Feedback Iubire de iepuraș

Discuție în 'Runda de discuții' creată de nikolae28, 6 Feb 2018.

Dragă cititor al forumului nostru,

Dacă dorești să participi activ la discuțiile purtate, ai întrebări sau vrei să deschizi alte teme, este necesar să te conectezi în continuare în joc. În cazul în care nu ai încă un cont de joc, te rugăm să te înregistrezi. Ne bucurăm să te revedem în viitor în forumul nostru! CLICK AICI
?

Cum vi se pare eventul ?

1. Îmi place

77,2%
  2. Mi-e indiferent

4,7%
  3. Nu-mi place

18,1%
Stare subiect:
Nu este deschis pentru răspunsuri suplimentare.
  1. alexuta23

alexuta23 Începător forum

Buna cum pot lua upgredul jos de la casa de rate???....am gresit cand am dat upgrade....va multumesc

2. megastar_58

megastar_58 Scriitor în devenire

buna dimineata, am terminat eventul demult si mi-ar fi placut sa dam refres,pentr ca am ramas cu multe medalii, pana acum 104 aur 160 argin si 200 arama deci cu cateva animale mai luam cateva itemuri,votul meu este bun

3. k0

k0 Global Team Leader Team Farmerama RO

doro090767, mara62, -jenitrandafir- și alți 2 apreciază asta.
  4. pinok86

pinok86 Împărat forum

Am luat si eu ambele randuri cu vrej, cu toate ca la inceput am zis ca nu am sa reusesc. Ca sa o iau pe cea de-a doua, am facut reproduceri, pentru ca septel de valoarea ceruta nu aveam in sura, iar dropul era subtirel. Am consumat cam 420 - 440 SH, cu mult fata de SH castigata la celalalt event paralel. Dar daca am intrat in "joc" am zis sa joc pana la sfarsit.

robert-adila, donnadmn, doro090767 și alți 8 apreciază asta.
  5. geckofeet666

geckofeet666 Supervizor forum

Pun si eu o intrebare pentru cei cu mai multa experienta.
    Am facut si eu o socoteala babeasca....la linia de vrej 2-----el imi da vreo 53000 la 24ore ( eu culeg dimineata si seara)
    itemurile separat cu unele bonusurile activate, dau peste 69000 la 12 ore---
    Deci se merita sa le pun pe vrej? :music:

PS nu pun la socoteala PE abtinut la adaposturi si reproducere, ca eu tin mai mult copaci....;)

Modificat ultima dată: 12 Feb 2018
    doro090767, llyillyi, blackspace77 și alți 4 apreciază asta.
  6. -feli58-

-feli58- Novice forum

Multumiri echipei pentru eventurile minunate.

malagambafane, doro090767, mara62 și alți 2 apreciază asta.
  7. h_ana28

h_ana28 Junior Expert

Am votat pozitiv a fost un event interesant si chiar mi-a placut contrar asteptarilor .La inceput cand am vazut cerintele credeam ca si ceilalti ca nu o sa am de unde sa scot atata septel , dar incet , incet lucrurile s-au limpezit . Felicitari celor ce l-au conceput...

8. roliana57

roliana57 Legendă vie

Eu cred ca se merita. Este ca o investitie in timp. Parcul si insula comorii la mine au devenit prea mici. In plus...poate vor veni si alte item-uri. Deja...multe sunt prafuite prin inventar.

9. mara62

mara62 Supervizor forum

Final si la mine, votul este unul pozitiv ;)

10. blackspace77

blackspace77 Expert forum

..clar nu se merita pe linia de vrej ,d.p.m.d.v..cu toate bonusurile active eu obtin asa:
    1.locuinta de rate glorioasa ...........245.000 PE(PET)/12 ore
    2.cantec de dragoste ptr.homari....74.500PE(PET)/12ore
    3.broasca salvatoare....................76.000PE(PET)/12ore
    4.bataie de inima.........................39.000PE(PET)/12ore
    ..si toate acestea ar fi... X 2, nu ?,cu exceptia ratei glorioase care nu are upgrate total la al doilea item!;)..deci ,merita linia de vrej??:)..decizia va apartine fermieri!..sa aveti spor!
    PS.bonusurile sunt:arborele ciorii,casuta gainusei,copacul bufnitei,casa de caramizi,casa de paie,turn unicorn inaripat,dragon domestic,stingerea,magia curcubeului,film nostalgia,linii de vrej ..si mai pot fi si altele pe care eu sigur le am omis! .

Modificat ultima dată: 12 Feb 2018
    davidsiirina08, cosmar75, mara62 și alți 9 apreciază asta.
  11. bubu_byta

bubu_byta Pretendent

Buna ziua,am terminat si eu eventul,dar nu pot activa linia de vrej 2,imi zice ca nu am itemul locuita de rate glorioase,nu inteleg dece nu imi apare,daca am terminat eventul ?

12. blackspace77

trebuie sa i faci mai intai upgrate pe terenul fermei ..cu sigurantza va merge dupa..;)

mara62, donnadmn, malagambafane și alți 3 apreciază asta.
  13. -elenaion49-

-elenaion49- Veteran Forum

Este foarte bun acest calcul, si pentru cei care inca mai au loc pentru iteme, se merita sa fie puse pe terenuri.
    Din pacete eu nu mai am loc nici pentru un ac, asa ca am activat liniile la vrej.

mara62, malagambafane, blackspace77 și alți 5 apreciază asta.
  14. luciabara

luciabara Expert forum

254 pe ?? Ce bonusuri aveti activate?? Multumesc

mara62 și malagambafane apreciază asta.
  15. blackspace77

sunt specificate in postare..ai citito?

dydyana97, davidsiirina08, mara62 și alți 2 apreciază asta.
  16. aristocat

aristocat Scriitor în devenire

Am terminat si eu event-ul. Intrucat am folosit din itemii castigati aici la D&C, am ales sa pun restul in Insula Comorii!

mara62, donnadmn și malagambafane apreciază asta.
  17. mariavictor

mariavictor Începător forum

Buunaaa,

Nu inteleg de ce nu pot folosi locuinta de rate la vrej, probabil pt ca am up-gradat-o! Insa Nu este corect, ar trebui sa o putem folosi! Am facut atatea eforturi sa termin siiii ....

donnadmn și malagambafane apreciază asta.
  18. _Agathon_

_Agathon_ S-Moderator Team Farmerama RO

Probabil sau sigur?
    Tocmai pentru evitarea acestor situatii exista Tutorial de event. Nu este corect nici ca cineva sa munceasca la un tutorial si acesta sa nu fie citit cu atentie.
    :)

donnadmn, miaandrei59, Cruella și alți 5 apreciază asta.
  19. mariavictor

mariavictor Începător forum

Am up gradat locuintele ( ca am doua) , totusi NU este corect sa nu o pot folosi! Ar trebui sa putem sa putem "degrada" la simplu.

donnadmn și malagambafane apreciază asta.
  20. _Agathon_

_Agathon_ S-Moderator Team Farmerama RO

Tutorialul este foarte clar:

Dar, ca de obicei, moderatorii sunt de vina. :cry:

popik70, Cruella, -ciocollate- și alți 8 apreciază asta.
Stare subiect:
Nu este deschis pentru răspunsuri suplimentare.