Feedback Jocul de groază din altă lume

Discuție în 'Runda de discuții' creată de k0, 27 Oct 2020.

Dragă cititor al forumului nostru,

Dacă dorești să participi activ la discuțiile purtate, ai întrebări sau vrei să deschizi alte teme, este necesar să te conectezi în continuare în joc. În cazul în care nu ai încă un cont de joc, te rugăm să te înregistrezi. Ne bucurăm să te revedem în viitor în forumul nostru! CLICK AICI
?

Ce părere aveți despre acest event?

Sondaj închis pe 3 Noi 2020.
  1. Îmi place

84,8%
  2. Mi-e indiferent

6,1%
  3. Nu-mi place

9,1%
  1. k0

k0 Global Team Leader Team Farmerama RO

Salutare fermieri,

Vă așteptăm în această temă pentru păreri, opinii și nelămuriri cu privire la eventul Jocul de groază din altă lume. De asemenea, prin intermediul sondajului vă puteți exprima rapid opinia în privința evenimentului.

Nu uitați să consultați AICI tutorialul iar pentru alte link-uri utile: Indexul.

Spor!

-katnik-, MicuNicu, giuly1969 și alți 5 apreciază asta.
  2. tcmxxl1975

tcmxxl1975 Expert forum

event tematic de clar de luna folosind terenurile din ferma.....de nu am schimbat si am mutat de ma doare capul....recompensele sunt super ok....ce sa mai zic....trebuie facut si asta....de nu am tras cu ultimul event....presimt acelasi lucru si cu acest event....

alexsilviu11, davidsiirina08, cryss și alți 11 apreciază asta.
  3. paulici_01

paulici_01 Conte forum

Buna ziua ! Doua tokenuri de groaza se castiga si trei se cumpara ?

CLAUDIU_T, pinok86, -katnik- și alți 6 apreciază asta.
  4. ang30la

ang30la Cunoscător forum

Buna ziua
    Cele 300% din linia de vrej Jocul de groaza din alta lume I se aplica si la itemurile de pe terenurile continentale ?
    Dar la terenul de joaca are aplicabilitate ?

paulici_01, malagambafane, -katnik- și alți 4 apreciază asta.
  5. Cruella

Cruella S-Moderator Team Farmerama RO

Buna ziua!
    Bonusul se aplica peste tot (ferma si insula).

paulici_01, malagambafane, -katnik- și alți 6 apreciază asta.
  6. SidTheKid

SidTheKid Locuitor permanent

Incurcat rau mi se pare, nu-mi dau seama cate plante de event ne trebuie.

paulici_01, ani.vajai, malagambafane și alți 6 apreciază asta.
  7. vinfiert

vinfiert Ambasador forum

Pentru vreo 26 de ture cred (104 stelute pentru prima linie de vrej, cate 4 pentru fiecare trecere), adica 21.840 de plante si 1.820 drop.
    Ar trebui sa iasa suficiente puncte trivia si pentru al doilea vrej, plus alte cumparaturi.

8. celina_amarandei

celina_amarandei Analist forum

Mi a placut acest tip de event(daca nu ma insel au mai fost inca doua pana acum), nu dau vot inca, nu stiu ce va fi cu dropul ( daca e la fel ca acest ultim event, e dezastru), e bine ca folosim terenurile continentale iar pe cele de groaza le putem folosi pentru plantele nocturne si, e la fel de bine ca acelasi drop se obtine din plante si pomi(nu separat cum a fost la fostul event). Eu voi face acest event(atat cat voi reusi) pentru ca ma incanta recompensele si, abia astept sa ma amuz de intrebarile si raspunsurile legate de ferma (de unde sa mi mai amintesc ce era in 2010 sau 2011!?). Oricum mult succes dragi fermieri!

9. tcmxxl1975

tcmxxl1975 Expert forum

asta gandeam si eu... daca acum primim + 300 % .... la festivalul toamnei ar trebui minim + 1000 % ..... dar pana acolo .. . sa trecem de acest event .. .. cand am vazut + 300 % am inchis si am redeschis .... mai sa nu fie la plante sau altceva .... ???!!!!

alexsilviu11, MicuNicu, paulici_01 și alți 8 apreciază asta.
  10. ang30la

ang30la Cunoscător forum

Multumesc pentru lamuriri .

11. bmw123bmw

bmw123bmw Supervizor forum

Asa si eu sper sa nu fie 300% la plante sau altceva ... eventul il fac oricum,deoarece este placut !
    Bafta tuturor

alexsilviu11, dexter_bv, paulici_01 și alți 8 apreciază asta.
  12. geckofeet666

geckofeet666 Supervizor forum

Pare super incalcit si complicat. :(
    Unde gasim bibliografia necesara?

-katnik-, CLAUDIU_T, alexsilviu11 și alți 11 apreciază asta.
  13. MicuNicu

MicuNicu Maniac forum

E a 3-a oara cand avem ceva de genul asta...Nu e complicat, e chiar simpatic...Fa plante si drop si jocul o sa curga de la sine...Incepi un joc si in functie de carti maximizezi ce gasesti pe drum...Oricum mai treci prin plansa respectiva de cateva ori, ai sanse mari sa iei cam tot ce te intereseaza de acolo...
    Asa ni s-a parut si noua la inceput...

-katnik-, CLAUDIU_T, alexsilviu11 și alți 11 apreciază asta.
  14. geckofeet666

geckofeet666 Supervizor forum

Merci mult de incurajari si precizari :)

-katnik-, alexsilviu11, bmw123bmw și alți 8 apreciază asta.
  15. jagarella

jagarella Supervizor forum

Atata timp cat nu avem eventuri la care sa se ceara recoltarea de plante sau altceva si sa avem un barem de PE/PET de realizat, liniile de acest gen sunt absolut inutile(pentru majoritatea jucatorilor). Iar cea- de-a 2-a linie oferind bonusuri pentru clar de luna, va fi una din multele linia din categoria "ne-favorite". Din pacate. Cadenta cu care faci joculetele ii nefasta, nu mai stii ce personaj ai ales ultima data, ce a ramas de luat de acolo. SPOR

16. Catiss

Catiss Scriitor activ

Incep cu 405 drop. Sper sa mearga bine, linia de vrej cu 300% imi place foarte mult!

17. SidTheKid

SidTheKid Locuitor permanent

324 drop, alac+garoafa+pomi (suzi-turbo-oua-baybarry-alun mediteraneean)

-katnik-, alexsilviu11, dexter_bv și alți 8 apreciază asta.
  18. vinfiert

vinfiert Ambasador forum

592 drop din hortensii

-katnik-, alexsilviu11, dexter_bv și alți 10 apreciază asta.
  19. Alexya75

Alexya75 Locuitor permanent

Imi place mult sistemul de joc, cu carti de joc. Dar mi se pare mare cerinta de plante de event, pentru un pachet de carti. " Terenurile continentale" , inseamna Ferma, pasune salbatica si mai care?

20. Cruella

Cruella S-Moderator Team Farmerama RO

Luminisul.