Feedback Frappé Olé #6

Discuție în 'Runda de discuții' creată de EllaBalerina, 8 Aug 2023.

Dragă cititor al forumului nostru,

Dacă dorești să participi activ la discuțiile purtate, ai întrebări sau vrei să deschizi alte teme, este necesar să te conectezi în continuare în joc. În cazul în care nu ai încă un cont de joc, te rugăm să te înregistrezi. Ne bucurăm să te revedem în viitor în forumul nostru! CLICK AICI
?

Cum vi se pare eventul?

Sondaj închis pe 15 Aug 2023.
  1. Îmi place

67,5%
  2. Îmi este indiferent

10,0%
  3. Nu-mi place

22,5%
  1. cp58

cp58 Ambasador forum

2. in.the.rain

in.the.rain Conte forum

Gata si eu! Am avut probleme aseara :( Nu m-a lasat sa intru !

gily2019, victorashi, -Abramburica- și alți 15 apreciază asta.
  3. jagarella

jagarella Supervizor forum

Ar fi buna o compensare in cirese si stelute pentru problemele de aseara. Combina, Jack si +1 pierdute. Nu inteleg ce au hackerii cu noi. Sa vedem, mergem inainte. Spor

victorashi, -Abramburica-, z.zoita și alți 18 apreciază asta.
  4. carmella

carmella Novice forum

Îmi place ca toata lumea e plina de optimism in aceasta seara....
    In afara de faptul ca jocul nu a funcționat mai bine de 3 ore si am pierdut si bonusul de 100% la recoltare, va spune cumva forumul englez cum ar trebui sa se procedeze pentru a curăța tot de la "premiul principal"? De ce întreb? Din curiozitate. Poate pentru ca ar trebui 23x2+33x2+43x2+53 de monede stea ( se oferă cate 2 itemi la fiecare figurina de pus pe vrej) plus vrejul in sine si asta face cam 251 de monede stea....
    De unde se pot lua toate aceste monede stea? pentru ca cele 100 de monede de la primul tur plus încă vreo 52 de la turul al doilea nu fac nici pe departe 251....Nici măcar toate cele 10 planșe parcurse de 2 ori nu ajung la 251 de monede stea...

In fine... Asta nu are nicio importanta pentru ca oricum eu voi rămâne cu o linie de vrej goala, m-am cam saturat de ddos-urile astea si nu mai am chef sa consum resurse aiurea pentru niște biete lăzi cu iluzii. Mă bucur ca starea celorlalți de spirit este la parametri remarcabili si va urez multa sănătate si prosperitate in continuare....

A propos...Știe cineva cum se anulează o linie de vrej goala?

Modificat ultima dată de către moderator: 13 Aug 2023
  5. mariuta48

mariuta48 Legendă vie

Gata, am reusit sa iau vrejul! Felicitari si spor!

6. tuca4747

tuca4747 Locuitor permanent

Buna dimineata
    Sunt necesare 27 de planse pentru achizitionarea recompenselor principale ( am facut 28 de planse si am ramas cu 23 monede stea)
    Atunci cand fac un event, folosesc bonusuri , Jack si mult SC si comp Suzi pt realizarea plantelor in 10 h, apoi drop instant. Nu este o tehnica ieftina, dar nu-mi place sa intru pe joc , tot timpul, la intervale mici.
    Avand in vedere ca 2 zile am ratat recoltarea de seara, am pierdut cca 2,5 miliarde PE, dar nu asta ma deranjeaza, ci faptul ca tot am incercat pana la ora 23.30 daca, nu cumva...
    Astazi, daca se intrerupe conform "orarului" 20-0.30, nu mai pierd timpul cu incercari inutile.
    Asteptam totusi o remarca oficiala despre situatia actuala.
    O zi frumoasa va doresc

gily2019, victorashi, -iulia1992- și alți 16 apreciază asta.
  7. MicuNicu

MicuNicu Maniac forum

Dacă ai cumpărat-o, rămâne așa, goală!
    Dacă nu ai cumpărat-o, dispare la sfârșitul eventului!
    Cred că sunt de acord cu calculul lui "tucă 4747"! Cam aceleași probleme și pierderi am și eu!
    Postez situația mea, sunt la tura a 3-a, pare că la tura a 26-a reușesc să iau și dublurile la itemi! Nu mai menționez că terminam de mult dacă nu erau atâtea întreruperi...

Modificat ultima dată: 13 Aug 2023
    gily2019, victorashi, -iulia1992- și alți 14 apreciază asta.
  8. .mirela85.

.mirela85. Junior Expert

Buna ziua! Ma poate ajuta si pe mine cineva? Am tuburile facutela moara dar nu pot sa donez , imi arata 0 dupa cum se observa. Multumesc anticipat![​IMG]

9. fermierulluca

fermierulluca Supervizor forum

da clic pe plansa anterioara iar cand revii se aprinde. La mine a functionat

victorashi, -iulia1992-, Daciana_36 și alți 8 apreciază asta.
  10. popik70

popik70 General forum

Eu renunt la event. Mai mult am iesit in paguba. Degeaba iau linia de vrej daca pt item-uri nu am cum. Poate voi gasi item-urile la D&C.
    O noapte linistita.

paulici_01, victorashi, -iulia1992- și alți 8 apreciază asta.