Feedback Grădina cu fluturi

Discussion in 'Runda de discuții' started by nikolae28, Apr 11, 2018.

Dear forum reader,

if you’d like to actively participate on the forum by joining discussions or starting your own threads or topics, please log into the game first. If you do not have a game account, you will need to register for one. We look forward to your next visit! CLICK HERE
?

Cum vi se pare eventul ?

Poll closed Apr 18, 2018.
  1. Îmi place

50.2%
  2. Mi-e indiferent

4.7%
  3. Nu-mi place

45.1%
  1. ostrogot

ostrogot Junior Expert

Event terminat ! Un pic cam costisitor dar nu m-am putut abtine si l-am facut .

2. Norocellys

Norocellys Scriitor activ

Un event neatractiv. De ce? Cel putin din doua motive practice. Unul, esti obligat sa faci reproductie, deoarece pa piata nu este nici un septel de fluture si doi, primul septel, imparatul albastru il poti vinde cu doar 4.000!!! Cum?, pai vand fluturele cu 60.000. Si atunci? Cred ca trebuie transmis catre dezvoltatori sa schimbe mecanica pietei. Daca vreau sa vind un septel cu un pret de x, atunci sa am posibilitatea sa o fac. Daca nu il cumpara nimeni, pierd comisionul imi asum riscul, dar asa... Multe septeluri de nivel inalt sunt de cele mai multe ori mai ieftine decat unele mai mici. Si nu cred ca este normal.

3. Criselt

Criselt Legendă vie

Event finalizat fara stress sau costuri irecuperabile. Mult succes la reprodus!

4. miracol31

miracol31 Profesionist forum

Event finalizat ,mult succes tuturor:D

5. geta57

geta57 Comisar forum

Putem lua linia de vrej fără să facem barele laterale?

6. Criselt

Criselt Legendă vie

Da, doar ca la donarea septelului in bara centrala nu vei primi PE-uri sau GG.

7. geta57

geta57 Comisar forum

Prima bară am făcut-o. Mulţumesc de răspuns!

8. malagambafane

malagambafane Legendă vie

Event finalizat, fara barele laterale.Multumesc dezvoltatorului pentru ca tine seama de parerile si de voturile noastre !

9. t_ina_e

t_ina_e General forum

Eu m-am hotarat sa fac si eventul acesta pana la urma, mai ales ca au scazut semnificativ preturile in piata.
    Mi-am cumparat acele 80 pudre sclipitoare, pe care nu le aveam deloc. Am reprodus 650 fluturi simpli, 52 albastri, monarhi 32 si cateva reproduceri la papilo galbeni.
    Si daca tot m-am sucit, sa fac eventul zic! Dar vreau sa-l fac ca la carte! Asta ca sa mai strang cate 400000 gg si PE.
    Recompensele nu ma incanta deloc! De cate ori ma uit la premii, nu-mi mai vine sa fac eventul. Ma asteptam la sera de fluturi roz, parfumerie roz ca rosii am deja doua si fara atat efort.
    Inca mai astept sa se termine ultimele reproduceri si sper sa nu ma razgandesc iara. xD

Last edited: Apr 15, 2018
  10. jagarella

jagarella Supervizor forum

Acum dupa ce am tot lucrat la event declar solemn: cam mari cerintele. SPOR

11. cerbul

cerbul Locuitor permanent

Event finalizat. Succes tuturor!!!

12. Adana71

Adana71 Locuitor permanent

Event finalizat. Baftă şi o seară frumoasă!

13. Fabinica

Fabinica Locuitor permanent

Buna seara,
    Am finalizat eventul si eu. Fara barele din stanga/dreapta.
    In 2 cuvinte: cerinte ok, premii foarte slabe.
    Am dat totusi un vot pozitiv pentru preturile din piata generate de acest event.
    Spor va doresc.
    Cu respect ...

14. traian1971

traian1971 Comisar forum

gata si eu cu eventul!nu stiu daca a meritat dar asta e.bafta si o seara buna!!

15. sclau8

sclau8 Mogul forum

Terminat si eu, doar mijloc, si da imi place, de sarit slab la fluturi BB, dar am prins o pisica siameza din 4 tigrate spre marea mea surpriza, dupa care am mai si cumparat un ciber-fluture la piata exact la pretul din sura.Bun pt misiuni ca sa obtin planuri de constructii.
    Deci vot foooooaaarte pozitiv :)

Last edited by moderator: Apr 15, 2018
  16. cotizo

cotizo Scriitor activ

Hop si eu am luat toate aripile de fluturasi! Nu stiu daca merita dar daca am avut di toate ce sa fac?
    Si eu oricum am profitat de baby boom sa mai fac ceva superior la septel!

17. yocoama

yocoama General forum

Am terminat si eu eventul mai putin ultimele doua misiuni dreapta.:oops:
    Am punga plina cu gg.si inca mai vand pana la sfarsitul eventului.;)
    Deci luand la gramada totul am iesit cu,castig dublu:cadourile de event si ff.multi gg.:inlove:

Si in final vot pozitiv pe care l-am dat de la inceputul eventului:D

18. naivreasastii

naivreasastii Comandant forum

Nu m-a dat pe spate linia de vrej ,dar ,in virtutea inertiei am facut si acest event .Imi plac eventurile de reproducere ,dar acesta a fost cam scump !

19. Eponge

Eponge Rutinat

Multumim echipei BP pentru acest event. Votul meu a fost pozitiv de la inceput, deoarece banuiam ce o sa imi rezerve aceste zile. Si anume, un profit de 50 mil GG. Ceva mai frumos nu se putea :inlove:
    Sa tot avem parte de asemenea eventuri :p
    Acum haide sa tabaram pe Cooperativa ca prea multi bani strica :music: