Feedback Frenezie alege-un-adăpost

Discuție în 'Runda de discuții' creată de bmia_maria, 9 Mar 2018.

Dragă cititor al forumului nostru,

Dacă dorești să participi activ la discuțiile purtate, ai întrebări sau vrei să deschizi alte teme, este necesar să te conectezi în continuare în joc. În cazul în care nu ai încă un cont de joc, te rugăm să te înregistrezi. Ne bucurăm să te revedem în viitor în forumul nostru! CLICK AICI
  1. bmia_maria

bmia_maria Scriitor activ

Mi am zis ca nu am sa m ai incerc....dar iata ca nu m am tinut de cuvant , aparuse si cuvintul ,, sanse imbunatatite ,,..... dar nu am avut noroc sa mi cada n cursa nici un melc si nici un leu .Astept alte sanse de al obtine , poate cu creitari .

Criselt, cp58, -katnik- și alți 6 apreciază asta.
  2. Criselt

Criselt Legendă vie

Eu spun pas de data asta... Leii si melcii i-am luat editia anterioara, deci nu ma mai tenteaza nimic deocamdata. Imi lipsesc doar rinocerii si soimii, poate se vor introduce in viitor...

cp58, -katnik-, popescudana42 și alți 7 apreciază asta.
  3. Criselt

Criselt Legendă vie

Multumesc Iulia, asteptam sa se "bage" soimii la D&C pentru ca din multele adaposturi misterioase inca n-am obtinut nici unul...

cp58, -katnik-, popescudana42 și alți 5 apreciază asta.
  4. Criselt

Criselt Legendă vie

Nu voi participa la editia asta, am deja sura plina cu adaposturi nefolosite. La ora actuala, chiar nu-mi lipseste nimic! :p

cp58, Amst3l, -katnik- și alți 5 apreciază asta.
  5. pinok86

pinok86 Împărat forum

Nu am adapost capre de munte, dar din pacate nu am nici mamudele, asa ca si eu voi sari peste aceasta editie.

Criselt, cp58, -katnik- și alți 5 apreciază asta.
  6. shimo82

shimo82 Pretendent

am cumparat doar o selectie de adaposturi in speranta ca imi va iesi si mie capa de munte, dar evident la ce norocoasa sunt m-am ales cu o vulpe. Altele nu mai cumpar, sper sa se introduca ca recompensa la unul din urmatoarele eventuri.

bafta tuturor!

Criselt, cp58, -katnik- și alți 6 apreciază asta.
  7. shimo82

shimo82 Pretendent

din nou acelasi ghinion, se pare ca acesta capra de munte nu vrea sa poposeasca si pe la mine, din pacate nu mai am MM ca sa mai incerc.

bafta tuturor!

Criselt, malagambafane, donnadmn și alți 5 apreciază asta.
  8. popescudana42

popescudana42 Legendă vie

Am facut si eu o incercare din care a rezultat un cotet de fazani.
    Imi place eventul,desi nu-s norocoasa dar poate am sanse din mai multe incercari sa obtin adaposturile dorite.
    Mult noroc tuturor.

Criselt, kiri2270, -iulia1992- și alți 8 apreciază asta.
  9. marcela_f69

marcela_f69 Conte forum

desi am toate adaposturile am facut si eu o incercare si am primit un vultur , ma opresc aici ! bafta tuturor la ce va doriti !

-katnik-, Criselt, kiri2270 și alți 9 apreciază asta.
  10. Criselt

Criselt Legendă vie

Eu nu particip, am din toate adaposturile cel putin cate 2-3... Bafta voua, sa obtineti ceea ce va doriti!

-katnik-, malagambafane, donnadmn și alți 3 apreciază asta.
  11. Norocellys

Norocellys Scriitor activ

Buna ziua, trebuie modificat FAQ. In loc de ponei de mare este hipopotamul.

-katnik-, donnadmn, Criselt și alți 3 apreciază asta.
  12. k0

k0 Global Team Leader Team Farmerama RO

Mulțumim!

-katnik-, Criselt și malagambafane apreciază asta.
  13. georg2503

georg2503 Cunoscător forum

E cel mai dragut mini event! Eu am lipsit din joc vreun an si jumatate si am avut ocazia sa fac rost de ceea ce ratasem in acest timp! Mi-a iesit tot ce imi lipsea, mai putin iacul. Dar poate mai incerc si maine ;):p
    Vot pozitiv!!

Update: mi-a iesit azi iacul din prima incercare!!
    Dar nu m-am abtinut si am mai incercat, asa ca am si niste dubluri frumusele :inlove::inlove::inlove:

Modificat ultima dată: 26 Ian 2019
    -katnik-, kiri2270, donnadmn și alți 4 apreciază asta.
  14. marianvaly6767

marianvaly6767 Mogul forum

Doua treceri ,30 mamudele ,doua staule de oi zombi.Acum am trei staule si un vot pozitiv.Spor .

Modificat ultima dată: 26 Ian 2019
    -katnik-, -iulia1992-, malagambafane și alți 2 apreciază asta.