Anunț Implementarea magaziilor

Discuție în 'Anunțuri oficiale' creată de k0, 26 Aug 2020.

Dragă cititor al forumului nostru,

Dacă dorești să participi activ la discuțiile purtate, ai întrebări sau vrei să deschizi alte teme, este necesar să te conectezi în continuare în joc. În cazul în care nu ai încă un cont de joc, te rugăm să te înregistrezi. Ne bucurăm să te revedem în viitor în forumul nostru! CLICK AICI
Stare subiect:
Nu este deschis pentru răspunsuri suplimentare.
 1. nikolae28

  nikolae28 Board Administrator Team Farmerama RO

  Salutare fermieri,

  Începând cu data de 14 ianuarie 2020, în jurul orei României 15:00, la Magazinul de Accesorii vor deveni disponibile: 1 Menajerie fermă și 1 Menajerie Baha, cu același preț, 299 mamudele fiecare. Astfel, un jucător va putea deține un maxim de 7 Menajerii fermă și 6 Menajerii Baha.

  Cu această ocazie vor fi introduse misiunile necesare obținerii planurilor de construcție: Menajeria IV și Menajeria Baha IV.

  Echipa voastră Farmerama
   
  flowers33, florinidm, trancesound și alți 13 apreciază asta.
 2. k0

  k0 Global Team Leader Team Farmerama RO

  Salutare fermieri,

  Începând cu data de 20 mai 2020, în jurul orei României 15:00, la Magazinul de Accesorii va deveni disponibil un nou Arboretum Baha, cu același preț, 199 mamudele fiecare. Astfel, un jucător va putea deține un maxim de 6 astfel de magazii.

  Misiunile necesare obținerii planurilor de construcție vor fi lansate ulterior.

  Echipa voastră Farmerama
   
  flowers33, florinidm, MicuNicu și alți 7 apreciază asta.
 3. k0

  k0 Global Team Leader Team Farmerama RO

  Salutare fermieri,

  Începând cu data de 27 august 2020, în jurul orei României 15:00, la Magazinul de Accesorii vor deveni disponibile: 1 Manufactură fermă și 1 Manufactură Baha, cu același preț, 299 mamudele fiecare. Astfel, un jucător va putea deține un maxim de 6 Manufacturi fermă și 6 Manufacturi Baha.

  Cu această ocazie vor fi introduse misiunile necesare obținerii planurilor de construcție: Manufactura IV și Manufactura Baha IV.

  Echipa voastră Farmerama
   
  flowers33, florinidm, -iulia1992- și alți 7 apreciază asta.
Stare subiect:
Nu este deschis pentru răspunsuri suplimentare.