Fortuna surâde - Discuții

Discuție în 'Runda de discuții' creată de Adelina40, 7 Sep 2016.

Dragă cititor al forumului nostru,

Dacă dorești să participi activ la discuțiile purtate, ai întrebări sau vrei să deschizi alte teme, este necesar să te conectezi în continuare în joc. În cazul în care nu ai încă un cont de joc, te rugăm să te înregistrezi. Ne bucurăm să te revedem în viitor în forumul nostru! CLICK AICI
?

Vă rugăm să acordați o notă evenimentului:

Sondaj închis pe 13 Sep 2016.
  1. 1

10 vot(uri)
    4,8%
  2. 2

2 vot(uri)
    1,0%
  3. 3

6 vot(uri)
    2,9%
  4. 4

10 vot(uri)
    4,8%
  5. 5

179 vot(uri)
    86,5%
  1. mariuta48

mariuta48 Legendă vie

Buna! Sunt foarte incantata si eu de aceasta darnicie, adica 3 plante la parcelele 1x1. Eventul l-am terminat si mai sunt inca 52h pentru a-mi umple sura cu plante sinistre...de unde si numele "Fortuna surade" :D. Nota 5, desigur.

Modificat ultima dată: 10 Sep 2016
    donnadmn, roliana57, malagambafane și alți 10 apreciază asta.
  2. RADY91

RADY91 Expert forum

Am inteles ca cele doua plante de event vor ramane in joc pe viitor dar am si eu o intrebare: la urmatoarea editie de noaptea vrajitoarelor vom primi cate 10 seminte din cele doua plante si vom incepe sa le cultivam iara sau vom primi cate plante aveam la finalizarea actualului event ? Intreb asta sa stiu daca mai are rost sa cultiv cele doua plante in timplul ramas, ca nu as vrea sa strang un numar mare din cele doua plante acum si dupa aceea sa ma trezesc ca trebuie sa o iau de la inceput cu cultivatul lor :p
    Un raspuns concret as fi de mare ajutor:)

-elenaion49-, mariuta48, ovidiu1a și alți 5 apreciază asta.
  3. 01ruxi01

01ruxi01 Pretendent

event frumos si lejer,nota 5

-elenaion49-, mariuta48, ovidiu1a și alți 4 apreciază asta.
  4. Chronos

Chronos Guest

Buna ziua! Cum a fost si cazul cafelei pe insula, ce stoc ai la finalizarea evenimentului, cu acela ramai. Deci poti cultiva mai departe. Ca sa ne dea stoc initial de10 seminte, ar fi trebuit ca plantele ramase sa convertite in GG si PE, altfel era pacat de munca fermierilor. Erori in joc am mai avut dar de munca jucatorilor se tine cont. Cum nu este precizat acest lucru, ma refer la convertire, baga tare din sapaliga.:D

5. donnadmn

donnadmn Legendă vie

Nota maxima, event interesant, felicitari B.P.

-elenaion49-, marcela_f69, mariuta48 și alți 5 apreciază asta.
  6. ramonyka99

ramonyka99 Pretendent

unde gasesc itemele pt linia de vrej clar de luna 2?

7. mariuta48

mariuta48 Legendă vie

La Jack's Shop le gasesti pe toate 5. Spor la munca, deoarece e ceva de munca sa le faci pe toate!

8. malagambafane

malagambafane Legendă vie

Nota 5,super event,felicitari B.P

cerbul, -elenaion49-, popescudana42 și alți 9 apreciază asta.
  9. Ursoaica

Ursoaica Mare-maestru forum

Sa speram ca vor ma ifi Evenimente cu +1 la parcele, si sa luam cite 5 plante la o parceluta 1x1.
    Super Event a fost, l-am facut repede, si am profitat si am facut si plante pentru Misiunile din Cooperative, specifice Noptii Vrajitoarelor

cerbul, bondarul11, Gogoasa și alți 12 apreciază asta.
  10. usordetinutminte

usordetinutminte Talent de excepţie

Salutare,
    Am dat nota 5 - usor event, fara stres si pus ceas sa sune noaptea, am mai facut si o sa mai fac si din misiunile vechi, deblochez si buchetul oribil...ce sa mai, foarte frumos eventul. Felicitari echipei BP, sa o tineti tot asa :)
    Bafta celor ce mai au pana la finalizare event!

cerbul, donnadmn, BennyMihai2013 și alți 9 apreciază asta.
  11. lentzica_blue

lentzica_blue Pretendent

Buna ziua,nu am primit itemul de la sarcina 4 diamant,stie cineva de ce?Mentionez ca am sters cookie si ce am mai stiut sa fac dar totusi nu a aparut( Multumesc de raspuns,o zi productiva)

cerbul, donnadmn, malagambafane și alți 2 apreciază asta.
  12. Chronos

Chronos Guest

Buna ziua! Daca l-ai luat, il ai: in Inventar sau pe unul din terenuri sau Parcuri sau pe o alta linie de vrej. Garantez cu parul meu de pe cap.:D

roliana57, cerbul, donnadmn și alți 6 apreciază asta.
  13. lentzica_blue

lentzica_blue Pretendent

Multumesc de raspuns si garantie)Nu este cazul deoarece ai avut dreptate ca intotdeauna,era pe pajiste)Scuze!

dadan, Chronos, cerbul și alți 4 apreciază asta.
  14. gabigrandes

gabigrandes De-al casei

Buna ziua,nota maxima pt event..Felicitari echipei BP:.O zi frumoasa.

roliana57, malagambafane, dadan și alți 2 apreciază asta.