Feedback Iglurama

Discuție în 'Runda de discuții' creată de nikolae28, 10 Dec 2018.

Dragă cititor al forumului nostru,

Dacă dorești să participi activ la discuțiile purtate, ai întrebări sau vrei să deschizi alte teme, este necesar să te conectezi în continuare în joc. În cazul în care nu ai încă un cont de joc, te rugăm să te înregistrezi. Ne bucurăm să te revedem în viitor în forumul nostru! CLICK AICI
?

Cum vi se pare eventul ?

Sondaj închis pe 18 Dec 2018.
  1. Imi place

88,2%
  2. Mi-e indiferent

5,9%
  3. Nu-mi place

5,9%
  1. nikolae28

nikolae28 Legendă vie

Salutare fermieri,

Vă așteptăm în această temă pentru păreri, opinii și nelămuriri cu privire la eventul Iglurama. De asemenea, prin intermediul sondajului vă puteți exprima rapid opinia în privința evenimentului.

Nu uitați să consultați AICI tutorialul, iar pentru alte link-uri utile: Indexul.

Spor!

ellamogo6655, Papy, popescudana42 și alți 14 apreciază asta.
  2. t_ina_e

t_ina_e General forum

Imi place genul acesta de event.
    Cerintele sa zicem acceptabile, premiile asa si asa.
    Linia de vrej neinteresanta daca ramane asa, 22.000 PE, in rest nu comentez.
    (Oferă: 22.000 PE, reducerea timpului de reproducere cu 10% pentru 5 ore, +500% PE la reproducere pentru 5 ore și 5 Lăzi de hrană pentru animale / 22 ore.)
    Pentru mine acest event il termin intr-un minut fara sa fac o reproducere, deoarece nu avem nevoie de drop de la reproduceri.
    Mult spor la construirea acestui iglu.

3. catapen

catapen De-al casei

Am destui cai, porci si panda sa nu mai zic si septel. Super hrana de asemenea am suficienta :). Event-ul e usor, premiile chiar sunt bune acum in comparatie cu celalalt event :D. Am adunat doar experianta normala si inseamna 2.5 milioane in cazul meu, plus ca sunt creitari, super hrana iarasi 2 cupoane de combina ceea ma bucura fiindca e un event la care nu avem nevoe de plante sau drop. Pe de alta parte alta linie de vrej nesatisfacatoare... in fine event-ul il fac clar si dau vot pozitiv, dar singurul dubiu e daca sa pun item-urile pe linia de vrej sau in parc. Vom vedea. Bafta tuturor :D.

4. Criselt

Criselt Legendă vie

Voi vota pozitiv, ca de obicei. Chiar daca premiile nu sunt "Uau" nici cerintele nu sunt "Bau". In plus, ca de fiecare data, votul meu apreciaza si munca celor care incearca sa ne ofere eventuri attractive, ori eu, sincera sa fiu, de-abea astept sa-mi construiesc un iglu personalizat (asa cum anul trecut ne-am bucurat impodobind bradul). In definitive, fiind un joc, distractia conteaza!

-laurici-, roliana57, yocoama și alți 19 apreciază asta.
  5. celina_amarandei

celina_amarandei Duce forum

Vot pozitiv, dispun de toate cerintele eventului, recompensele satisfacatoare, linia de vrej nu ma incanta, dar voi completa vrejul cu inca o linie, deoarece nu am spatiu pentru item-uri in parc sau insula.

-laurici-, roliana57, yocoama și alți 12 apreciază asta.
  6. jagarella

jagarella Supervizor forum

Dificultatea consta in mult septel de valoare mica, pragurile fiind constante, este nevoie de septel de 50.000 si 150.000 si atunci septelul din sura, de valoare mare, nu are "valoare" pentru acest event. De ex acum trebuie pandansator si bebe panda, mistret si porc pantecos, calut de mare cu ponei. Deci cam trebuie facute reproduceri. Sunt necesare cate 5 perechi din cele enumerate. SPOR

Papy, -laurici-, -katnik- și alți 12 apreciază asta.
  7. naivreasastii

naivreasastii Comandant forum

Cam bate vantul in sura mea ,dupa top 3000,dar consider ca am timp suficient sa-mi pun adaposturile la treaba !Porci si cai am ,cu panda stau mai rau!Mie imi place acest gen de event ,deci ,vot pozitiv !

-laurici-, -katnik-, roliana57 și alți 12 apreciază asta.
  8. popescudana42

popescudana42 Legendă vie

Event finalizat,usor si frumos.
    Vot pozitiv.
    Felicitari BP.

Eponge, adimiz, mariuta48 și alți 10 apreciază asta.
  9. amy46

amy46 Maniac forum

Modificat ultima dată: 11 Dec 2018
    Eponge, mariuta48, Janclin și alți 16 apreciază asta.
  10. love_graffiti

love_graffiti De-al casei

event finalizat!

Eponge, mariuta48, cp58 și alți 9 apreciază asta.
  11. t_ina_e

t_ina_e General forum

Event finalizat numai cu animale, deci septelul mi-a ramas in sura!
    Spor la construirea unui iglu frumos!;)

Eponge, mariuta48, cp58 și alți 10 apreciază asta.
  12. yocoama

yocoama General forum

Eponge, mariuta48, cp58 și alți 11 apreciază asta.
  13. dydyana97

dydyana97 Demiurg forum

Event finalizat ! Am facut cate 100 reproduceri din fiecare, asa pentru distractie :p. Am folosit doar septel din rasele 1 si 2 si animale simple. Cred ca as fi putut sa-l termin doar cu animale simple, dar cine sa mai stea sa calculeze???:)

Eponge, mariuta48, cp58 și alți 10 apreciază asta.
  14. pinok86

pinok86 Împărat forum

Si la mine - event finalizat!

Eponge, mariuta48, cp58 și alți 12 apreciază asta.
  15. cp58

cp58 General forum

Eponge, mariuta48, pinok86 și alți 11 apreciază asta.
  16. begehajnalka

begehajnalka Novice forum

Event finalizat! Hurra!

Eponge, mariuta48, cp58 și alți 7 apreciază asta.
  17. malagambafane

malagambafane Legendă vie

Event finalizat ! Bafta tuturor ! Felicitari B.P. !

Eponge, mariuta48, pinok86 și alți 11 apreciază asta.
  18. berny2011

berny2011 De-al casei

Event finalizat dupa ce am folosit 200SH.Bafta celor care mai au de inmultit animale. Seara frumoasa.

Eponge, mariuta48, malagambafane și alți 10 apreciază asta.
  19. cathyrock90

cathyrock90 Cunoscător forum

Terminat, usor daca ai sura plina. Felicitari BP!

Eponge, mariuta48, malagambafane și alți 10 apreciază asta.
  20. magdajora

magdajora Profesionist forum

terminat si eu! fain si destul de usor, daca ai ce trebuie prin sura.

Eponge, mariuta48, malagambafane și alți 16 apreciază asta.