. 1

10 vot(uri)
    4,8%
  2. 2

2 vot(uri)
    1,0%
  3. 3

6 vot(uri)
    2,9%
  4. 4

10 vot(uri)
    4,8%
  5. 5

179 vot(uri)
    86,5%
  1. erhea

erhea Pretendent

Nota 5 pentru event - deja vad cum creste stocul de plante misterioase xD

2. dariuss2000!

dariuss2000! Cunoscător forum

intradevar e ok pt +1 la plante( pt parcele 1*1) mai ales pt cine poate sa activeze combina pe parcursul eventului.eu din fericire pot.daca mai pui si chutney devine chiar fabulos.inca nu stiu daca voi face eventul dar stiu sigur ca voi termina inca o misiune de la cooperativa.inca nu dau nota.
    ps.dar oare vom putea sa sadim si celelalte plante fioroase sau numai plantele de event??

3. -mamaleone

-mamaleone Mare-maestru forum

Atenție! Pe parcursul acestui eveniment, toate parcelele însămânțate cu plante de Groază vor oferi cu o plantă în plus (o parcelă 1x1 va oferi, în loc de 2 plante, 3)!

Oare nu s-ar putea ca acest premiu special sa devina permanent? Taare ne-am mai bucura :inlove::inlove:
    Noptile cu luna plina sunt scurte, iar misiunile cer plante multe, am avansa si noi un picut.

4. Chronos

Chronos Guest

Buna dimineata! Si in timpul unui eveniment clasic pentru ferma, poti cultiva atat planta de event cat si porumb, morcovi, garoafe, etc.

Buna dimineata! Pai daca ar fi trebuit avansat prea repede, nu ar fi fost mai simplu ca dezvoltatorii sa conceapa cerinte mai mici de plante fioroase la misiuni? Fara sa mai umble la mecanica sau codul jocului? Dar ideea este sa te simti mereu un "challenger".;)

5. iarina56

iarina56 Mogul forum

Buna ! Imi spune-ti si mie daca Randul de vrej Clar de luna 2 si Halloween 2014 vor avea efect asupra plantelor din eventul ce incepe astazi ? Multumesc !

6. k0

k0 Global Team Leader Team Farmerama RO

Doar după finalizarea evenimentului pot fi considerate ca plante sinistre și cele două plante noi.

7. dydyana97

dydyana97 Demiurg forum

Are dreptate... De ex. doar la ,,Oglinda magica" se cer cate 25884 plante din fiecare (ciuperca de coral si feriga sangelui). E drept ca au timp relativ scurt de coacere, dar daca mai vrei sa iei ceva de la Jack's shop, lasi balta misiunile si te apuci sa cultivi ce iti trebuie pentru achizitie...

popescudana42, dadan, BennyMihai2013 și alți 2 apreciază asta.
  8. iarina56

iarina56 Mogul forum

OK multumesc pt raspuns !

dadan, BennyMihai2013, malagambafane și alți 2 apreciază asta.
  9. Chronos

Chronos Guest

Aceasta este si ideea, sa fie mereu o poveste fara sfarsit. Trebuie doar ca, in timp, sa stii ce vrei.

dadan, BennyMihai2013, malagambafane și alți 5 apreciază asta.
  10. dydyana97

dydyana97 Demiurg forum

Asa e Chronos, doar ca am donat la misiuni unde aveam resurse, apoi aveam nevoie de tentacul de salcie si nu stiam de unde sa-l iau. A venit eventul Noaptea Vrajitoarelor, l-am gasit la Shop dar nu mai aveam resurse sa-l iau... Si uite asa, in loc sa mai fac ceva la celelalte misiuni, am facut necesarul pentru copac si acum astept prima recolta :). Poate pui o vorba buna si pentru noi la dezvoltatori sa tina ,,Clar de luna" deschis 48 de ore in loc de 24 :).

dadan, BennyMihai2013, malagambafane și alți 3 apreciază asta.
  11. angela111943

angela111943 Scriitor în devenire

macar dupa terminare misiunii ,daca primeam si noi un mic item care oferea un buchet oribil si la 120 de ore,parca ar fi fost recompensata munca mai bine,dar asta este,nu vrea dezvoltatorul sa ne rasfete,poate la o misiune noua si ceva mai putin pretentioasa cu numarul de plante nocturne

12. aida59

aida59 Mare-maestru forum

oare buchetul oribil are efect asupra plantelor noi puse in aceasta misiune pe terenul Clar de luna? Am inteles ca vrejul nu are efect Multumesc mult

dadan, BennyMihai2013 și malagambafane apreciază asta.
  13. Chronos

Chronos Guest

Buna ziua! Nu are efect. Acestea sunt plante de event, nu plante fioroase.

roliana57, dadan, BennyMihai2013 și alți 2 apreciază asta.
  14. dydyana97

dydyana97 Demiurg forum

Dar vasul funerar?

dadan, BennyMihai2013 și malagambafane apreciază asta.
  15. -crokyyy1234-

-crokyyy1234- Analist forum

Buna si aici! :)
    Nu are efect, dupa cum a spus, Chronos, nu e planta nocturna!

mariolteanu, roliana57, dadan și alți 4 apreciază asta.
  16. dydyana97

dydyana97 Demiurg forum

Buna si tie din nou si multumesc frumos de raspuns !

roliana57, dadan, BennyMihai2013 și alți 2 apreciază asta.
  17. BennyMihai2013

BennyMihai2013 Scriitor în devenire

Buna ziua ! Un event foarte frumos. Nota maxima de la mine!! Numarul de seminte cerut este putin (foarte relaxant) !! Posibila problema o sa fie la drop. Premiile sunt acceptabile, chiar daca sunt putine sau nu se afla premiile pe care le dorim, Linia de vrej compenseaza :)Felicitari BP !!:D

18. ovidiu1a

ovidiu1a Avansat

Pare un eveniment lejer, din prima cultura, folosind cele 10 seminte primite pe cate 10 parcele mari, cu apa, ingrasamant, compost si supercompost, se obtin cate 80 de seminte. Cine mai are si Chutney cu mere si morcovi activat pe durata evenimentului, obtine cate 100 de seminte din prima cultura. La a doua cultura putem incepe cultivarea pe parcele mici, folosind doar apa, insa neavand 200 de seminte, putem adauga plante cu acelsi timp de coacere: la Oroarea pestrita, putem adauga Bulbii oculari; iar la Floarea de Amurg, putem adauga Ciuperca luminoasa. Daca vom dori sa donam pentru eveniment vom cauta sa mentinem in inventar minim cate 200 din fiecare tip de planta. Cate seminte vom obtine dupa o recoltare si o noua semanare, de pe 200 de parcele mici: (200*3)-200=400, iar daca avem Chutney activ, (200*5)-200=800. Plantele se fac rapid, iar dropul se obtine lejer, cu plantele cu o durata mai mare de crestere, la care se adauga apa, din Ciuperca luminoasa sau Floarea de amurg, ambele avand un timp de crestere de 8 ore fara apa.

Modificat ultima dată: 9 Sep 2016
  19. osenaris1962

osenaris1962 Novice forum

am cumparat larve de la complexul comercial si nu imi apar nici in sura nu le gasesc nicaieri sa le plantez,va rog sa imi raspunde.ti

malagambafane și donnadmn apreciază asta.
  20. -crokyyy1234-

-crokyyy1234- Analist forum

Larva este dropul specific eventului, nu plantă! ;)

Edit: Mulțam, Agathon!