Fortuna surâde - Discuții

Discuție în 'Runda de discuții' creată de Adelina40, 7 Sep 2016.

Dragă cititor al forumului nostru,

Dacă dorești să participi activ la discuțiile purtate, ai întrebări sau vrei să deschizi alte teme, este necesar să te conectezi în continuare în joc. În cazul în care nu ai încă un cont de joc, te rugăm să te înregistrezi. Ne bucurăm să te revedem în viitor în forumul nostru! CLICK AICI
?

Vă rugăm să acordați o notă evenimentului:

Sondaj închis pe 13 Sep 2016.
  1. 1

10 vot(uri)
    4,8%
  2. 2

2 vot(uri)
    1,0%
  3. 3

6 vot(uri)
    2,9%
  4. 4

10 vot(uri)
    4,8%
  5. 5

179 vot(uri)
    86,5%
  1. _Agathon_

_Agathon_ S-Moderator Team Farmerama RO

Multumim -crokyyy-.
    In completare, le gasesti in Sura - categoria Diverse. :)

roliana57, -mamaleone, malagambafane și alți 4 apreciază asta.
  2. osenaris1962

osenaris1962 Novice forum

multumesc

popescudana42 și malagambafane apreciază asta.
  3. _Agathon_

_Agathon_ S-Moderator Team Farmerama RO

Cand vad emoticonul pe care-l ai la semnatura, mi-e si frica sa raspund... :oops:
    Cu placere.

4. celina_amarandei

celina_amarandei Duce forum

Oare ar trebui sa te contrazic Chronos? Eu am folosit buchet oribil si floarea de amurg care se maturizeaza in 8 ore , o voi recolta dupa 6 ore 24 minute, ceea ce inseamna ca isi face efectul buchetul oribil si, in plus in lista de plante din Clar de luna oroare pestrita si floare de amurg sunt catalogate la plante sinistre nu la plante de event. Am dreptate sau nu am?

mariuta48, roliana57, malagambafane și alți 2 apreciază asta.
  5. elrohe

elrohe Novice forum

Hehe... si eu vroiam sa postez exact acelasi lucru. Ca si buchetul oribil dar si linia de vrej Clar de Luna 2 au efect asupra celor 2 plante deoarece ele sunt considerate Plante Sinistre.
    Acest lucru se specifica chiar si in tutorial la prezentarea celor 2 plante.
    Si eu am presupus ca nu ar trebui sa functioneze deoarece sunt plante de event insa am facut o proba cu ambele bonusuri (linie de vrej si buchet oribil) si am vazut ca planta de 5 ore fara apa, balegar sau supercompost are timp de maturare de 3:30.

popescudana42, roliana57, -mamaleone și alți 3 apreciază asta.
  6. dydyana97

dydyana97 Demiurg forum

Poti sa-mi spui cand ai pus buchetul, inainte sau dupa insamantare?

7. elrohe

elrohe Novice forum

Inainte clar.
    Mai intai am activat vrejul, am mancat buchetul oribil si apoi am insamantat cele 2 plante. Si atunci am observat ca fara apa, balegar si supercompost au timpul mult mai scurt decat era precizat.

8. dydyana97

dydyana97 Demiurg forum

Multumesc elrohe ! N-am vrej, dar am un buchet ratacit prin sura. O sa-l folosesc maine, n-are rost sa-l irosesc acum seara :)

popescudana42, malagambafane și donnadmn apreciază asta.
  9. Cruella

Cruella S-Moderator Team Farmerama RO

Buna seara! Nu ai dreptate. Si la alte evenimente se cultiva flori, iar linia de vrej nu are efect. Asupra plantelor de event nu au efect nici produsele specifice plantelor sinistre, nici linia de vrej aferenta. Este un event normal. Are importanta pe ce teren cultivam? Cred ca nu. Pot sa te contrazic eu?! Incearca sa pui pe o parcela sparanghel (8 ore) cu apa si vei vedea cand o recoltezi.

10. elrohe

elrohe Novice forum

Ma gandesc ca poate este o eroare pe undeva. Ca poate aceste 2 plante trebuiesc considerate plante de event. Nimic mai adevarat. Insa la mine cele 2 plante nu apar in categoria planta de event ci in categoria plante sinistre. Poate este o eroare de server.
    Si tu da ai dreptate ca la plantele de event niciun bonus de reducere timp nu functioneaza.

Cu placere! Nu ai pentru ce.

11. Chronos

Chronos Guest

Dar poti sa ma contrazici, ca doar nu m-am nascut destept, am devenit intre timp.;):D

Deci avem si exceptia care confirma regula. Se pare ca aceste plante de event sunt considerate plante sinistre inainte de a deveni sinistre, asa ca bonusurile au efect.
    Ce sa zic, sa fie primite.:D Asa ca, spor la event tuturor si dati din bascheti repede, ca vine toamna.

12. cami_tony

cami_tony Novice forum

nu am primit plantele

13. dadan

dadan Oracol omniscient

Buna
    Vezi ca sunt pe ultimul rand in tabel,nu sunt in primele casute.

14. mona_lica

mona_lica De-al casei

Buna ,din nou event frumos,din nou bravo b.p nta maxima

15. ovidiu1a

ovidiu1a Avansat

Update la ce am postat ieri, se pare ca Salcia Tentaculara nu ofera dropul de eveniment, asadar ea ramane utila doar pentru cateva adaposturi de la Jack`s Shop, si daca doriti sa le obtineti veti avea nevoie de ea.

roliana57, mariuta48, malagambafane și alți 5 apreciază asta.
  16. -crokyyy1234-

-crokyyy1234- Analist forum

Tocmai doream sa postez... nu am primit nici eu drop din cele 11 sălcii! :/
    Dar, nu mai conteaza... l-am terminat!
    Succes!

roliana57, mariuta48, marcela_f69 și alți 8 apreciază asta.
  17. angela111943

angela111943 Scriitor în devenire

nota maxima,mai ales ca nu tine cont de ce plantez,tot 3 plante imi da

18. voyo

voyo Novice forum

event frumos si lejer,nota 5

19. -mamaleone

-mamaleone Mare-maestru forum

Salutare!
    Nota maxima si de la mine, pentru sporul la recolta si pentru posibilitatea de a mai creste stocul de plante sinistre. La mai multe astfel de evenimente "vrajitoresti"!

20. ovidiu1a

ovidiu1a Avansat

Da se poate da nota maxima la eveniment, mai ales ca in timpul ramas se pot cultiva plantele necesare obtinerii de Salcii Tentaculare de la Jak`s Shop, care vor fi necesare pentru obtinerea unor adaposturi sinistre, precum Fabrica de cherestea, Stupina si Salonul de mustati.
    Spre exemplu: daca pentru un adapost avem nevoie de 35 tentacule de salcie, acestea se pot obtine:
    -fie din recoltarea simpla a 5 salcii tentaculare de 2 ori: (5salcii*4tentacule)*2=40 tentacule,
    -fie din recoltarea cu copost a la Suzi a 6 salcii: 6salcii*(4+2)tentacule=36 tentacule,
    -fie din recoltarea de 2 ori, cu compost a la Suzi din 3 salcii:
    3salcii*(4+2)tentacule*2=18*2=36 tentacule
    Oricum aceste salcii tenatculare pot fi plantate oricand terenul Clar de luna este deschis, si deasemenea inainte de inchiderea terenului, alaturi de plantele necesare cu o durata mai mare de cultivare, pentru data cand va fi deschis ulterior.

Modificat ultima dată: 10 Sep 2016
    dydyana97, roliana57, malagambafane și alți 4 apreciază asta.