Feedback Lollapalooza de iarnă

Discuție în 'Runda de discuții' creată de k0, 17 Dec 2025.

Dragă cititor al forumului nostru,

Dacă dorești să participi activ la discuțiile purtate, ai întrebări sau vrei să deschizi alte teme, este necesar să te conectezi în continuare în joc. În cazul în care nu ai încă un cont de joc, te rugăm să te înregistrezi. Ne bucurăm să te revedem în viitor în forumul nostru! CLICK AICI
?

Ce părere aveți despre acest eveniment?

Sondaj închis pe 7 Ian 2026.
  1. Îmi place

54,0%
  2. Mi-e indiferent

4,7%
  3. Nu-mi place

41,2%
  1. gutuita

gutuita Novice forum

La inceput am luat din cutii 5 cuiburi de cardinal, dupa care mi-au iesit numai upgrade-uri. Acum am multe upgrade-uri dar nu am baza pe care sa le pun. Cu 5 adaposturi nu am sa fac eu mare lucru, pot sa uit ca voi finaliza adaposturile.

Razvy78, doro090767, marcela_f69 și alți 8 apreciază asta.
  2. mara031991

mara031991 Maestru forum

Nu renunta Ai in camara spor animale 100% si alte sporuri si cu SH le vei face

3. gutuita

gutuita Novice forum

Multumesc de sustinere. Nu renunt, merg cu ele asa in continuare dar sunt constient ca nu le voi face pt. ca SH mai am 15 buc., ca am folosit-o la adaposturile pt. dropul de prajiturele, bonus 100% mai am 1 buc. si nici tichete de petrecere ca sa incerc vreun noroc la roata, nu mai am.. Asta este. Celelalte doua misiuni, cu brazii si cu plantele le-am terminat.

doro090767, marcela_f69, amy46 și alți 8 apreciază asta.
  4. in.the.rain

in.the.rain Ambasador forum

Arta pulverizarii florilor ai? Mai poti folosi Ghiveci de flori Valentin si Chifteluta cu branza sau Lichior de oua ...

doro090767, zahara1663, marcela_f69 și alți 12 apreciază asta.
  5. jagarella

jagarella Supervizor forum

Ar fi interesant, daca la sfarsit de event ne-ar putea spune cineva ca a terminat eventul fara sa foloseasca arta pulverizarii. Daca nu as fi recursa la asta nu cred ca as fi terminat. Mai am vreo 2-3 zile. A fost solicitant, ca sa recoltezi adaposturile din 2 in 2 ore iar pomii din 3 jumate in 3 jumate.... greu. Asta presupunand ca s-a folosit din greu bonusuri, itemi pentru marirea recoltei, scurtarea timpilor, etc. Mecanica frumoasa, interesanta, dar prea solicitanta, chiar daca pare mult 3 saptamani si ca ai vreme, de fapt a fost nevoie de multa conectare si timp pentru acest event. Ii drept ca premiile sunt frumoase, ca au fost multe cadouri ascunse, mamudele, cupoane, adaposturi, totusi.... La multi ani, tuturor! si SPOR in anul care vine si aici la ferma si in viata reala.

Eveline65, bmia_maria, doro090767 și alți 21 apreciază asta.
  6. -katnik-

-katnik- Baron forum

Event finalizat,vot pozitiv,spor tuturor fermierilor !

doro090767, Razvy78, luciabara și alți 14 apreciază asta.
  7. Hasibah

Hasibah Novice forum

o intrbare
    ca sa ajung la misunea varful muntelui trebuie sa descopar toate cutiile de la poalele muntelui?

8. jagarella

jagarella Supervizor forum

Nu neaparat. Important este sa descoperi cat ii necesar pentru cadourile cu timp - rotite si dulcegarii. Celelalte se pot face pe parcurs

doro090767, Razvy78, fermierulluca și alți 10 apreciază asta.
  9. raisa2005

raisa2005 Analist forum

Event finalizat.
    Succes tuturor fermierilor, iar pentru anul ce-a sosit urări de bine, sănătate, împliniri și fericire, spor în toate și iubire!
    La mulți ani! :inlove:

derby54, doro090767, marcela_f69 și alți 23 apreciază asta.
  10. SkumpikaNina

SkumpikaNina Mare-maestru forum

Un an nou fercit tuturor ! Event finalizat !!

derby54, doro090767, marcela_f69 și alți 15 apreciază asta.
  11. Gabry_mafia

Gabry_mafia Scriitor în devenire

Se activeaza automat +1 la casuta animal cand se iese acel premiu? Sau activez eu?

doro090767, marcela_f69, paulici_01 și alți 10 apreciază asta.
  12. k0

k0 Global Team Leader Team Farmerama RO

Da, și se cumulează timpul, nu efectul.

doro090767, marcela_f69, Razvy78 și alți 12 apreciază asta.
  13. fermierulluca

fermierulluca Supervizor forum

Event terminat! Un an nou fericit!

derby54, doro090767, marcela_f69 și alți 13 apreciază asta.
  14. denisa041204

denisa041204 Novice forum

Event terminat! Un an nou fericit!

15. gutuita

gutuita Novice forum

Eu tot cu 5 cuib de cardinal am ramas. In continuare primesc din cutii numai upgrade-uri. Am 10 upgrade galben in plus. Nici nu stiu de ce stau sa fac atatea puzzle pe zi. Ma opresc aici cu misiunea asta cu cardinali ca nu are rost; am risipit o gramada de SH, toate bonusurile, timp, degeaba...n-are rost sa continui. Am apucat acum sa le dau hrana, cand vor fi gata, scot adaposturile de pe teren si gata.

doro090767, marcela_f69, in.the.rain și alți 8 apreciază asta.
  16. fabian201070

fabian201070 Expert forum

finalizat eventul si linia de vrej activata

derby54, victorashi, malagambafane și alți 9 apreciază asta.
  17. pusa1962

pusa1962 Începător forum

eu am gresit si am dat cele 5 chei primite la inceput la jumatatea distantei si acum m am blocat pt ca nu mai pot continua ce as putea sa mai fac_

18. harmoniy

harmoniy Începător forum

Da se poate finaliza si fara arta pilverizarii florilor, am terminat eventul in aceasta dupaamiaza cu superhrana, bonus 100 % pentru animale, odata m-a lovit norocul cu bonus 100% LA ROATA si multe ghivece valentin, lichior de oua si flaconul cresterii pentru pomii din BAHA! Hai ca se poate !

victorashi, vinfiert, malagambafane și alți 10 apreciază asta.
  19. k0

k0 Global Team Leader Team Farmerama RO

Oricare ar fi punctul de început, se poate ajunge la o cutie care "produce" chei pentru a debloca celelalte cutii.

20. Razvy78

Razvy78 Maestru forum

Event finalizat fara arta pulverizarii,doar cu bonusuri de 100%, SH,SC,vot pozitiv,foarte bune premiile,spor celor ce mai au de lucru

Modificat ultima dată: 2 Ian 2026
    derby54, victorashi, vinfiert și alți 14 apreciază asta.