Feedback Infuzia vrăjitoarei

Discuție în 'Runda de discuții' creată de k0, 16 Oct 2018.

Dragă cititor al forumului nostru,

Dacă dorești să participi activ la discuțiile purtate, ai întrebări sau vrei să deschizi alte teme, este necesar să te conectezi în continuare în joc. În cazul în care nu ai încă un cont de joc, te rugăm să te înregistrezi. Ne bucurăm să te revedem în viitor în forumul nostru! CLICK AICI
?

Cum vi se pare eventul?

Sondaj închis pe 23 Oct 2018.
  1. Groaznic de interesant

73,9%
  2. Mi-e groaznic de indiferent

2,5%
  3. Îngrozitor

23,5%
  1. marcela_f69

marcela_f69 Conte forum

de la Jack Shop il faci tu , este un adapost !

2. mada_nice

mada_nice Talent de excepţie

Nu duc departe eventul. Sper să iau linia de vrej măcar! :)
    Am doar un teren la dispoziție, dropul în jur de 60, că am avut plante mici pe terenuri. Eh!
    Spor tuturor!

3. Criselt

Criselt Legendă vie

Din combinatia 1234 am obtinut 800 + 1000 caramizi.

4. adria2

adria2 Maniac forum

Eu am inceput cu 0 drop :D...terenuri necultivate, si totusi sper sa iau linia de vrej, speranta moare ultima :oops:, am mai zis-o odata si prin alta parte si....... a murit:D !!!

donnadmn, Eponge, marcela_f69 și alți 12 apreciază asta.
  5. yocoama

yocoama General forum

Din prima tragere am obtinut 6-2 sh.

donnadmn, adria2, Eponge și alți 10 apreciază asta.
  6. mada_nice

mada_nice Talent de excepţie

Combinația 1, 2, 3, 4 mi-a adus 8 cutii cu scule XL și 1 cutie cu scule 3XL. :D

donnadmn, Eponge, cp58 și alți 9 apreciază asta.
  7. marcela_f69

marcela_f69 Conte forum

35 de runde jucate ,190 monede ,am luat tot de la premii urmeaza vrejul si cred ca ma voi opri si voi profita de timpul ramas pentru a reface stocurile din sura ,,,(am cumparat 2 cosuri uriase )

donnadmn, Eponge, cp58 și alți 13 apreciază asta.
  8. amy46

amy46 Maniac forum

de data asta sunt codasa,abia acum jumatate de ora am inceput eventul si am [​IMG].....multa bafta tuturor!!

donnadmn, Eponge, cp58 și alți 10 apreciază asta.
  9. yocoama

yocoama General forum

Primele 5 combinatii mi-au adus urmatoarele:8 sh.,8 creitari,stejar nocturnal,2500cuie si 40 lazi nebunie sub clar de luna.
    Acum cumpar monede blestemate si apoi vad ce cadouri primesc.
    Noapte buna si spor "groaznic de bun"

donnadmn, Eponge, cp58 și alți 10 apreciază asta.
  10. t_ina_e

t_ina_e General forum

Inchei seara cu 98 drop, 1690 Mandarine colțate, 131 Boabe de sulf.
    Multumesc pentru cadourile primite de la prieteni si vecini, altfel ma laudam cu - 20 la drop.
    Sper ca maine sa fie mai bine!
    Atfel, in ritmul acesta nu ajung nici macar la vrej.

donnadmn, Eponge, cp58 și alți 8 apreciază asta.
  11. catapen

catapen De-al casei

66 drop, nu ma ingrijoreaza drop-ul cat plantele pentru linia de vrej. Avand in vedere ca am inceput eventul cu 7 unitati de drop doar sunt multumit pana acum :). Sper ca aleatoriul sa fie bland cu mine si acum, ca in aproximativ 75% din cazuri asa a fost :).

donnadmn, Eponge, cp58 și alți 11 apreciază asta.
  12. Criselt

Criselt Legendă vie

Deocamdata 7 runde jucate. Ce departe e vrejuuuul!!!! :sleepy:

donnadmn, Eponge, cp58 și alți 9 apreciază asta.
  13. Veverita02

Veverita02 Rutinat

Buna dimineata tuturor. Eu sunt in stadiul de a face plante deocamdata, abia in weekend ma voi apuca sa fac combinatii, dar zau ca nu inteleg ce e cu cadourile. Inteleg ca premiile sunt aleatorii, ca nu se primesc aceleasi premii pentru aceeasi combinatie, dar pentru event fiind necesare 60 de runde (si chiar si alea par a fi dificil de facut) iar combinatii 120, chiar si in conditiile de a nu repeta din greseala vreo combinatie, tot exista riscul de a nu lua un premiu important/dorit. Si apoi premiile se acorda in ordinea si combinatia prezentata in tutorial? Ca macar sa putem face un calcul cat de multe runde vrem sa jucam. Multumesc oricui ma poate lamuri!

donnadmn, mada_nice, Eponge și alți 10 apreciază asta.
  14. t_ina_e

t_ina_e General forum

Stai foarte bine! In ritmul acesta ai mari sanse sa iei linia de vrej, chiar si itemul Elevul lui Ingrid. Felicitari!

Dupa cum am socotit eu mai bine, acest event nu se poate termina in mod normal in 6 zile.
    Aceasta este parerea mea!
    Fara bonusuri de 200%, 100%, castigate la roata norocului, 6 Chutney de morcovi și mere + o tarta Pinkie pie.
    Nu mai vorbesc de cat SC trebuie pentru zecile de mii de plante de event recoltate doar dupa 400 de parcele mici.
    De drop nu mai vorbesc!
    Dupa ce am recoltat floarea de amurg de pe cele doua terenuri, m-am ales cu 32 unitati de drop.
    Premiile par interesante, dar numai, daca am noroc cu aleatoriul acesta.
    Pentru mine este un event imposibil!
    Daca acest event se desfasura pe parcursul a doua saptamani mi-ar fi placut, asa ca am sa fac cat pot din el!
    Din partea mea, votul este negativ!

marianvaly6767, SUNRISE75, donnadmn și alți 13 apreciază asta.
  15. amy46

amy46 Maniac forum

roliana57, donnadmn, mada_nice și alți 9 apreciază asta.
  16. kameliana59

kameliana59 Maniac forum

Pina acum am jucat 14 runde...fac pina la 20 sa pot lua draperiile ptr casuta vrajitoare si monedele blestemate,dupa care renunt..Foarte multe plante ptr cimpul de joc Clar de luna,SC nu am,MM nu am,nu am cu ce sa ma ajut la acest event + ca premiile pe care le-am luat pina acum la cele 14 runde au fost multe lazi sub clar de luna si lazi mestesugaresti care nu au niste recompense extraordinare(1 planta la fiecare lada este nesemnificativ iar produse mestesugaresti am zeci de mii).Nici linia de vrej nu ma intereseaza deoarece are aceiasi lada clar de luna..asadar succes celor care vor sa termine acest event.

roliana57, donnadmn, mada_nice și alți 12 apreciază asta.
  17. -iulia1992-

-iulia1992- Maniac forum

17 runde jucate, am primit un pom fantomatic de bezea XXL si o salcie terifianta XXL.
    La adaposturi am primit un colibri, o fabrica de perii de colti normala si una rosie
    Multe cuie, lemne si lazi :)
    Mergem inainte, ce o fi, o fi....

Am uitat sa specific, nu cumpar cosuri, niciodata, insa am avut noroc la un bonus de recolta +1 pt 6h.
    Mult spor tuturor si noroc la aleatoriu.

roliana57, pinok86, donnadmn și alți 11 apreciază asta.
  18. yocoama

yocoama General forum

17 runde jucate si printre premii am primit un puiet sangeriu si adapost tokio din care a iesit un porcusor de guineea.;)
    Pana acum nu am plantat pentru drop mi-a fos suficient ce a iesit din planta de event.
    Acum am 97 drop si pot spune ca imi place acest event,vot pozitiv.Vreau sa iau doar vrejul si sa mai plantez pentru misiunile de la cooperativa.;)
    Succes tuturor:D

roliana57, pinok86, donnadmn și alți 10 apreciază asta.
  19. kiri2270

kiri2270 Legendă vie

:Deu ma bucur de norocul groazei...exemplificare: [​IMG]
    ...poate asa fac mai repede multimea de plante...

roliana57, miracol31, pinok86 și alți 15 apreciază asta.
  20. amy46

amy46 Maniac forum

-iulia1992-, roliana57, miracol31 și alți 12 apreciază asta.