Feedback Frappé Olé #5

Discuție în 'Runda de discuții' creată de nikolae28, 24 Noi 2020.

Dragă cititor al forumului nostru,

Dacă dorești să participi activ la discuțiile purtate, ai întrebări sau vrei să deschizi alte teme, este necesar să te conectezi în continuare în joc. În cazul în care nu ai încă un cont de joc, te rugăm să te înregistrezi. Ne bucurăm să te revedem în viitor în forumul nostru! CLICK AICI
?

Cum vi se pare eventul ?

Sondaj închis pe 3 Dec 2020.
  1. Îmi place

78,5%
  2. Mi-e indiferent

8,6%
  3. Nu-mi place

12,9%
  1. nikolae28

nikolae28 Board Administrator Team Farmerama RO

Salutare fermieri,

Vă așteptăm în această temă pentru păreri, opinii și nelămuriri cu privire la eventul Frappé Olé 5. De asemenea, prin intermediul sondajului vă puteți exprima rapid opinia în privința evenimentului.

Nu uitați să consultați AICI tutorialul iar pentru alte link-uri utile: Indexul.

Spor!

goldhe, CLAUDIU_T, Papy și alți 9 apreciază asta.
  2. Adynicolae

Adynicolae Scriitor activ

Bună ziua
    Este un eveniment foate greu
    Spor la fermă.

CLAUDIU_T, Criselt, malagambafane și alți 7 apreciază asta.
  3. bmw123bmw

bmw123bmw Supervizor forum

Eu unul nu am prins pana acum event de genul...astept si alte pareri .
    Dar nu pare asa complicat.

Criselt, malagambafane, -katnik- și alți 6 apreciază asta.
  4. celina_amarandei

celina_amarandei Analist forum

Ma abtin momentan in a acorda un vot, stiu ca este foarte greu acest tip de event, trebuie multa atentie . Imi amintesc ca in anii precedenti am avut colegi fermieri care au postat foto cu toate plansele, care m-au ajutat de fiecare data.Poate si in acest an voi avea norocul asta, caci eu nu am rabdarea necesara de a constitui in avans fiecare plansa. Multumesc anticipat oricum si bafta colegi de munca!

CLAUDIU_T, Criselt, malagambafane și alți 8 apreciază asta.
  5. MicuNicu

MicuNicu Maniac forum

Chiar nu este complicat, e simpatic...
    Se poate planui in avans traseul tevilor, iei de pe el tot ce te intereseaza...Dupa aceea scurtezi pe ici pe colo, de ex nu vrei niste gologani sau banane...Mai scurtezi un pic, faci economie de tevi...Monedele se castiga din trecere peste bonusuri si din finalizare planse, asa ca vezi ce e mai rentabil...Si spre sfarsit scurtezi cat poti, sa faci cat mai multe planse.
    Te prinzi tu !

amy46, adria2, CLAUDIU_T și alți 11 apreciază asta.
  6. xeniaG53

xeniaG53 Pretendent

In colțul din dreapta sus este un pătrat pe care ,dacă îl bifezi ,ai un traseu orientativ....dacă vrei îl urmezi sau poți face modificări în funcție de recompensele pe care le vrei.

amy46, scutica, CLAUDIU_T și alți 11 apreciază asta.
  7. vinfiert

vinfiert Ambasador forum

Mie mi se pare mult mai ofertant decat eventul "Magie de toamna"...

paulici_01, amy46, SidTheKid și alți 11 apreciază asta.
  8. primavara68

primavara68 Profesionist forum

eu mereu am mers pe mana lor . am bifat si pe acolo am mers

paulici_01, amy46, SidTheKid și alți 9 apreciază asta.
  9. derby54

derby54 Veteran Forum

sint de acord cu tine vinfiert si eu am mers tot timpul pe plansele prefacute de bp succes la toata lumea

paulici_01, amy46, SidTheKid și alți 7 apreciază asta.
  10. celina_amarandei

celina_amarandei Analist forum

Multumesc, imi amintesc vag ca era ceva ajutator, dar nu stiu de ce mie mi s a parut dificil acest tip de event, dar nu am renuntat sa l fac. Voi prinde curaj sigur maine.

paulici_01, amy46, CLAUDIU_T și alți 9 apreciază asta.
  11. life3

life3 Novice forum

Bună ziua, de ieri încerc să pregătesc terenurile pentru event....nu se încarcă ferma nici ieri, nici azi...cum mai sare dropul de event?

paulici_01, amy46, giuly1969 și alți 5 apreciază asta.
  12. SidTheKid

SidTheKid Locuitor permanent

''Nu vom putea compensa integral, dar vom distribui un cod bonus miercuri pentru a vă ușura începutul evenimentului.''

paulici_01, amy46, giuly1969 și alți 7 apreciază asta.
  13. Claudia

Claudia Duce forum

Am descoperit linia de vrej Frappe Ole printre celelalte, desi nu e inca ora 19 si nu apare mentionat in fereastra de event.

Am verificat daca au aparut si plantele noi, si da, au aparut cele 10 bucati pe pajistea principala si pe pasunea salbatica, nu in Luminis!
    Nu pot sa verific daca pot fi cultivate fiindca am amarant gata de recoltat abia in 3 ore.

Asa ramane doar Luminisul pentru celalalt event? O notificare, ceva, se poate ?...

Nu mai zic despre faptul ca Unity nu a disparut la ora 15...sper sa nu ne pricopsim cu el, in forma asta provizorie, pe perioada eventurilor.

Edit: Au disparut toate, si plante, si linie de vrej, si Unity, s-a rezolvat.

Modificat ultima dată: 25 Noi 2020
    paulici_01, amy46, giuly1969 și alți 8 apreciază asta.
  14. alexraul

alexraul Începător forum

Ai dreptate .Eu nu am fost atent ca incepe la 19.00 si deja am plantat tevi pe pajistea principala. In luminis nu se poate planta .

paulici_01, amy46, -katnik- și alți 4 apreciază asta.
  15. kameliana59

kameliana59 Comandant forum

Pina la ora 19 cind vom primii semintele,am timp sa ma gindesc daca fac eventul sau nu..Drop nu am de unde sa iau ptr ca terenurile au ramas goale de aseara de cind am incercat si nu am reusit sa joc pe Unity iar gindindu-ma ca mai am o luna dupa care nu voi mai reusi sa accesez ferma(ptr ca e clar ca pe Unity nu pot),nu stiu daca ptr.mine se mai merita sa fac eventuri pina atunci..oricum le fac degeaba,nu ma vor ajuta cu nimic in viitor.Votul meu este "mi-e indiferent".

paulici_01, amy46, -katnik- și alți 5 apreciază asta.
  16. SidTheKid

N-am mai jucat niciodata genul asta de event, habar n-am ce sa fac cu plansele alea dar ma descurc eu pana la urma.

paulici_01, amy46, -katnik- și alți 7 apreciază asta.
  17. vinfiert

vinfiert Ambasador forum

Eu am plantat hortensii de ieri, inainte de ora 15, ca sa fiu sigur...
    Incep cu 414 chei, dupa a doua recoltare; dupa prima am uitat sa ma uit...

paulici_01, amy46, matusam și alți 8 apreciază asta.
  18. cp58

cp58 Ambasador forum

paulici_01, amy46, MicuNicu și alți 8 apreciază asta.
  19. aida59

aida59 Maestru forum

din modelele de la "ajutor " avem nevoie cam de 27.000 plante. Am gresit si sper sa fie asa ca sunt prea mlte pt a lua vrejul. Multumesc mult daca voua tot asa este calculul sau ati gasit alte variante. Multumesc

paulici_01, amy46, MicuNicu și alți 5 apreciază asta.
  20. SidTheKid

3 planșe completate, 6 banane aurite luate de la shop, că e foame mare de banane la mine.

paulici_01, amy46, MicuNicu și alți 6 apreciază asta.