Feedback Labirintul misterios

Discussion in 'Runda de discuții' started by k0, Oct 23, 2018.

Dear forum reader,

if you’d like to actively participate on the forum by joining discussions or starting your own threads or topics, please log into the game first. If you do not have a game account, you will need to register for one. We look forward to your next visit! CLICK HERE
?

Cum vi se pare eventul?

Poll closed Oct 31, 2018.
  1. Îmi place

40.6%
  2. Mi-e indiferent

0.6%
  3. Nu-mi place

58.8%
  1. _Agathon_

_Agathon_ S-Moderator Team Farmerama RO

Bonusurile obtinute la roata norocului si Amplificatorul de plante de event.
    Daca "frunzaresti" rundele de discutii ale eventurilor trecute, vei vedea ca unii au terminat plantele de event chiar si intr-o zi.

2. ana_balas6248

ana_balas6248 Novice forum

:cry::cry:va rog frumos ma poate lamuri cineva cum sa scap de dala care mi s-a prins de cursor si nu mai scap de ea , sunt complet derutata, nu stiu cum sa avansezi ma tot invart si nu mai pot iesi, cred ca voi abandona jocul, mi se pare foarte complicat:oops::oops::oops:

3. _Agathon_

_Agathon_ S-Moderator Team Farmerama RO

Te ajuti de ea pentru a face un traseu pana la comoara sau pana la iesire. O pozitionezi la marginea labirintului, intr-o zona marcata cu sageata.

4. ana_balas6248

ana_balas6248 Novice forum

multumesc

5. -iulia1992-

-iulia1992- Maniac forum

15 runde jucate :)
    Bafta tuturor!

6. popescudana42

popescudana42 Legendă vie

Ma ambitionat la culme si intr-un final am reusit sa ii dau de cap.
    Am plante si drop asa ca vreau sa fac o mica parte din el.
    Am jucat 9 runde,acum mi se pare usor.
    Multa bafta tuturor.

7. ***bunirodica01***

***bunirodica01*** Scriitor în devenire

la inceput nu am inteles nimic,am dormit in labirint,ma tot invarteam cu dalele si cu jak dar pana la urma am inceput sa inteleg scopul si cursul jocului,acum ma descurc binisor si sunt multumita ....sper sa iau linia de vrej ca merita.....bafta multa

8. Cruella

Cruella S-Moderator Team Farmerama RO

Buna ziua!
    Tinand cont de faptul ca mai sunt jucatori care nu au inteles ce au de facut, pe cat posibil, voi incerca o exemplificare. Sper sa ma fac inteleasa.
    Am ales sa nu scriu printre poze, ca voi sa urmariti mai usor miscarile facute. Ideea este aceea ca trebuie scoasa din labirint comoara ce se afla in patratelul marcat pe pagina (indiferent unde este pozitionat) creand o legatura (oricare si oricum) intre intrare si iesire. Va ajutati de patratelele alese rotindu-le cum considerati pentru a face legaturile cat mai usor. Dupa scoaterea comorii, aveti grija, trebuie eliminat patratelul incadrat pentru a primi recompensa.

Am inceput cu pagina de start: 1.png
    2.png
    3.png
    4.png
    5.png
    6.png 7.png
    8.png
    9.png
    10.png
    11.png
    Si am ajuns la final.
    Spor la treaba!

9. kiri2270

kiri2270 Legendă vie

...multumiri pentru ajutor, :inlove:Cruella, e bine venita exemplificarea...poate inca mai ratacim prin labirint, mi s a parut mie sau erau totusi niste fermieri pierduti pe acolo, prin cotloane...;)

10. tchupy

tchupy Analist forum

uneori in cazul in care comoara se afla pe o coloana sau linie care se deplaseaza, se pune omuletul intr-o pozitie buna si se deplaseaza prin miscari succesive patratul cu comoara pana la omulet

11. ani.vajai

ani.vajai Scriitor activ

Sau invers omuletul la comoara si trbuie avut grija daca sint intr-o pozitie in care pas cu pas se ajunge la comoara,acel rind sau coloana sa nu mai fie deplasat.

12. mariasamoila16

mariasamoila16 Mare-maestru forum

Am bajbait si eu , dar m-am prins si am jucat13 runde!

13. mada_nice

mada_nice Talent de excepţie

Din punctul de vedere al recompenselor, eventul e ok. Din punctul de vedere al timpului pe care-l pot acorda jocului (care, oricum, deja era puțin) și a faptului că plimbarea prin labirint e destul de complicată (am ajuns în punctul în care am nevoie de 4 comori pentru a ieși), deci necesită destul de mult timp pentru a-l finaliza, timp de care nu prea dispun, am să fac cât pot din acest event. Mi-e să am plante și drop și să ajung în punctul în care pur și simplu mă voi fi plictisit să-l scot pe Jack din labirint. Îmi mențin votul negativ, din motive strict personale, felicitând totuși echipa pentru modul în care reușește să dinamizeze jocul.

14. Claudia

Claudia Duce forum

Am prins un bonus de recolta ieri :), s-a terminat :cry:, asa ca deocamdata am ajuns la:

Daca la primele 10 incercari labirintul mi s-a parut dragut si interesant, la urmatoarele 10 am mers in virtutea inertiei iar la ultimele deja am obosit si m-am plictisit de invartit blocuri si ma gandesc cu groaza la cate mai sunt de facut :D.

Ce nu mi se pare in regula e ca premiul e acelasi indiferent de numarul de comori descoperite. Macar cu o moneda-stea in plus sa fi fost recompensat efortul suplimentar de la un nivel de dificultate la altul si ar fi fost mai bine.

Oricum, chiar si asa, eventul imi place, in special pentru ca premiile oferite sunt bune si tentante.

Spor tuturor!

15. ~violetflame~

~violetflame~ Profesionist forum

Mie imi place :D. Prefer un asemenea event unuia in care aleatoriul joaca un rol important. Iar minijocul e simplu, seamana putin cu cel de la Frappe Ole. Poate e mai simplu daca nu deplasati comoara, ci doar creati o poteca pana la ea, avand grija la conectarea pieselor. De foarte mare ajutor este faptul ca piesa care trebuie introdusa poate fi rotita pana ajunge in pozitia dorita. Spor tuturor!

16. kiri2270

kiri2270 Legendă vie

o_O de la 3 comori in sus, descoperirea lor si iesirea din labirint devine pedeapsa, timp pierdut si ceva enervare...poate sunt eu de vina!

17. ancadoina

ancadoina Avansat

comoara care trebui gasita este incadrata intr-un patrat pe margine cu alb odata ce il vezi creaza drumul ,hai ca nu e greu si eu am bajbait pana m-am prins

18. geckofeet666

geckofeet666 Supervizor forum

subscriu si eu....si eu sunt de vina :p....orbecai si dau click de acuma asa la intamplare ca tot aia e

ma las pagubasa, astept urmatorul event.:(

19. -iulia1992-

-iulia1992- Maniac forum

Inchei seara cu 23 de runde jucate. :)

20. amy46

amy46 Maniac forum