Feedback Grădina Alchimistului

Discussion in 'Runda de discuții' started by EllaBalerina, Apr 23, 2018.

Dear forum reader,

if you’d like to actively participate on the forum by joining discussions or starting your own threads or topics, please log into the game first. If you do not have a game account, you will need to register for one. We look forward to your next visit! CLICK HERE
?

Cum vi se pare eventul?

Poll closed May 1, 2018.
  1. Îmi place

51.5%
  2. Mi-e indiferent

4.1%
  3. Nu-mi place

44.4%
  1. EllaBalerina

EllaBalerina Board Administrator Team Farmerama RO

Salutare fermieri,

Vă așteptăm în această temă pentru păreri, opinii și nelămuriri cu privire la eventul Grădina Alchimistului. De asemenea, prin intermediul sondajului vă puteți exprima rapid opinia în privința evenimentului.

Nu uitați să consultați AICI tutorialul, iar pentru alte link-uri utile: Indexul.

Succes!

2. ca_zaza

ca_zaza Pretendent

Poțiune Puterea florilor :
    Aceasta va putea fi produsă la Moara din fermă și la cea tropicală, din următoarele ingrediente: 1.750 Flori de cristal și 350 Mojar ceramic.

:oops:o_O

3. aniraf

aniraf Junior Expert

Dar nu scrie in cat timp.

4. Shepherd

Shepherd Guest

S-a completat. Mulțumim !

5. popik70

popik70 General forum

Buna. Pas la acest event. Dupa cum am citit in tutorial , drop trebuie la greu. Flori de cristal 11000 + 7000 pt potiune. Drop 1200 + 1400 pt potiune.Iar timpul de productie la potiune e 1:30 h
    Succes celor care-l fac.

6. Jettatura

Jettatura Maestru forum

Poate primim lamuriri....referitor la totalul plantelor si al dropului !!!
    Ptr ca pana acum din unele calcule reiese 18.000 buc. planta de event + 2600 buc. drop de event !!!
    Iar in tutorial, e cam abiguu (parerea mea).

7. k0

k0 Global Team Leader Team Farmerama RO

Dacă trebuie adunat necesarul pentru produsul de event la plante și drop, așa facem :)

8. iarina56

iarina56 Mogul forum

Buna! Cred ca si eu am sa spun pas acestui event. Mi-se pare ca se cer foarte multe plante si drop, in comparatie cu recompensele. Poate ca dezvoltatorul va mai reduce ceva din cerinte... Asta este !!

9. catapen

catapen De-al casei

Salutare! Sa zicem ca arborii misteriosi si adaposturile m-ar atrage, linia de vrej e mediocra, iar dropul este foarte mare. Momentan nu dau vreun vot, astept cateva zile sa vad cum merge eventul ;)

10. ~violetflame~

~violetflame~ Profesionist forum

Din fericire, e nevoie de doar 4 poțiuni. :)

Mie mi se pare un event cu recompense mai bune (exceptând linia de vrej) față de cele care au fost în ultimul timp: 8 ”banane”, 40 SH, 60 creițari, 40 SC, 40 Suzi -special ș.a. care, cel mai important, nu depind de ”aleatoriu”. Plantele necesare nu sunt chiar atât de multe, ținând cont ca avem toate terenurile la dispoziție. Nu țintesc linia de vrej, doar cele câteva sarcini pentru recompensele dorite și aștept cu interes eventul ”deblocare hartă” (ups...iar eventuri suprapuse!)
    Votul meu e pozitiv - pentru că recompensele nu sunt aleatorii! ;)
    Succes tuturor!

P.S. Intrebare: acest event este același lucru cu ”festivalul licuricilor”?
    (mulțumesc anticipat pentru răspuns)

11. k0

Last edited: Apr 23, 2018
  12. cathyrock90

cathyrock90 Cunoscător forum

Toate terenurile incluzand si Cascade cristaline? Multumesc

13. k0

Da.

14. jagarella

jagarella Supervizor forum

Probabil misiunea de deblocare harta nu va avea de-a face cu acest event, astfel ca sunt necesare 5,3 recoltari de pe toate terenurile cu parcele mici si chutney. Asta inseamna ca poimaine seara, dupa o zi jumate sunt gata plantele. Din cerinta mare de drop rezulta pregatirea terenurilor cu parcele mici sau pomi. Singurul lucru care ma nemultumeste este linia de vrej care ofera "doar" PE/PET si gologani. SPOR

15. blackangel773

blackangel773 Comisar forum

Vot pozitiv.
    E un event mult mai bun decat rock n robot,din toate punctele de vedere : recompense,terenuri utilizate,cerinte.
    Nici linia de vrej nu e rea,cu toate ca mai mergea ceva in plus pe ea.

16. Criselt

Criselt Legendă vie

Vot pozitiv si din partea mea. Intr-adevar, plantele se fac in doua zile, in schimb cerinta de drop e cam mare. Sa vedem ce rata va avea.

17. -iulia1992-

-iulia1992- Maniac forum

Dau si eu un vot pozitiv acestui event, dar exista un "dar" legat de cele 2.600 unitati de drop...
    La prima vedere pare foarte mult drop, dar vine ea ziua de maine si ne vom lamuri in aceasta privinta.
    Spor tuturor!
    :) :)

18. cornelia2468

cornelia2468 Începător forum

pudra sclipitoare unde se face?

19. gaboneza61

gaboneza61 Scriitor activ

Acum imi spun si eu parerea despre ev. Imi place si dau un vot pozitiv. Facand o mica socoteala, in max.2 zile avem plantele, ne luand in calcul Cascadele, deoarece nu toti au putu sa o "defriseze":D integral. Dropul este maricel, dar de pe 6 terenuri tot se vor strange, iar premiile sunt chiar bunicele cu 8 banane+craitari +..+:). Incomparabil mai bun decat Robotul. Linia de vrej si ea este buna chiar daca nu contine nimic "extra". Eu m-am zbatut la un ev mai vechi sa iau vrejul, ca avea lada de craitari (si se dadeau cateva cifre de castig aleatoriu). :oops:Dar de atunci "aleatorul meu" niciodata nu a avut curaj sa sara de 1 craitarxD. Concluzia vrejul este Super si fara o lada "goala":p:DxD. SPOR la ev fermieri! :inlove:

20. cornelia2468

cornelia2468 Începător forum

Multumesc am si eu trei parfumerii

Last edited by moderator: Apr 23, 2018