Feedback Insula lunii de miere

Discussion in 'Runda de discuții' started by EllaBalerina, Sep 21, 2021.

Dear forum reader,

if you’d like to actively participate on the forum by joining discussions or starting your own threads or topics, please log into the game first. If you do not have a game account, you will need to register for one. We look forward to your next visit! CLICK HERE
?

Cum vi se pare eventul?

Poll closed Sep 29, 2021.
  1. Îmi place

68.6%
  2. Îmi este indiferent

5.0%
  3. Nu-mi place

26.4%
  1. Criselt

Criselt Legendă vie

Event finalizat. Am pus pe teren 12 cutii Piccolo (cu ce mai aveam prin sura) vedem ce va iesi!

2. derby54

derby54 Conte forum

Linie activata ,peste 3 ore si ultima cutie luata.Un event usor fara resurse cinsumate.

Din cutiile picollo m-ia iesit:cintece florale,prietenul urs,cosas si loveste viermele.

Last edited: Sep 27, 2021
  3. Alphers

Alphers Junior Expert

event terminat si la mine de dimineata, din piccolo mi-a iesit : 2x jobenul magic, buchet de flori, prietenul urs

4. biencut_maria

biencut_maria Novice forum

Event finalizat,succes in continuare tuturor !!!!

5. cosmar75

cosmar75 De-al casei

Event terminat..Nu cred ca am mai vazut de mult un event asa usor si cu premii grozave.chiar imi place.

6. geta_numai_eu

geta_numai_eu Mare-maestru forum

Buna dimineata event terminat, de ieri din cele 4 cutii mi-a iesit ,Jobenul Magic,Comoara Strigoilor, Floare capcana si Cantece florare!

7. tcmxxl1975

tcmxxl1975 Expert forum

ultra vot pozitiv, vorba tuturor fara niciun fel de resurse avem joblenul magic , distractie la inot si 2x floare capcana .....mai bine de atat nu cred ca se putea si ..si scorpicasa ne a adus 2 cuci alergatori....deloc de neglijat si acel event.....succes

8. stiucarul

stiucarul Demiurg forum

Terminat eventul.

9. paulici_01

paulici_01 Supervizor forum

Event finalizat. Vot pozitiv ! Premii frumoase !

10. F_L_O_R

F_L_O_R Scriitor în devenire

Event terminat de azi dimineata, din cutii a iesit Distractie la inot, Elevul lui Ingrid, Floare capcana si Comoara strigoilor.