Feedback Lollapalooza de iarnă

Discuție în 'Runda de discuții' creată de k0, 17 Dec 2025.

Dragă cititor al forumului nostru,

Dacă dorești să participi activ la discuțiile purtate, ai întrebări sau vrei să deschizi alte teme, este necesar să te conectezi în continuare în joc. În cazul în care nu ai încă un cont de joc, te rugăm să te înregistrezi. Ne bucurăm să te revedem în viitor în forumul nostru! CLICK AICI
?

Ce părere aveți despre acest eveniment?

Acest sondaj se va închide pe 7 Ian 2026 la 21:57.
  1. Îmi place

58,5%
  2. Mi-e indiferent

4,8%
  3. Nu-mi place

36,7%
  1. alexbosu99

alexbosu99 Avansat

Buna ,La mine tetrisul nu merge nici acum.aveti vre-o recomandare?de 2 ori am ajuns la ele si nu s-a intamplat nimic .Am mers mai departe.

amy46, victorashi, paulici_01 și alți 5 apreciază asta.
  2. _Agathon_

_Agathon_ S-Moderator Team Farmerama RO

Da, sa citesti ce s-a postat in acest topic, macar pe pagina anterioara.:D;)

Razvy78, MicuNicu, amy46 și alți 5 apreciază asta.
  3. stiucarul

stiucarul Demiurg forum

nu merge tetris. apare bifa verde sub pion si atit!

MicuNicu, amy46, victorashi și alți 6 apreciază asta.
  4. k0

k0 Global Team Leader Team Farmerama RO

Ai curățat clientul de joc?

Razvy78, MicuNicu, amy46 și alți 7 apreciază asta.
  5. stiucarul

stiucarul Demiurg forum

nu.cum sa fac? multumesc si scuze de deranj.

MicuNicu, amy46, victorashi și alți 6 apreciază asta.
  6. k0

Curățare cache/cookies din browserul de Internet dacă joci din browser, reinstalare client downloadabil dacă există.

Razvy78, MicuNicu, amy46 și alți 6 apreciază asta.
  7. stiucarul

stiucarul Demiurg forum

multumesc ko.clientul 'era'.

Razvy78, MicuNicu, amy46 și alți 8 apreciază asta.
  8. oni2012

oni2012 Expert forum

Adevăr grăiești dar...dezvoltatorul trebuie să trăiască și el așa că a adoptat o altă strategie pentru cei care doresc mai mult decât linia de vrej -coșurile - disponibile în anumite perioade. Printre ele " Pachetul lui Moș Crăciun I oferă: 1 Ladă de bonusuri pentru fermă I, 2 Tichete petrecere, 50 Monede-rotiță. Preț standard 69 euro și Pachetul lui Moș Crăciun II oferă: 2 Lăzi de bonusuri pentru fermă I, 25 Lăzi de îngrășăminte, 125 Monede rotiță. Preț standard 129 euro." care pot fi achiziționate de cinci ori fiecare deci 875 monede rotiță. Cu ce se adună zilnic toată perioada se pot face câteva achiziții serioase! Bineînțeles pentru cei care vor să umble la pușculița adevărată!;) Crăciun fericit și spor la recoltat, tuturor!

EDIT Tocmai ce-am descoperit că de fapt e greșit în tutorial și se pot cumpăra cu mamudele nu cu euro... tot de cinci ori!

Modificat ultima dată: 27 Dec 2025
    Razvy78, alexandrajad, fabian201070 și alți 10 apreciază asta.
  9. life3

life3 Novice forum

ok, pun ”arta pulverizării florilor”, adaposturi de hamsteri în luminiș, arată timp de creștere 10h 54.........cum adică instant?

victorashi, malagambafane, oni2012 și alți 3 apreciază asta.
  10. RazvanAndrei

RazvanAndrei Maestru forum

Itemul arta pulverizarii - daca este nou, are 15 ocazii de folosire, dupa devine un item ce da doar PE. Verifica daca mai are ocazii cand dai click pe el, ar trebui sa apara un (+) in paranteze, daca mai are.
    Daca te uiti in screenshotul meu, sageata verde iti arata cate sarje mai are itemul respectiv.

Ca sa faci animale instant, ai nevoie de 5 iteme. Fiecare item ofera 20% timp redus la producerea animalelor, 5 x 20% = 100%

As activa itemul inainte sa pui animalele, nu stiu exact daca are vreo regula de genul inainte/dupa.

ani.vajai, paulici_01, victorashi și alți 8 apreciază asta.
  11. MicuNicu

MicuNicu Maniac forum

Păi să socotim!
    presupunând că ai deschis deja și harta vârful muntelui, acolo ai 2 cadouri speciale care îți oferă câte 20 monede rotiță la 20h.
    Dar, se pot grăbi cu prăjiturele până la 10 h, așa că putem considera că obții 2 recolte pe zi, la 10 h!
    În total iese 20 monede x 2 cadouri x 2/zi x 11(zile rămase din event) = 880.
    Tot zilnic culegi (standard la 10h dar le poți face la 5 cu prăjituri) 3 sau 4 cadouri măr de acadea, care jucate înseamnă 3 x 3 x 11 x 2 rotițe/joc în total 198 rotițe.
    Și iarăși din harta vârful muntelui ai cele 2 sucuri de portocale la 10 h, măcar 3 (poate chiar 4) culegi pe zi, convertite în rotițe înseamnă 2 x 3 x 11 x 5 rotițe/joc fac 330 rotițe.
    Deci, 880 + 330 + 198 fac 1408, ți asta în codițiile în care ai deschis de abia acum toate hărțile, dar au mai fost zile în care s-a jucat doar primul joc, cel cu 2 rotițe per măr...
    Pentru cei ce vor mai mult, mai există pachete (la articole de sezon) cu mm, unul conține 125 rotițe, altul 50 rotițe. ar face 125 x 5 625 respectiv 250, în total 875 (totuși sunt cam multe mm de cheltuit...)
    Poate nu ies 2400, dar eu mă duc la supermarket și dacă nu am bani pentru tot ce e pe rafturi...

12. dadan

dadan Oracol omniscient

Merci fain!Inteleg toate astea,dar ceea ce nu inteleg este austeritatea asta de Craciun.Asta e,mergem inainte.Vorba unui clasic in viata:"Ai,n-ai mingea tragi la poarta!"La multi ani!

bmia_maria, zahara1663, petrilia10 și alți 17 apreciază asta.
  13. getulina

getulina Novice forum

Help! eu nu reusesc sa obtin braduti nici dupa downloadarile explicate in topic ! Multumesc.

victorashi, paulici_01, in.the.rain și alți 5 apreciază asta.
  14. lentzica_blue

lentzica_blue Pretendent

nici eu nu pot juca pt a primi brazi!

victorashi, paulici_01, in.the.rain și alți 5 apreciază asta.
  15. fabian201070

fabian201070 Cunoscător forum

event terminat

Razvy78, victorashi, paulici_01 și alți 7 apreciază asta.
  16. jagarella

jagarella Supervizor forum

Bonusul care reduce timpul se activeaza inainte de hranire. Bonusul care da + animale se activeaza inainte de recoltare. Valabil si la pomi si la parcele. !!!

victorashi, paulici_01, amy46 și alți 6 apreciază asta.
  17. k0

Încercați acum, mini-jocurile sunt deblocate.

Razvy78, victorashi, paulici_01 și alți 7 apreciază asta.
  18. oni2012

oni2012 Expert forum

Bună!Am luat linia și am constatat că îmi lipsește un item-stația de prăjiturele-. Am recitit tutorialul și nu-l găsesc la recompense !Pentru completarea liniei trebuie să-l achiziționăm separat cu puncte trivia sau nu mai văd eu bine ?

-katnik-, victorashi, paulici_01 și alți 6 apreciază asta.
  19. malagambafane

malagambafane Legendă vie

Ai luat linia dar nu ai terminat de donat, il primesti la ultima donare de fructe de brad coreean. In aceeasi situatie sunt si eu

20. oni2012

oni2012 Expert forum

Tocmai ce l-am primit !

Razvy78, -katnik-, victorashi și alți 6 apreciază asta.