Feedback Infuzia vrăjitoarei

Discuție în 'Runda de discuții' creată de k0, 16 Oct 2018.

Dragă cititor al forumului nostru,

Dacă dorești să participi activ la discuțiile purtate, ai întrebări sau vrei să deschizi alte teme, este necesar să te conectezi în continuare în joc. În cazul în care nu ai încă un cont de joc, te rugăm să te înregistrezi. Ne bucurăm să te revedem în viitor în forumul nostru! CLICK AICI
?

Cum vi se pare eventul?

Sondaj închis pe 23 Oct 2018.
  1. Groaznic de interesant

73,9%
  2. Mi-e groaznic de indiferent

2,5%
  3. Îngrozitor

23,5%
  1. miracol31

miracol31 Profesionist forum

62 runde jucate,mult succes tuturor:D

-katnik-, malagambafane, catapen și alți 4 apreciază asta.
  2. luciana1949

luciana1949 Locuitor permanent

Am jucat 63 de runde deci,am luat linia de vrej.Nu o pot activa,imi spune ca nu am in inventar itemurile aferente.Se intampla ceva ??

Vai mie ce esec teribil ma astepta !!N-am citit foarte atent tutorialul si n-am bagat de seama ca trebuie sa cumpar itemurile din Shop..........Multumesc pentru raspuns Mada,fara tine aveam o linie mai putin , munca si timp irosite.

Modificat ultima dată: 23 Oct 2018
    roliana57, -katnik-, malagambafane și alți 2 apreciază asta.
  3. mada_nice

mada_nice Talent de excepţie

Ai cumpărat itemii din Shop? Nu e îndeajuns să ai doar linia.

Cu mare drag! :) Nu e pierdută treaba, le poți cumpăra acum! Spor!

4. luciana1949

luciana1949 Locuitor permanent

Mai am o intrebare :monedele-stea ramase la Infuzia vrajitoarei vor putea fi reportate pentru eventul labirintul misterios ?

Multumesc Nikolae28.He,he,he iar n-am citit atent totul!!

malagambafane și catapen apreciază asta.
  5. cathyrock90

cathyrock90 Cunoscător forum

Am primit xxl fag chihlimbariu dar nu am fagul....cum pot sa il amplasez? de unde fac rost de un asemenea fag? multumesc

-katnik- și malagambafane apreciază asta.
  6. catapen

catapen De-al casei

Event terminat :inlove:. A meritat din plin ca am folosit de 2 super compost. Sunt foarte multumit avand in vedere ca doar un teren am avut la dispozitie si pe al doilea, cel cu ciupercilie doar o zona din 6 deblocata. A fost destul de greu, dar cu rabdare si perseverenta am reusit.

Iata si ultimele 9 rezultate ale mele. Sunt foarte multumit ca aleatoriul s-a comportat atat de frumos pe final cum s-a comportat mai mereu de cand joc acest joc :).

1 salcie Medusa + 2 lazi de creitari
    45 parfumuri + 15 parfumuri
    1500 lemne + 27600 PET
    3 lazi de creitari + 2 lazi de creitari
    1 stejar noctural + 2 lazi de mestesugar
    2 cutii de scule XXL + 2 super hrana
    1 cactus lumanare XXL + 2 super hrana
    1 salcie medusa XXL + 10 parfumuri
    800 lemne + 1000 lemne

Nu am varianta obisnuita a cactusului lumanare, dar o pot lua de la shop. Am luat toate combinatiile posibile de lemne si asta m-a bucurat de asemenea :). Plus inca un stejar (acum am 2)

roliana57, -katnik-, miracol31 și alți 3 apreciază asta.
  7. nikolae28

nikolae28 Legendă vie

Extras din tutorial:
    -----------------------

De la misiunea Thriller sub clar de luna.

8. cathyrock90

cathyrock90 Cunoscător forum

Multumesc

-katnik- și malagambafane apreciază asta.
  9. shimo82

shimo82 Pretendent

peste o ora o sa iau si eu linia de vrej, ca si permii mai interesante nu ma pot lauda cu prea multe: 1 salcie medusa, 1 cactus lumanre xxl, 1 adapost piguini, 2 fabrica perie de colti, 1 fabrica skateboarduri rosie ( din pacate nu ma pot folosi de ea pentru ca nu am baza pe care sa o amplasez), in rest lemne multe, parfumuri de lux, stelute, lazi si tot asa...

10. cosmincody

cosmincody Cunoscător forum

Salutare fermieri!

Am inceput acest event acum 4 zile, deci nu de la inceput. Nu am reusit sa termin eventul, chiar daca am folosit destul de mult super compost. Sunt bucuros cu ce am reusit sa castig pana acum, dupa doaar 20 de runde jucate. Am luat 2 itemuri din shopul Pisica Vrajitoare, 2 upgrade-uri pentru Coliba Vrajitoarei, si alte premii ca PET, PE, GG, craitari, arbori si adaposturi misterioase( din care au rezultat Meriferul Reginei Negre, Arbore fantomatic de bezea, pinguini, furnicari).

Acum ma axez pentru a lua cat mai multe lucruri din Jack's Shop (vizuina de licurici crepusculari, salcie terifianta, arbore fosforescent, staul de oi zombi si monstrii de mazga), deci recoltez plantele necesare obtinerii acestora.
    Felicitari tuturor care au reusit sa termine acest event si spor la treburi!
    :D

11. RADY91

RADY91 Expert forum

Cam atat cu acest event :)

davidsiirina08, roliana57, -katnik- și alți 4 apreciază asta.
  12. kiri2270

kiri2270 Legendă vie

:) eu am mers un pic mai mult, 139 runde, aveam plantele necesare asa ca m am bucurat pana la final...;)event reusit!

luciana1949, roliana57, -katnik- și alți 5 apreciază asta.
  13. dydyana97

dydyana97 Demiurg forum

60 de runde jucate. N-am prea tinut cont ce am primit, dar am luat 3 stejari nocturnali, 1 agatatoare cu ochi rosii, fag chihlimbariu xxl, pinguini rosii, si parfumuri de lux cu nemiluita...
    Stejarul sangeriu mi l-am luat singura de la shop xD

roliana57, -katnik-, kiri2270 și alți 2 apreciază asta.
  14. Amst3l

Amst3l Cunoscător forum

110 runde jucate ... am ratat Fagul chihlimbariu ... e singurul după care îmi pare rău (aștept D&C - poate dau la schimb cu Stejar nocturnal - am 4 pe stoc)

alte premii ratate :

2200 Cărămizi300 Cărămizi
    182 Creițari5 Tichete petrecere
    3190 GG x Nivelul de joc1 Fabrică de perii de colţi - am 2 + 2 upg. roșu
    33100 GG x Nivelul de joc1 Fag chihlimbariu - încă îl mai aștept - am doar XXL-ul
    452 Lăzi de Creițari1 Arbore minune „Măceș”
    67400 Cuie300 Cuie
    922 Super hrană2 Cutii de scule XXL
    982 Compost special a la Suzi1 Fabrică skateboarduri III: roşie - am deja una 1 + 4 normale
    1094 Cutii de scule XL220 GG x Nivelul de joc
    1201.000 Lemne800 Lemne

roliana57, -katnik-, kiri2270 și alți 2 apreciază asta.
  15. nikolae28

nikolae28 Legendă vie

roliana57, -katnik-, kiri2270 și alți 3 apreciază asta.
  16. Amst3l

Amst3l Cunoscător forum

MS mult ... acuma mă apuc de misiune ... în cele 8 zile rămase vine și el în fermă

malagambafane, roliana57, -katnik- și alți 2 apreciază asta.
  17. ella_ela

ella_ela Începător forum

Vai mie....esec total...am uitat complet sa cumpar din shop itemurile ptr vrej...si cand sa activez vrejul ...surpiza...nu le am...Asta e...am muncit in van ptr vrej...obisnuita sa le iau la atingerea pragurilor...sincer ar fi fost ok sa se mai prelungeasca macar cu o zi eventul sau macar pana la 12 noaptea ...nu stiu ce sa zic ...dezamagita total...imi asum vina ca am fost ametita si am uitat sa le cumpar desi citisem...macar de se reportau si puteam sa le cumpar la urmatorul event...asa am linia goala....offfff sunt trista rau...am vazut ca au mai patit-o si altii...nu se gaseste o varianta ptr astia uituci? care au ramas cu monezile in buzunar :)))))))))))

18. t_ina_e

t_ina_e General forum

Am tras tare ca am avut drop si am facut 74 de runde.
    La combinatii nu am primit niciun premiu din ce mi-as fi dorit sa primesc.
    Ma asteptam la Habitat de pinguini III: roşu sau Cuib pentru colibri III: roșu.
    N-a fost sa fie! Asa-i cu aleatoriu la mine.

pinok86, davidsiirina08, kiri2270 și alți 3 apreciază asta.
  19. mary.gabriela

mary.gabriela Scriitor în devenire

Imi pare rau ca nu am mai avut timp sa votez din lipsa de timp binenteles.De la mine nota maxima!!!NU am reusit sa iau linia de vrej la fel din lipsa de timp dar foarte frumos eventul.Nota 10!!

malagambafane, Criselt și kiri2270 apreciază asta.