Furtună - Unica temă de discuții

Discuție în 'Runda de discuții' creată de Chronos, 10 Sep 2014.

Dragă cititor al forumului nostru,

Dacă dorești să participi activ la discuțiile purtate, ai întrebări sau vrei să deschizi alte teme, este necesar să te conectezi în continuare în joc. În cazul în care nu ai încă un cont de joc, te rugăm să te înregistrezi. Ne bucurăm să te revedem în viitor în forumul nostru! CLICK AICI
Stare subiect:
Nu este deschis pentru răspunsuri suplimentare.
  1. -zeea-

-zeea- Novice forum

scuze.sunt neatenta,dar deja l-am semanat pe alta pagina de joc inca iadata scuze

Edit (Chronos): nici o problema. Bine ca s-a rezolvat.

Modificat ultima dată de către moderator: 10 Sep 2014
    stefanyy și carmelita67 apreciază asta.
  2. misu_mama

misu_mama Pretendent

Buna,
    Eu am plantat o briosa si dupa vre-o jumatate de ora am cules ce aveam plantat cu combina. Briosa a ramas la locul ei... semn ca le putem culege doar manual.

3. -bursu2574-

-bursu2574- Începător forum

daca am plantat deja briosele exista riscul ca in momentul recoltarii plantelor de langa sa se recolteze si briosele?(recoltand cu combina bineinteles) sau ca si la un event asemanator avut mai demult.. briosele se pot recolta doar manual?
    imi cer scuze in momentul cand am posta a aparutr si postarea anterioara ... am inteles
    multumesc pt raspuns pe mine ma interesa sa nu se poata lua cu combina sa pot finaliza cerinta pt ca daca recoltam treizeci de briose pina a ajunge la stadiul final se ducea de rapa sarcina eventului

Modificat ultima dată: 10 Sep 2014
  4. vpreda

vpreda Începător forum

Am colectat cadoul zilnic inainte de inceperea eventului, dar nu am primit briose.
    Unde ar trebui sa le gasesc?

5. Chronos

Chronos Guest

Buna seara! In lipsa unor informatii concrete din tutorial, am presupus ca se pot culege si cu ajutorul combinei, de aceea as recomanda totusi culegerea lor manual, chair daca la verificari se pare ca nu pot fi culese cu ajutorul combinei, mai ales daca pe terenul respectiv aveti si parcele.

Buna seara! Briosele primite le vei regasi in Inventar, printre item-uri.

6. ddoinatm

ddoinatm Novice forum

am cules copacul fermecat si am primit doar o banda desenata fara a primi si o glazura, asa cum scrie in FAQ. Cum este corect?

sdelasakin, stefanyy și carmelita67 apreciază asta.
  7. 12232nick

12232nick Scriitor activ

Buna ziua!
    In Anunturi oficiale scrie ca eventul are loc intre 10 si 16 septembrie, deci 6 zile, nu 7.S-a schimbat intre timp durata eventului?

8. Diana_Elena

Diana_Elena Începător forum

Sunt fff multe buguri ,Mia nu-mi planteaza briosele in luminis desi trebuiau sa se planteze pe orice teren ,deci un mare event asteptat cu multe buguri si multe nereusite

9. nikolae28

nikolae28 Legendă vie

Buna !
    Nu este nicio eroare, nu s-a modificat nimic. Eventul dureaza, intr-adevar, de pe 10 pana pe 16 septembrie 2014, asa cum scrie in Anunturi oficiale. Dar sunt 7 zile cand se pot colecta briosele de la conu' Vasile. Asta a avut in vedere colegul meu Chronos.

Cu tot respectul, ar trebui sa poti planta briosele si in luminis. Ai grija sa le pui pe terenul gol, nu pe parcele.

10. 12232nick

12232nick Scriitor activ

sdelasakin și carmelita67 apreciază asta.
  11. Cristela81

Cristela81 Cunoscător forum

as vrea sa stiu daca nu asez pe parcele primele 30 de briose din prima zi si astept pana cand am mai multe mi se adauga urmatoarele 30 briose in inventar sau le pierd pe cele care trebuie sa le primesc la urmatoarea logare de la conu vasile?

stefanyy apreciază asta.
  12. nikolae28

nikolae28 Legendă vie

Nu pierzi nimic. Nu trebuie decat sa te loghezi zilnic si sa intri zilnic la conu' Vasile, sa nu se supere, si sa-ti iei cele 30 de briose zilnice. Acum, ramane la aprecierea ta daca le plantezi imediat sau mai astepti.

13. Cristela81

Cristela81 Cunoscător forum

Multumesc mult. O zi buna :)

14. carmelita67

carmelita67 Novice forum

Am o problema, nu pot planta briosele, ma ajuta cineva?

sdelasakin și stefanyy apreciază asta.
  15. nikolae28

nikolae28 Legendă vie

Briosele se "planteaza" direct pe teren, nu pe parcele.

16. carmelita67

carmelita67 Novice forum

Asa am incercat pe bahama..si nu am reusit..sper dupa ce am citit problemele ridicate de ceilalti jucatori si raspunsurile primite sa o rezolv.Multumesc frumos ptr raspuns Nikolae.

sdelasakin și stefanyy apreciază asta.
  17. Bergi69

Bergi69 Novice forum

Am o problema, de dimineata am luat cadoul de la conu' Vasile dar briose nu am nici in momentul asta, am dat refresh, nimic.De ce oare nu le-am primit pana acum?

18. ~Tina221994~

~Tina221994~ Guest

Buna seara,

Te rog sa verifici in meniul de inventar la sectiunea Special.

19. danisen

danisen Începător forum

Buna seara, si eu am aceeasi problema, nu am gasit nici o briosa in meniu la "special'!

20. Chronos

Chronos Guest

Buna seara! Cauti in inventar, acolo unde ai stocate si item-urile, cauti incet si cu grija si daca ai primit briosele de la Conu Vasile, atunci le vei regasi in inventar, printre item-uri.

Stare subiect:
Nu este deschis pentru răspunsuri suplimentare.