Feedback Frappé Olé #6

Discuție în 'Runda de discuții' creată de EllaBalerina, 8 Aug 2023.

Dragă cititor al forumului nostru,

Dacă dorești să participi activ la discuțiile purtate, ai întrebări sau vrei să deschizi alte teme, este necesar să te conectezi în continuare în joc. În cazul în care nu ai încă un cont de joc, te rugăm să te înregistrezi. Ne bucurăm să te revedem în viitor în forumul nostru! CLICK AICI
?

Cum vi se pare eventul?

Sondaj închis pe 15 Aug 2023.
  1. Îmi place

67,5%
  2. Îmi este indiferent

10,0%
  3. Nu-mi place

22,5%
  1. EllaBalerina

EllaBalerina Board Administrator Team Farmerama RO

Salutare fermieri,

Vă așteptăm în acest topic pentru păreri, opinii și nelămuriri cu privire la evenimentul Frappé Olé #6. De asemenea, prin intermediul sondajului vă puteți exprima rapid opinia în privința evenimentului.

Nu uitați să consultați AICI tutorialul, sau pentru alte link-uri utile: Indexul.

Spor!

2. clauliviu

clauliviu Scriitor activ

Sigur incepe la ora 10 eventul?...ca sa stiu cum ma organizez.

3. nikolae28

nikolae28 Board Administrator Team Farmerama RO

Nu, ora 15, cum scrie si la Anunturi oficiale. La FAQ event a fost o mica greseala, corectata acum.

4. jagarella

jagarella Supervizor forum

Linie de vrej buna, asa ca o sa-l fac, cu mentiunea ca voi fi foarte economicos cu traseele. SPOR

5. adi_er5

adi_er5 Începător forum

se poate inchide o plansa doar cu traseele ce ofera moneda stea ?

6. MicuNicu

MicuNicu Maniac forum

Cred că o să afli când joci! Nu mai țin minte, eventul similar a fost cam acum un an!

7. ca_zaza

ca_zaza Pretendent

Din cate tin minte, si uitandu-ma si la cerintele fiecarei planse, trebuie inchis fiecare traseu-culoare

8. -CASSABLANKA-

-CASSABLANKA- Scriitor în devenire

Va mai aduceti aminte cam de cate plante avem nevoie ,[cu aproximatie ],ptr vrej.Multumesc frumos ptr raspuns si spor la recolte.

9. mariuta48

mariuta48 Legendă vie

Am gasit asta pe forumul englezesc. Sper ca sunt bune calculele. Spor!

"Pentru a ajunge la cele 152 de monede stele (10 nivele + 6 nivele a doua oară) ajunge la 194 de țevi de strâmtoare (10670 de recolte de evenimente + 582 de picături), 158 de țevi curbate (11218 de recolte de evenimente + 474 de picături) pentru un total mare de 21888 de țevi bambus + 1056 chei"

10. mara031991

mara031991 Expert forum

Cum folositi optiunea -Ai nevoie de ajutor ? Apas pe bifa verde si imi spune ca voi pierde palnul curent. Va rog daca ma ajutati va multumesc

11. MicuNicu

MicuNicu Maniac forum

Apasă fără frică! Așa spune chiar dacă nu ai nici un plan făcut! Când apeși bifa și ești de acord să pierzi planul curent îți dă planul oficial!

12. tuca4747

tuca4747 Locuitor permanent

Doar ca (probabil) planul oficial include in trasee toate ofertele din plan, ceea ce ar conduce la un consum mai mare de produse de event

13. geta57

geta57 Rutinat

Da, dar renunți la celelalte câștiguri. Am făcut eu primul traseu și a mers numai cu monedele stea.

14. DW..

DW.. Avansat

Pe mine m-a ajutat sa apas intai pe planul oficial,mai ales la ultimele 3 planse.Se pot modifica fara probleme in functie de ce vrei sa iei

15. catalin97

catalin97 Scriitor în devenire

Păi am calculat și la cele 10 nivele sunt cam 100 monede stea, dar să cumperi linia și acele iteme trebuiesc mai mult de 100 monede , cum facem rost de restul mulțumesc

16. in.the.rain

in.the.rain Conte forum

O iei de la capat dupa ce termini toate plansele!

17. dydyana97

dydyana97 Demiurg forum

N-am calculat monedele primite. Am calculat necesarul doar pentru primele 10 planse si ma gandeam ce generos a fost BP cu eventul asta, ca tot e perioada concediilor. Pentru ca am noroc la roata (iau de toate in afara de bonusuri xD) si fiindca l-am inceput, voi face din el cat pot inainte de a pleca. De luat, iau ce pot, ca de terminat n-am cum...

18. marinar77

marinar77 Scriitor în devenire

Buna ziua! Monedele se dau dupa fiecare runda, sau la terminarea celor 10? Am facut deocamdata 4 planuri, am atins monedele dar nu am primit nimic

AM REZOLVAT!

Modificat ultima dată de către moderator: 10 Aug 2023
  19. MicuNicu

MicuNicu Maniac forum

Păi planuri facem cu toții, la realizare (jucat efectiv !) stăm mai slab...
    Mai îmi trebuie o planșă-două să completez vrejul! Pot să spun că m-am străduit un picuț...
    Și o să mă mai străduiesc, aș vrea dubluri la itemi, sunt buni!

Modificat ultima dată: 10 Aug 2023
  20. -katnik-

-katnik- Duce forum

Activat pana in prezent - Randul de vrej FrappeOle#6
    Urmeaza mai departe premiile diverse.
    Spor tuturor fermierilor !