Concurs Infruntarea fermierilor - Unica tema de discutii

Discuție în 'Runda de discuții' creată de nikolae28, 24 Ian 2015.

Dragă cititor al forumului nostru,

Dacă dorești să participi activ la discuțiile purtate, ai întrebări sau vrei să deschizi alte teme, este necesar să te conectezi în continuare în joc. În cazul în care nu ai încă un cont de joc, te rugăm să te înregistrezi. Ne bucurăm să te revedem în viitor în forumul nostru! CLICK AICI
Stare subiect:
Nu este deschis pentru răspunsuri suplimentare.
  1. cristina9400

cristina9400 Junior Expert

Cu ce a gresit??

2. Chronos

Chronos Guest

Buna ziua! Extras din Regulamentul de concurs:

Orice incalcare a regulamentului de concurs va duce la descalificarea echipei in cauza.

marcela_f69 și _Chihuahua_ apreciază asta.
  3. cristina9400

Ok am inteles.Tocmai am fost descalificati din cauza ''sefului nostru''.I multumim:(

_Chihuahua_ apreciază asta.
  4. Chronos

Chronos Guest

Descalificarea survine in urma postarii in forum fara avatarul si semnatura alocate pentru concurs, a unui membru al echipei voastre. Abandonul sefului vostru nu are legatura cu descalificarea.

_Chihuahua_ apreciază asta.
  5. mariasamoila16

mariasamoila16 Mare-maestru forum

Cred ca eu ma fac vinovata pt ca nu mi-am schimbat avatarul si semnatura. Iarta-ma, Cristina!
    A fost o scapare, dar asta s-a intamplat ieri

6. cristina9400

Stai linistita pana la urma e doar un joc:)Nu conteaza premiul ci competitia.

Ne putem schimba avatarul si semnatura acum nu?

Modificat ultima dată de către moderator: 12 Feb 2015
    kris-ana80 apreciază asta.
  7. mariasamoila16

mariasamoila16 Mare-maestru forum

Multumesc pt intelegere, esti o prietena de nadejde. Data viitoare ii demolam!:)))))

kris-ana80 apreciază asta.
  8. _Agathon_

_Agathon_ S-Moderator Team Farmerama RO

Chiar trebuie sa vi le schimbati.
    :(

donnadmn și -steaua2009- apreciază asta.
  9. kris-ana80

kris-ana80 Scriitor activ

Buna ziua. As avea o intrebare. Pot face camera privata in chatul nostru ca sa discutam despre concurs?

10. Chronos

Chronos Guest

Buna seara! Da, interdictia era doar pentru camerele publice.

11. kris-ana80

kris-ana80 Scriitor activ

Iti multumesc pt raspunsul prompt :)

12. tolicuturicu

tolicuturicu Novice forum

Orele între care trebuie postata imaginea fermei de concurs, cu nivelul și PE vizibile, între 18 și 21, sunt ore locale? Sau este vorba de ora serverului (cu o oră mai târziu în România)? Și, oricum, topicul de concurs, în care trebuie să postăm este închis, deci nu putem posta acolo.

Mulțumesc... Parcă mai țineam eu minte dacă începutul a fost la ora României (că au trecut deja 15 zile)

Modificat ultima dată: 17 Feb 2015
  13. Chronos

Chronos Guest

Buna ziua! Concursul este unul local, deci va fi ora Romaniei. Concursul a inceput tot la ora Romaniei, nu vad de ce la final ar fi altfel.

VFreya apreciază asta.
  14. beculini

beculini Avansat

Buna seara,
    Uraaaaaaa, am castigat !!!
    Felicitari echipa Phoenix.80 !!!
    Am avut cea mai puternica echipa, din toate punctele de vedere LOIALITATE, PERSEVERENTA si nu in ultimul rand PRIETENIE.
    Am muncit mult 24/24 , am adormit cu capul pe tastatura, am tremurat la afisarea rezultatelor, dar a fost super.
    Va multumsc ca m-ati ales in echipa si ca ati avut incredere in mine.
    Multumesc Farmerama ca mi-ati dat sansa sa cunosc niste oameni deosebiti.
    Va iubesc!

Fabinica, Aaaaa, ~Sunshine și alți 11 apreciază asta.
  15. misu_mama

misu_mama Pretendent

Iar eu , (pana posteaza sefu`) , va multumesc tuturor pentru sustinere( stiti voi ) si .... VA IUBESC !!!!
    Pe toti 4 !!!
    :inlove::inlove::inlove::inlove:

Fabinica, Aaaaa, ~Sunshine și alți 11 apreciază asta.
  16. H3ra

H3ra De-al casei

Buna seara ,
    In numele echipei H3rmesS, felicitari tuturor participantilor si in special castigatorilor !

Fabinica, Aaaaa, castanilor și alți 11 apreciază asta.
  17. beculini

beculini Avansat

Multumim si felicitari si voua !

misu_mama, gicahrean, mikelle#30 și alți 2 apreciază asta.
  18. mikelle#30

mikelle#30 Novice forum

Chiar daca nu am participat la acest concurs,desi as fi vrut..dar din motive personale nu am putut ..l-am urmarit cu foarte mare interes si vreau sa spun ca toti cei care au participat..ar fi meritat un premiu din partea mea...
    Felicitari deci castigatorilor cu mentiunea ,ati oferit surpriza de care avea nevoie un concurs ca sa fie totul complet,iar celorlalti participanti as putea spune ca merita aceleasi felicitari !!
    Am vazut intr-adevar spiritul de echipa caracteristic acestui joc,dar si perseverenta si indarjirea de care aproape noi toti jucatorii acestui joc il avem,la urma urmei..
    Felicitari echipei FarmeramaRO..pt ca ne ofera si astefel de evenimente !!
    Spor in continuare tuturor.. !!

Aaaaa, castanilor, cociumbaka și alți 11 apreciază asta.
  19. VFreya

VFreya Scriitor în devenire

Buna seara,

Felicit si eu toti membrii echipei Phoenix.80 !!
    Am muncit cu o inflacarare si entuziasm cum n-am mai facut-o de mult.
    Premiile meritau tot efortul nostru insa mai presus de orice era mandria noastra de fermieri harnici.
    Multumesc BP pentru ideea stralucita a acestui concurs care ne-a scos din rutina obisnuita.
    Felicitari tuturor participantilor la acest concurs care a fost solicitant si incitant in acelasi timp.
    Colegi, prieteni, va iubesc si eu :inlove::inlove::inlove::inlove:

Modificat ultima dată: 18 Feb 2015
    Fabinica, Aaaaa, castanilor și alți 12 apreciază asta.
  20. trancesound

trancesound Junior Expert

Buna seara!
    Cu aceasta ocazie, vreau si eu sa multumesc echipei mele Phoenix.80 din care am facut parte si cu care am trait aceasta mare experienta din viata Farmerama, o echipa care ne-am sustinut, ne-am incurajat, am muncit 24/24, am sperat pana in ultima secunda si am castigat in urma dorintei noastre de a fi cei mai buni! Multumesc echipei Farmerama pentru ca am cunoscut patru oameni de un caracter deosebit, langa care am trait aceste clipe minunate si pentru asta va iubesc dragi prieteni, vecini fermieri!
    Felicitari Phoenix.80 !!!

Fabinica, Aaaaa, castanilor și alți 10 apreciază asta.
Stare subiect:
Nu este deschis pentru răspunsuri suplimentare.