Feedback Iazul secret

Discussion in 'Runda de discuții' started by EllaBalerina, Apr 13, 2021.

Dear forum reader,

if you’d like to actively participate on the forum by joining discussions or starting your own threads or topics, please log into the game first. If you do not have a game account, you will need to register for one. We look forward to your next visit! CLICK HERE
?

Cum vi se pare eventul?

Poll closed May 3, 2021.
  1. Îmi place

20.1%
  2. Îmi este indiferent

3.6%
  3. Nu-mi place

76.3%
  1. stormy_ania

stormy_ania Scriitor în devenire

Am 6 perle.....restul la anu și la mulți ani.:cry::cry:

2. matusam

matusam Legendă vie

Hristos a Inviat!
    Au aparut primele 6 perle, am citit postarea Angelicai si...final de eveniment.
    Nu sunt suparata, nici dezamagita, doar obosita. Aleatoriul a avut un cuvant foarte greu de spus. Nu m-a obligat nimeni sa pescuiesc si voi fi mai atenta in alegerea eventurilor de acest gen.
    Felicitari tuturor!

3. jagarella

jagarella Supervizor forum

Azi, ca nu mai aveam nevoie de perle din 5 lazi L si pescuitul aferent am prins 24 de perle, din care 12 la o singura momeala lux finalizata cu 3 merlini. Imi pare rau ca unii nu au avut noroc mai defel si sper ca dezvoltatorul sa tina cont de feedback. Cristos a Inviat !

4. Pr0meTheus

Pr0meTheus Conte forum

Unul din cele mai absurde eventuri de pana acum! Zic asta deoarece eu foarte rar imi las parerile despre un event si desi intru zilnic ca sa recoltez si sa fac celelalte eventuri nu reusesc sa iau o linie de vrej deoarece norocul nu este de partea mea. Cum au spus si antevorbitorii de mai sus, cred ca voi fi mult mai precaut cand voi decide sa particip la eventuri in care nu conteaza cat de dedicat esti, ci sa ai parte de un banal noroc. Din pacate, s-a cam dus acel farmec care acum o perioada m-a captivat :(

5. love_cakes

love_cakes Junior Expert

Am reusit sa iau perlele pentru vrej numai dupa ce am cumparat un cos mediu.. :oops:
    dar, votul negativ e dat inca din primele zile ale eventului si-l mentin.

6. luminitamamamea11

luminitamamamea11 Începător forum

nu am primit nici macar o perla,ulimul event care il mai fac,nu mai prezinta nici un interes sa mai joc

7. veve47

veve47 Conte forum

Intotdeauna a fost cel mai neplacut joc, bazat numai pe aleatoriu, mai ales cand pescuiesti corect, cum se explica si-ti rezulta cei mai mici pesti valoric...si, mai ales, ca numai la trei perle distanta nu se termina eventul. Macar daca acele bilete ar fi avut un timp mai scurt pentru "coacere". Ar fi trebuit sa fie o distractie, dar....

8. blackangel773

blackangel773 Comisar forum

12 perle...Macar ca am toate eventurile finalizate,toate sarcinile facute se pare ca nu am sa iau linia de vrej.
    Se pot cumpara macar de pe undeva aceste perle?

9. vinfiert

vinfiert Ambasador forum

Se pot cumpara cosuri, de exemplu cel mediu contine 5 lazi "L" si costa pana in 20 de lei. Dupa care te intorci la pescuit...

10. geta57

geta57 Comisar forum

Cumpără coșuri care dau lăzi de diferite mărimi și care prin deschidere dau momeli....ș.a.m.d.

11. -katnik-

-katnik- Baron forum

Event finalizat!.
    Spor tuturor fermierilor !.

12. angelica.d

angelica.d Ambasador forum

Nici cu cosuri cumparate nu am reusit...asa ca dezamagirea este totala....

13. stiucarul

stiucarul Demiurg forum

42 perle ,ramin cu 5 pe stoc.

14. MicuNicu

MicuNicu Maniac forum

Eu am fost norocos, dar imi pare rau pentru jucatorii carora "aleatoriul" le-a jucat feste... Poate dezvoltatorul va tine cont de opiniile noastre cand mai programeaza asemenea eventuri, dezamagirile (chiar si virtuale) sunt mai greu de inghitit...
    O poza:

15. jagarella

jagarella Supervizor forum

27 merlin, 40 caracatite, 28 peste balon, restul mai putini - din fericire. SPOR

16. -Abramburica-

-Abramburica- Avansat

la ultima momeala am reusit si eu sa obtin inca 6 perle si sa iau linia de vrej...15 marlin, 26 caracatita, 33 peste balon, 18 peste papagal si 4 homar. :D:D:D

17. love_cakes

love_cakes Junior Expert

30 merlin, 31 caracatita, 44 peste balon, 26 peste papagal, 9 homar si 1 homar (pe asta l-am prins chiar la prima tura de pescuit, cand nu fusesem atenta la tutorial si facusem pe dos xD)..

18. janihun76

janihun76 Scriitor în devenire

12 perle. Am ramas cu ochii in soare. Cred ca am folosit momeala nepotrivita;)

19. cadina

cadina De-al casei

Ce sa mai zic eu ca am reusit pana la urma sa fac perlele si am uitat sa cumpar linia?

20. geta_numai_eu

geta_numai_eu Mare-maestru forum

Asta da veste, cel putin din puctul meu de vedere multumim echipei:inlove::inlove::inlove::inlove:.