Livrare specială - Evoluția

Discuție în 'Runda de discuții' creată de Chronos, 8 Mar 2016.

Dragă cititor al forumului nostru,

Dacă dorești să participi activ la discuțiile purtate, ai întrebări sau vrei să deschizi alte teme, este necesar să te conectezi în continuare în joc. În cazul în care nu ai încă un cont de joc, te rugăm să te înregistrezi. Ne bucurăm să te revedem în viitor în forumul nostru! CLICK AICI
Stare subiect:
Nu este deschis pentru răspunsuri suplimentare.
  1. Claudia

Claudia Duce forum

Finalizat.
    O sa las pomii pe terenuri, sa vad cate alte torturi de scutece reusesc sa fac pana la final de event.
    Spor la event ! ... si la pregatit mucenicii pentru maine dimineata :)

2. mihaelaiuhas

mihaelaiuhas Ambasador forum

Event finalizat si la mine....sa fi fost cel mai usor event de pana acum?:D

malagambafane, doro090767, mara62 și alți 15 apreciază asta.
  3. -ciocollate-

-ciocollate- Ambasador forum

La multi ani doamnelor si domnisoarelor !
    Felicitari BP pt acest reusit event ,asteptam cu drag acest gen de event care nu ne solicita foarte mult din timpul nostru pretios .

malagambafane, doro090767, mara62 și alți 18 apreciază asta.
  4. donnadmn

donnadmn Legendă vie

Incep eventul cu 175 ramuri, puisorii sunt gata si am primit si un bonus generos la BB 1 rata pechineza, 1 mistret si 1 curca dovleac.
    Dupa ce termin mosoarele trec la scutece si torturi. Un eveniment lejer clar.xD

Modificat ultima dată: 8 Mar 2016
  5. Otilica69

Otilica69 Expert forum

Wauuuu ce tare, uni au terminat eventul si eu am abia 8 ramuri, sunt de rasul curcilorxD, pe care le-am pus la reprodus, app, am pus pomi doar pe insule oare scot dropul ca nu as mai scoate animalele de dincolo?

malagambafane, adrianapatran, dadan și alți 9 apreciază asta.
  6. -ciocollate-

-ciocollate- Ambasador forum

Cu siguranta vei avea drop !

7. Otilica69

Otilica69 Expert forum

Sper, multumesc am terminat cu puisorii astept ramurelele:)

8. adrianapatran

adrianapatran Comisar forum

Buna si La multi ani de ziua noastra !
    Am inceput eventul cu 202 drop si am terminat balciul ! :D Spor la treaba tuturor si la recoltat copacii pentru umplerea laditelor cu fructe !xDpam pam !

9. SkumpikaNina

SkumpikaNina Mare-maestru forum

Pam Pam si eu dupa tine !! :D:D:D:D ca scaiul ma tin!!xD Ne apucam de gem si dulceata suflete :D:D:D
    Sa aveti spor la scutecexD

10. emxk

emxk Junior Expert

66 ramuri drop de la 400 pomi,sant putin dezamagit deoarece am recoltat poienitele la 19 fara 5 minute dupa care am deschis forumul si am vazut ca avem BB. Sa imi fie invatatura de minte

malagambafane, mara62, SkumpikaNina și alți 8 apreciază asta.
  11. maxxy

maxxy Rutinat

event terminat :) bafta all

12. RADY91

RADY91 Expert forum

Am terminat si eu eventul aseara :) a fost un event foarte usor :p bafta cel care nu au terminat inca ;)

13. dadan

dadan Oracol omniscient

Salve!
    Pana acum am auzit doar pareri de la veterani.Vreau sa aud si eu un incepator( pana intr-un anisor de joc) cat drop a strans dupa prima recoltare...eu doar 25(sunt insa multumit!)...dar este foarte bine ca va ganditi si la noi!
    Voi strange si eu mai multi pomi pana anul viitor,cu siguranta:)
    Cu astfel de evenimente sigur vor aparea multi jucatori noi,deja am dat sfoara-n tara prin vecini:)
    Multumesc inca o data echipei Farmerama pt ca se gandeste si la ,,cei mici,,.Sunteti cei mai tari!

14. petcu_cos

petcu_cos Expert forum

event finalizat si la mine!

15. ginahozoc

ginahozoc De-al casei

Un event frumos pe care l-am finalizat si eu. Astept cu nerabdare urmatorul dar pana atunci sa aglomerez un pic ferma cu animale. Succes celor care mai au de lucru.

16. aurelia011970

aurelia011970 Duce forum

Event finalizat ! Usor, dar dragut !
    Spor la strans ramurele !

17. aurelia011970

aurelia011970 Duce forum

Event finalizat ! Dragut si usor .
    Spor la strans ramurele !

18. mara62

mara62 Supervizor forum

Finalizat in afara de sarcina 1 pe care o las pana la finalul eventului sa pot utiliza combina pentru a mai face ceva plante, acum ma ocup de torturi de scutece
    Un event deosebit
    Felicitari BP

19. вα∂вσу

вα∂вσу Conte forum

buna ziua event incheiat si la mine de azi dimineata spor la care mai au de facut la el :)

20. -mafia444-

-mafia444- Comandant forum

Am terminat si eventul, in afara de sarcina 1 pe care o pastrez mai la final, asa mai fac si eu rost de cateva ore de combina. Eu sunt foarte multumita ca am primit ienuparul:inlove: ca nu-l aveam.
    Felicitari celor care au terminat si bafta celor care mai au.
    O seara placuta.

stoiantudorel, -lacri-10, Claudia și alți 20 apreciază asta.
Stare subiect:
Nu este deschis pentru răspunsuri suplimentare.