La Multi Ani !!! -crokyyy-1234

Discussion in 'Runda de discuții' started by popescudana42, Feb 2, 2017.

Dear forum reader,

if you’d like to actively participate on the forum by joining discussions or starting your own threads or topics, please log into the game first. If you do not have a game account, you will need to register for one. We look forward to your next visit! CLICK HERE
Thread Status:
Not open for further replies.
  1. popescudana42

popescudana42 Legendă vie

Iti doresc ca de ziua ta sa ti se implineasca toate dorintele, sa fii fericit, iubit, sa ai parte numai de raze de soare in viata si iti urez un sincer La Multi Ani!

2. maimutica

maimutica Ambasador forum

LA MULTI ANI !

3. malagambafane

malagambafane Legendă vie

4. dydyana97

dydyana97 Demiurg forum

La multi, multi ani !

5. kasandra57070

kasandra57070 Avansat

LA MULTI ANI !!!!!!!!!!!!!!!!!!

6. popik70

popik70 General forum

La multi ani !

7. mara62

mara62 Supervizor forum

La Multi Ani! multa sanatate, liniste sufleteasca si bucurie.

8. Claudia

Claudia Duce forum

La Multi Ani !

Multa sanatate, bucurie, succes in urmatorii ani de studiu si multe realizari in anii ce vor urma!

9. -ciocollate-

-ciocollate- Ambasador forum

La multi ani, sanatate, iubire, stima si respect din partea celor dragi. Realizarea scopurilor la infinit, impliniri frumoase. Sa ai parte doar de momente si clipe de neuitat, sa obtii ceea ce iti doresti cu adevarat caci doar aceasta este singura cale spre implinire, realizare si fericire!!!

10. davidsiirina08

davidsiirina08 Analist forum

La multi ani,sanatate ,iubire si muuult mult mult noroc!

11. donnadmn

donnadmn Legendă vie

La multi ani cu sanatate si multe bucurii!!!!

12. dadan

dadan Oracol omniscient

La multi ani frumosi si sanatosi!

13. angelica.d

angelica.d Ambasador forum

LA MULTI ANI>>>>>>>:D:D:D

14. stiucarul

stiucarul Demiurg forum

La Multi Ani -CROKY:D:D:D.

15. _sirena

_sirena Conte forum

La multi ani!
    Este o placere sa te regasesc in joc! Iti doresc impliniri dorite si cele de care ai nevoie pentru un viitor de top!

16. -colonelu-

-colonelu- Legendă vie

Priveste aceasta zi speciala ca pe o noua pagina din povestea ta de viata, o poveste tot mai frumoasa cu fiecare an ce vine! La multi ani fericiti!

17. roliana57

roliana57 Legendă vie

18. -crokyyy1234-

-crokyyy1234- Analist forum

Bună seara, tuturor! :)

Ia să vedem noi... am observat, că au mai fost deschise topicuri pentru sarbătoriți si chiar mă întrebam, oare voi avea și eu onoarea asta!? :p
    Am rămas surprins plăcut, să remarc titlul topicului, iar mai apoi, conținutul plin de urări si imagini cu tentă gustoasă si aspectoasă!
    Ce să mai, MULȚUMESC din suflet pentru toate gândurile bune și urările care mai de care. :inlove:
    Apreciez fiecare cuvant, imagine, cat si emoticon in parte... alături de timpul dedicat scrierii mesajului.
    Sper ca nu se va supăra nimeni, că am mulțumit la ''grămadă'', dar ar fi destul de dificil, să iau fiecare urare in parte(deși, in gand am facut-o deja)!

Vă mulțumesc inca o dată că imi sunteți alături și vă doresc si vouă multă sănătate, fericire si realizări cat mai multe!!! :D
    Toate cele bune! :music:

19. Chronos

Chronos Guest

Acum ar fi trebuit sa te suprind si eu si sa nu iti inchid topicul.:D Dar unde sunt dulciuri, sunt si eu. Asa ca fa bine si da-te la o parte si fa-ti de lucru de ziua ta. Ma mai gandesc daca iti mai opresc tort.

Sa fii sanatos, sa te bucuri de viata, de cei dragi si sa ne revedem pe aici.

Acum, gata, hai, plimba ursul, ca poate o primi si el adapost neon.

Seara buna!

Inchidem!

Thread Status:
Not open for further replies.