Feedback Jocul marinarului bătrân

Discuție în 'Runda de discuții' creată de EllaBalerina, 28 Aug 2018.

Dragă cititor al forumului nostru,

Dacă dorești să participi activ la discuțiile purtate, ai întrebări sau vrei să deschizi alte teme, este necesar să te conectezi în continuare în joc. În cazul în care nu ai încă un cont de joc, te rugăm să te înregistrezi. Ne bucurăm să te revedem în viitor în forumul nostru! CLICK AICI
?

Cum vi se pare eventul?

Sondaj închis pe 4 Sep 2018.
  1. Îmi place

87,9%
  2. Îmi este indiferent

8,6%
  3. Nu-mi place

3,4%
Stare subiect:
Nu este deschis pentru răspunsuri suplimentare.
  1. teona7070

teona7070 Scriitor în devenire

Buna seara! Am postat altundeva, sigur gresit, deoarece mi a fost stearsa postarea. Dar intrebam daca a mai patit cineva ca mine. Am pierdut doua pachete de carti. Am jucat unul si nu am primit nicio moneda stea, astfel toate perechile pe care le intorceam chiar daca erau identice ramaneau incontinure pe panou ca si cand nu ar fi fost, adica nu dispareau. Am ajuns la final si panoul meu era ca la inceputul jocului. Am sters cookie si cache si tot degeaba, adica am jucat si a 2-a oara si am patit la fel. Intreb daca a mai patit cineva ca mine, ca nu stiu ce sa fac? Ce-i de facut, nu de alta dar nu as vrea sa mai pierd si alte pachete.... Va rog frumos!

miracol31, donnadmn, malagambafane și alți 2 apreciază asta.
  2. miumiu19992011

miumiu19992011 Novice forum

Bună seara! Dacă în timpul unui joc mi-a apărut că am luat legătura cu noul pui, iar apoi, după ce am apăsat pe bifă, am rămas pe pajiștea principală fără să îmi arate recompensa, jocul s-a luat în considerare?

miracol31, donnadmn, malagambafane și alți 2 apreciază asta.
  3. Cruella

Cruella S-Moderator Team Farmerama RO

Buna seara!
    Putin probabil sa pateasca cineva asa ceva. Eu cred ca pachetele nu le-ai pierdut. Poate nu ai fost atenta. Daca ai sters tot ce era posibil, schimba browser-ul. Nu sunt semnalate probleme in aceasta privinta.

Buna seara!
    Daca nu ai finalizat runda, nu s-a luat in considerare.

miracol31, donnadmn, Eponge și alți 5 apreciază asta.
  4. mada_nice

mada_nice Talent de excepţie

Termin și eu eventul în seara asta. Continui până iau tot! :D

miracol31, donnadmn, Eponge și alți 10 apreciază asta.
  5. slash741

slash741 Novice forum

Asta pațesc și eu ca si teona 7070.Am pierdut 2 pachete de carti.Toate perechile care le intorceam nu dispareau.Am dat refresh ,nu am primit nimic,doar jocul l-am pierdut.

miracol31, teona7070, Eponge și alți 5 apreciază asta.
  6. Cruella

Joci la Fundaluri? Daca da, urmareste culoarea fundalului, nu conteaza desenul de pe cartonas. Cand nimeresti culoarea cartonasele dispar. Nu inteleg partea cu pierderea rundelor si a monedelor-stea.

donnadmn, Eponge, roliana57 și alți 4 apreciază asta.
  7. slash741

slash741 Novice forum

Da la Fundaluri am jucat.

miracol31, donnadmn, malagambafane și alți 3 apreciază asta.
  8. Cruella

Si nu ai nimerit 2 cartonase verzi (de ex) cu 2 desene diferite pe ele?

donnadmn, Eponge, roliana57 și alți 4 apreciază asta.
  9. slash741

slash741 Novice forum

Când jucam la fundaluri,îmi apăreau tot personaje.Cănd găseam 2 la fel nu se întâmpla nimic,se întorceau ca și când nu erau perechi.

teona7070, malagambafane, amy46 și alți 2 apreciază asta.
  10. Cruella

Nuuu, la Fundaluri pereche face culoarea fundalului. Daca vrei sa faci pereche din personaje, alege prima optiune.

Eponge, roliana57, pinok86 și alți 5 apreciază asta.
  11. slash741

slash741 Novice forum

Stiu,dar eu când joc la fundaluri îmi apar tot personaje,nu îmi apar culori.Cele 2 jocuri care le-am pierdut nu au fost contabilizate ca jucate.

roliana57, pinok86, malagambafane și alți 3 apreciază asta.
  12. Cruella

Da, tot personaje pe diferite fundaluri apar, conteaza selectia facuta la inceputul jocului.

upload_2018-8-31_22-49-24.png

De exemplu, aceasta e perechea care va disparea.

Modificat ultima dată de către moderator: 31 Aug 2018
    donnadmn, Eponge, roliana57 și alți 10 apreciază asta.
  13. kiri2270

kiri2270 Legendă vie

;) tarziu, in noapte, sa ne bucuram de vrej...[​IMG]

miracol31, matusam, donnadmn și alți 13 apreciază asta.
  14. amy46

amy46 Maniac forum

Din 44 runde jucate am reusit sa iau aproape tot...mai am de jucat o runda dimineata ca sa iau si ultimul CS..

weekend placut tuturor!!:inlove:

miracol31, leczeg_laura, matusam și alți 15 apreciază asta.
  15. t_ina_e

t_ina_e General forum

Sper sa pot juca si eu cat mai multe runde!
    Am 12 pachete de carti, 355 folii si 250 trefle.xD
    Pana la final am sa fac ceva trefle, doar dropul sa fie de partea mea. :p
    Oricum multumesc foarte mult prietenilor si vecinilor mei pentru cadouri, care-mi sunt de un mare ajutor! :)
    Nu am jucat nicio runda, dar sper sa ma descurc onorabil cu marinarul batran, sper sa nu ma incurce la joc, ca si asa am destula treaba.
    Spor la jocul marinarul cel batran!

Modificat ultima dată de către moderator: 1 Sep 2018
    miracol31, cp58, Eponge și alți 11 apreciază asta.
  16. naivreasastii

naivreasastii Comandant forum

Imi place eventul ,am jucat 29 runde cu foaia si pixul in mana ! ;)Felicitari celor care s-au grabit sa termine eventul !Nu e mare graba ,dropul a fost bunisor ,nu mi-a dat emotii ,asa ca relaxat poate finaliza oricine eventul.Premiile sunt bune la casa fermierului ,asa ca voi incerca sa castig cat mai multe !Succes ,dragi fermieri !

miracol31, donnadmn, cp58 și alți 9 apreciază asta.
  17. pinok86

pinok86 Împărat forum

Am luat si eu linia de vreu. Am jucat 32 de runde unde am luat la fiecare 42 monede stea. Ma opresc, profit de timpul ramas intre eventuri ca sa mai fac ceva rezerve la ferma.
    Bafta in continuare!

miracol31, mariuta48, matusam și alți 10 apreciază asta.
  18. Criselt

Criselt Legendă vie

Astazi il finalizez si eu. Am luat cam tot ce mi-am dorit de la shop, in continuare voi planta pentru misiuni. Mult spor celor care mai au de lucru!

miracol31, mariuta48, matusam și alți 10 apreciază asta.
  19. Claudia

Claudia Duce forum

39 de runde jucate, din care 3 rezultate de 45 de monede stea, am luat ce ma interesa de la Diverse - adica tot in afara de banane, stelute si pomul simplu de sapun - si nicio dublura la iteme. Fara bonusuri de recolta si cu plante doar pe doua terenuri si jumatate, deci se poate termina lejer, mai ales ca dropul e bun, nici nu e nevoie de Howie.

Mi-a placut, succes tuturor in finalizarea eventului!

miracol31, MicuNicu, mariuta48 și alți 14 apreciază asta.
  20. Ade-Leona

Ade-Leona Scriitor activ

Eventul este bunicel si nu numai ca am sanse mari sa il finalizez, cred ca voi mai juca si cateva runde in plus. Tot ce este oferit la diverse, este bine venit pentru ferma. Daca era si un cupon, doua de combina, eventul nu avea niciun minus. Apropo! Peste ce pot pune upgrade-ul acela de fabrica??

miracol31, adria2, donnadmn și alți 9 apreciază asta.
Stare subiect:
Nu este deschis pentru răspunsuri suplimentare.