Insula Bahamarama, Insula Comorii si Jungla - Unica tema de discuții

Discuție în 'Runda de discuții' creată de Chronos, 9 Sep 2014.

Dragă cititor al forumului nostru,

Dacă dorești să participi activ la discuțiile purtate, ai întrebări sau vrei să deschizi alte teme, este necesar să te conectezi în continuare în joc. În cazul în care nu ai încă un cont de joc, te rugăm să te înregistrezi. Ne bucurăm să te revedem în viitor în forumul nostru! CLICK AICI
Stare subiect:
Nu este deschis pentru răspunsuri suplimentare.
  1. Chronos

Chronos Guest

Buna ziua! Daca poti construi extinderea respectiva, o poti amplasa pe Insula Bahamarama oricand doresti.

giuly1969 apreciază asta.
  2. Gogoasa

Gogoasa Mare-maestru forum

Multam fain, Chronos.

ma duc degraba sa o construiesc... daca stiam de cind s-a implementat acest atelier... pina acum aveam multe Betigase...

Edit (Chronos): cu mare drag. Eh, cum o sa ai doua betisoare, poti sa prepari orezul si fructele de mare si apoi le papi folosindu-te de betisoare. O seara placuta iti doresc!

Modificat ultima dată de către moderator: 15 Oct 2014
  3. Zbanga-Zbinghi

Zbanga-Zbinghi Novice forum

Buna,

Fara suparare, dar ce e ala "Mateeto Verde?!

4. Chronos

Chronos Guest

Buna seara! Este vorba de o reteta mestesugareasca, ce poate fi dobandita in urma indeplinitii ACESTEI misiuni de la Cooperativa.

5. Otilica69

Otilica69 Expert forum

Neata, stie cineva, a fost ceva event care dadea cafea pe insula?Deoarece eu am in inventar cafea si nu am deblocat acea runa, multumesc!

6. anutssa_a93

anutssa_a93 Veteran Forum

Buna
    Da ,am avut un event si sa numit "pauza de cafea" .
    Si am plantat cafea
    :)...cu siguranta tia ramas de la acel event cafeaua si o poti folosi cand deblochezi statuia cafea..

Cu placere.:)

Modificat ultima dată: 24 Oct 2014
    Otilica69 și Farmerutza apreciază asta.
  7. Otilica69

Otilica69 Expert forum

anutssa_a93 apreciază asta.
  8. longocampo

longocampo Novice forum

reteta de la ceai de ceai de la ce nivel spa poate fi folosita?

9. soso2169

soso2169 Expert forum

reteta este la spa la nivel 5

-steaua2009- și Farmerutza apreciază asta.
  10. Chronos

Chronos Guest

Buna ziua! AICI ai toate informatiile necesare privind retetele.

11. longocampo

longocampo Novice forum

multumesc pentru ajutor

Edit (Chronos): cu mare drag. O zi buna!

12. piti_macaronaru

piti_macaronaru Începător forum

buna ziua .. am o problema foarte mare !!!tocmai am dat in statia portuara 40 de banane aurii pentru insula comorii si nu mi s-a sa dat nici o misiune la cooperativa ...ce pot sa fac in aceasta situatie?

13. Chronos

Chronos Guest

Buna dimineata! Pentru a debloca Statuia portuara ai nevoie de 30 de banane aurii, nu de 40. Pentru a debloca accesul la camera 8 a Templului Maimutelor ai nevoie de 40 de banane aurii.

Deci tu ai deblocat doar accesul in camera 8.

14. tinichea

tinichea Începător forum

Buna ziua.

Am si eu doua intrebari pentru voi:

1) Pentru a debloca complet Insula Comorii am nevoie de rodie. La piata o vad, dar de unde pot sa cumpar pomul?
    2) Pe aceasta insula se poate si planta sau este doar pentru chestiile ornamentale?

Va multumesc anticipat.

Stefan]. apreciază asta.
  15. zgaby01

zgaby01 Novice forum

Salut!
    1) Poti face rost de Rodiu de la eventul puieti misteriosi Bahamarama sau de la eventul "Daruieste si comercializeaza".
    2) Pe Insula Comorii se pot amplasa itemele decorative sau itemele ce ofera puncte experienta, puncte experienta tropicale sau gologani. De asemenea se pot pune si animalele de companie (precum cioara, bufnita etc.). Pe insula nu se poate planta, pune pomi si adaposturi.

donnadmn, mara62 și Margo15 apreciază asta.
  16. adeaio

adeaio Începător forum

Buna seara, cum pot construi Atelier pentru Panda?

17. Chronos

Chronos Guest

Buna seara! Daca ai deblocate primele doua statui din camera 4 a Templului Maimutelor (Statuie adapost panda si statuie crestere panda) si daca vei avea uneltele necesare pentru construit.

donnadmn apreciază asta.
  18. adeaio

adeaio Începător forum

Multumesc

Edit (Chronos): cu mare drag. O seara linistita iti doresc.

19. florinkillerboss

florinkillerboss Începător forum

Salut,
    Am si eu o problema cu bahamarama. Am facut nivelul 14 sau 18 la insula si apoi nu am mai intrat o luna si cand am intrat aveam nivelul 81. De atunci am nivelul 81 (e de mult asta, nu acum)

20. Chronos

Chronos Guest

Buna ziua! Cu siguranta este vorba de o perioada indepartata, perioada in care a fost impelementata noua Insula Bahamarama cu nivelurile schimbate. Nivelul 81 la noua insula este echivalentul nivelului 14 de la insula veche.

Stare subiect:
Nu este deschis pentru răspunsuri suplimentare.