Feedback Magie de toamnă

Discuție în 'Runda de discuții' creată de EllaBalerina, 24 Noi 2020.

Dragă cititor al forumului nostru,

Dacă dorești să participi activ la discuțiile purtate, ai întrebări sau vrei să deschizi alte teme, este necesar să te conectezi în continuare în joc. În cazul în care nu ai încă un cont de joc, te rugăm să te înregistrezi. Ne bucurăm să te revedem în viitor în forumul nostru! CLICK AICI
?

Cum vi se pare eventul?

Sondaj închis pe 1 Dec 2020.
  1. Îmi place

68,9%
  2. Îmi este indiferent

7,4%
  3. Nu-mi place

23,6%
  1. jagarella

jagarella Supervizor forum

Da, de ce ai folosit 200 de tichete?, nu te ajuta cu nimic la top. Plantele se fac lejer in 4 zile si apoi ai tot timpul din lume sa donezi pentru top. BAFTA

paulici_01, giuly1969, -elenaion49- și alți 15 apreciază asta.
  2. vlad4er

vlad4er Scriitor în devenire

Salut
    La recompense sunt enumerate 3 itemuri, dintre care, Paicaroane si branza se primeste la donare cv produse de 1,265 milioane, iar Fotobombare se acorda la Top 1000.
    Nu am vazut unde se poate lua Izbucnirea lui Morcovici.
    Doar o simpla curiozitate,
    O seara placuta si spor la eventuri

paulici_01, -elenaion49-, mara62 și alți 13 apreciază asta.
  3. cp58

cp58 Ambasador forum

Incep tarziu cu
    Ma gandesc daca particip la top. Spor tuturor si succes celor ce vor participa la top!

paulici_01, -elenaion49-, mara62 și alți 17 apreciază asta.
  4. sclau8

sclau8 Cunoscător forum

La misiunea 6 de la event

paulici_01, -elenaion49-, mara62 și alți 12 apreciază asta.
  5. SidTheKid

SidTheKid Locuitor permanent

Am 146 castane de toamna, doar 56 mi-a dat dughia.
    Am o dilema, mi-a iesit o anaconda cu clopotei, s-o dau la piata sau la misiuni?
    PS: Tocmai ce mi s-a dublat dilema:)

Modificat ultima dată: 25 Noi 2020
    paulici_01, adria2, -elenaion49- și alți 14 apreciază asta.
  6. sclau8

sclau8 Cunoscător forum

Daca la misiuni te referi cumva la top,e complect in defavoarea ta raportul pret piata/pret sura. Daca te referi la misiunile de la reproducere, e alegerea ta. Eu am reusit acuma 2-3 saptamani sa termin la toate misiunile pt reproducere nivelul 9 pt mamudele(cu exceptia la gaini). Castane am 392, dupa reproduceri, din trestie am scos numai 90.

7. SidTheKid

SidTheKid Locuitor permanent

Nu am niciun gand de top, la misiunile cooperativei ma refeream.
    Asta pare simplu, eventul, fac plantele si castanele apoi ma opresc, nu donez nimic.
    La celalalt sunt putin in ceata cu plansele dar o sa mai studiez faq-ul.

8. vlad4er

vlad4er Scriitor în devenire

Multumesc pt raspuns. M-am uitat numai la recompensele care se dau in cadrul topului, efectiv uitand de misiunile initiale.
    Noapte buna.

paulici_01, -elenaion49-, mara62 și alți 13 apreciază asta.
  9. Georgel72

Georgel72 Mare-maestru forum

Seara buna!
    Un bonus de 100% de la roata si 3 cadoul lui jack si gata!:D
    S-auzim de bine!

paulici_01, CORINA-SONIA, miha_mara și alți 21 apreciază asta.
  10. -elenaion49-

-elenaion49- Baron forum

Buna seara!
    Am inceput eventul dupa ora 22.00, dar am tot invartit roata, si cu alte bonusuri pe care le aveam deja, in 40 de minute pot dona la top.
    Incep cu 500 de milioane si ne vedem acolo, daca sunteti de acord. Apoi vedem cum decurge totul.
    Am pus steagul nostru pe fond galben ca in ultimul top in care am stat cu totii in grup.
    Sper sa fim cat mai multi, spor tuturor!

Gata, donat 500 de milioane, astept actualizarea sa vad daca a mai donat cineva.:D:D:D Yupiii

Revin....
    Dupa cateva actualizari, donatia mea ramane in asteptare si nu este afisata inca.
    Se intampla ceva? Sunt erori care ar putea face sa pierd produsele donate?

Modificat ultima dată: 26 Noi 2020
    paulici_01, giuly1969, mara62 și alți 24 apreciază asta.
  11. blackspace77

blackspace77 Expert forum

final de event!..baftă la top!..probabil sunt probleme de actualizare ,nici la mine nu apare topul!!

Modificat ultima dată: 26 Noi 2020
  12. nikolae28

nikolae28 Board Administrator Team Farmerama RO

Exact ! Se lucreaza deja la acest aspect. Din ce s-a donat, nimic nu se pierde.

paulici_01, -elenaion49-, raisa2005 și alți 20 apreciază asta.
  13. Claudia

Claudia Duce forum

Eu am folosit doar vreo 50 de tichete, dar am reusit sa prind cate ceva bun de la roata si am folosit si un cupon de 200% recolta.

Nu e vorba doar de donat la top, ci si de eliberarea unui teren continental pentru ateliere, e si pacat ca nu putem beneficia la maxim de minieventul cu ateliere cu timp redus. Tocmai acum e...La eventul cu Frappe Ole sunt cerute implicit o gramada de plante, nu stiu cand reusesc sa eliberez celelalte 2 terenuri, dar macar am plina cu ateliere pajistea principala din dimineata asta si tot e ceva.

Am donat si eu fix 500 de milioane. Sper sa fim un grup compact de romani cand se actualizeaza topul. Succes tuturor!

14. sclau8

sclau8 Cunoscător forum

Din pacate eu nu am prins nimic la roata, si nu mai am bonus de recolta in afara de S, deci nu ma ajuta. Asa incat la mine va dura pana pot dona la top.

15. mariuta48

mariuta48 Legendă vie

Buna! Am donat 500mil, dar nu am fost atenta ca se aduna si cele 5 mil de la event, adica nu vreau sa fac fronda. La urmatorul prag am sa fiu mai atenta. Succes tuturor!

16. matusam

matusam Legendă vie

Buna!
    Am terminat prima parte.
    Bafta tuturor!

blackspace77, paulici_01, miha_mara și alți 26 apreciază asta.
  17. MicuNicu

MicuNicu Maniac forum

Bravo voua cei care ati infipt steagul acolo la 500 mil!
    Eu o s-o iau mai usurel, ca roata nu ma iubeste...90 tichete de petrecere trase in gol...Dar promit si eu ca vin, inainte sa va mutati mai sus...
    Apropo, nu pot scoate modelul de la steag (hasuri sau cercuri), cand pun galben se cunosc...Are cineva rabdare sa-mi explice cum face sa dispara modelul? ca eu n-am reusit...

-iulia1992-, paulici_01, -katnik- și alți 19 apreciază asta.
  18. mariuta48

mariuta48 Legendă vie

Culoarea de la stindard este si la forma si la modele stindard. Alege galben la amandoua.

19. MicuNicu

MicuNicu Maniac forum

Multumesc, eu alegeam doar la model si de aia ramaneam cu hasurile...S-a rezolvat acum, dar mai rabdati pana pot sa-l arborez...

-iulia1992-, SidTheKid, paulici_01 și alți 17 apreciază asta.
  20. mara62

mara62 Conte forum

Event finalizat (1 bonus 200% castigat la roata)

-iulia1992-, paulici_01, Papy și alți 21 apreciază asta.