Feedback Labirintul misterios

Discussion in 'Runda de discuții' started by k0, Oct 23, 2018.

Dear forum reader,

if you’d like to actively participate on the forum by joining discussions or starting your own threads or topics, please log into the game first. If you do not have a game account, you will need to register for one. We look forward to your next visit! CLICK HERE
?

Cum vi se pare eventul?

Poll closed Oct 31, 2018.
  1. Îmi place

40.6%
  2. Mi-e indiferent

0.6%
  3. Nu-mi place

58.8%
  1. catapen

catapen De-al casei

66 runde jucate pana acum. O sa ajung la 71 maine pentru acele lazi de PE. Foarte bun event-ul ca premii. Sunt multumit pana unde am ajuns desi nu ma asteptam la mai mult de 63 de runde.

Din lada de arbori am luat un wisteria, din cea de animale acvatice un helesteu de homari si din cele 20 de experienta am luat 8.900.000 PE. Sunt multumit :).

Edit: O sa incerc o nebunie. Am doar 396 drop si pentru a termina mai am nevoie de 839. Ca plante mai imi trebuie doar o tura de planta aia de 4 ore si 2 ture de planta de 6 ore. O sa pun super compost peste garoafele puse acum cateva ore ca pana maine seara la ora 22 sa termin cu plantele. Mai am si cam 350 de super hrana si de asta sunt optimist ca o sa iasa drop-ul (sau macar incerc ceva frumos). Pe insula am plantat saguaro nu e acolo problema. E bine ca mai sunt si terenurile de groaza ca mai sar niste capace. Sunt prea bune lazile la final si e probabil o sansa unica sa obtin niste arbori mai rari (sau cel putin acum e unica).

Last edited: Oct 30, 2018
  2. blackangel773

blackangel773 Comisar forum

76 de runde jucate...am plantele si pentru restul,imi mai trebuie doar drop.
    Daca ar mai fi un baby boom l-as scoate din reproduceri,dar asa...
    Oricum,nici nu visam sa ajung nici pana aici.
    Foarte bun acest event .

3. -iulia1992-

-iulia1992- Maniac forum

Gata, ma opresc la 87 runde jucate!

4. popescudana42

popescudana42 Legendă vie

Am jucat 86 de runde si aici ma opresc ,vroiam sa joc mai multe runde dar nu e timp si drop,asa ca ma bucur de tot ce am obtinut.
    Recompensa de la runda 85 a fost minunata, cand am deschis laditele si am vazut numai adaposturi si puieti mi-a placut,urmeaza sa vad si ce obtin.

Felicitari tuturor.

Last edited: Oct 31, 2018
  5. yocoama

yocoama General forum

Final de joc,a fost super:D

6. naivreasastii

naivreasastii Comandant forum

Nici nu stiu cum ar trebui sa votez acest event pentru ca nu mi-a placut deloc !Am apelat la ajutorul fiicei mele ca sa iau linia de vrej !Neinspirat si incurcat event!Multa munca ,timp pierdut!De ce suntem bombardati cu mai multe eventuri deodata ?

7. blackangel773

blackangel773 Comisar forum

83 de runde jucate si in 2 ore mai am de adunat plante de pe toate terenurile.
    Am sa il termin pe ultima suta de metri :)

8. Criselt

Criselt Legendă vie

77 runde jucate si ma opresc din lipsa de plante, am preferat sa-mi pregatesc ferma pentru maine. Foarte bune premii, nu regret ca nu l-am finalizat.

9. catapen

catapen De-al casei

Strategia mea de aseara a dat roade si am finalizat event-ul. Am muncit enorm la el si rasplata este pe masura :). De abia astept sa deschid lazile.

10. t_ina_e

t_ina_e General forum

Cu aceiasi staruinta am ajuns si eu sa ajung la final, dar ce sa vezi, am uitat sa merg la shop!
    Cred ca am obosit sa cultiv atatea plante, sa ma invart in labirint.
    Poate si avalansa de evenimente nu-i prea buna.
    Felicitari celor care au muncit la acest event!

11. MicuNicu

MicuNicu Maniac forum

Update: Hai sa spun si eu ce am izbutit. Am reusit 80 de labirinturi, nu am avut drop pentru mai mult. Premiiile au fost nemaivazute de mine pina acum, aproape de toate am luat. Vreo 40 mil. gologani, o caracatita, citiva pomi dar nu chiar de soi, vreo 8 mil PE, si multe alte resurse. Nu am investit, am mers doar gospodareste. M-a enervat un pic labirintul, dar il iert avind in vedere generozitatea. Felicitari tuturor care au reusit ce si-au propus. Pentru nivelul meu (94/270), cred ca m-am descurcat bine. Si asta imi aminteste ca nu am legenda vie la maxim, mai am vreo 3 nivele, dar nu ma lasa BP sa ma ocup de misiuni. S-ar putea sa iau o pauza, prea multe eventuri legate, sunt obosit, dar multumit. Oricum, felicitari BP.