Feedback Magie de toamnă

Discuție în 'Runda de discuții' creată de EllaBalerina, 24 Noi 2020.

Dragă cititor al forumului nostru,

Dacă dorești să participi activ la discuțiile purtate, ai întrebări sau vrei să deschizi alte teme, este necesar să te conectezi în continuare în joc. În cazul în care nu ai încă un cont de joc, te rugăm să te înregistrezi. Ne bucurăm să te revedem în viitor în forumul nostru! CLICK AICI
?

Cum vi se pare eventul?

Sondaj închis pe 1 Dec 2020.
  1. Îmi place

68,9%
  2. Îmi este indiferent

7,4%
  3. Nu-mi place

23,6%
  1. cp58

cp58 Ambasador forum

2. jagarella

jagarella Supervizor forum

Donatie de 49.999.999.999 si 25.555.555.555. Ceva in genul "Lupta lor in lumea noastra". Cam de asta este vorba in topul topului. Bafta

Edit De fapt topul semnifica lupta orgoliilor, diferentele de recompense, ca si numar si calitate nu justifica "investitia". Desigur intre 3000 si 5000 este diferenta de vrej, dar.... Daca insumam recompensele de la frappe ole cu cele de la top, se mai echilibreaza. Sa vina Regina Carnavalului, zic....

Modificat ultima dată: 27 Noi 2020
    amy46, -iulia1992-, 18miha18 și alți 24 apreciază asta.
  3. derby54

derby54 Veteran Forum

m am razgindit incet dar vin si eu dupa voi sper sa nu ramin total falita degeaba

amy46, -iulia1992-, paulici_01 și alți 16 apreciază asta.
  4. ang30la

ang30la Cunoscător forum

Dupa parerea mea nu conteaza locul , important e sa fii printre cei 1000 daca cineva isi doreste premiile aferente.
    Se pot obtine si cu donatii rezonabile .
    Iar cei care afiseaza donatiile acelea ( de te uiti crucis la asfel de sume ) sunt " bogati " . Tot respectul pentru ei .
    Pentru cei care doresc sa participe, nu va descurajati , doar asteptati si vedeti valoarea din sura .
    Spor

amy46, -iulia1992-, paulici_01 și alți 19 apreciază asta.
  5. Georgel72

Georgel72 Mare-maestru forum

Verificati culorile de pe stindard, tricolorul da bine in top dar sunt cativa cu steagul belgiei (negru in loc de albastru).
    Iar cei care nu au rezerve ar fi mai sigur sa astepte sa vada unde se ajunge, mai e drum lung pana departe...
    Toate cele bune, s-auzim de bine!:D

Modificat ultima dată: 27 Noi 2020
    amy46, -iulia1992-, davidsiirina08 și alți 19 apreciază asta.
  6. SidTheKid

SidTheKid Locuitor permanent

Luat cele doua itemuri si cam atat, ma opresc aici.
    Sunt prea mic pentru un razboi asa de mare.
    Vot pozitiv, ma declar multumit.

amy46, -iulia1992-, davidsiirina08 și alți 21 apreciază asta.
  7. luizacuflori

luizacuflori Scriitor activ

ce ai donat are valoare de sura de una suta de mii noua sute gg ?!sau 100 de milioane?!La ce sume am vazut la donatii ,nu mai stiu nici sa numar zerourile

Modificat ultima dată de către moderator: 27 Noi 2020
    amy46, sclau8, paulici_01 și alți 13 apreciază asta.
  8. SidTheKid

SidTheKid Locuitor permanent

Nu, atat mai aveam pana la urmatoarele lazi.
    Intre timp am mai donat ceva pt lazi si am mai obtinut PE/PET.

Acum chiar ma opresc, oricum o sa zbor din topul ala.

amy46, -iulia1992-, davidsiirina08 și alți 15 apreciază asta.
  9. MicuNicu

MicuNicu Maniac forum

Eu am reusit sa-l arborez pe al Italiei...Noroc cu vecina Popik70 care mi-a atras atentia...Bine ca n-am apucat sa-l si afisez, tot mocait raman, dar vin si eu in cele din urma, pastrati-mi un loc!

amy46, -iulia1992-, raisa2005 și alți 22 apreciază asta.
  10. CLAUDIU_T

CLAUDIU_T Junior Expert

Buna Si eu ma voi opri la 150-160 mil .Sunt prea mic pentru un razboi asa mare.Pentru prima participare sunt multumit chiar daca nu voi ramane in top Felicitari celor care arboreaza steagul Romaniei pe locurile fruntase.Mult spor

amy46, F_L_O_R, -iulia1992- și alți 19 apreciază asta.
  11. derby54

derby54 Veteran Forum

A si avea o sugestie pentru anul viitor poate la top fermieri se poate dona si produse mestesugaresti.Nu stiu cum stau altii dar la mine sura este foarte plina si ar fi un ajutor si posibilitate de donare.Multumesc

amy46, -iulia1992-, raisa2005 și alți 16 apreciază asta.
  12. cp58

cp58 Ambasador forum

Eu ma opresc acum. Momentan am poz.582 cu aprox.201mil. pozitie care nu va fi aceeasi la final. Ca sa ajung la 500 mil. ar trebui sa golesc toata sura. Trebuie sa schimb tactica de joc si poate anul viitor voi ocupa un loc mai bun. Succes tuturor!

CLAUDIU_T, amy46, -iulia1992- și alți 19 apreciază asta.
  13. in.the.rain

in.the.rain Conte forum

Am ajuns si eu!

amy46, -iulia1992-, raisa2005 și alți 17 apreciază asta.
  14. -elenaion49-

-elenaion49- Baron forum

Buna seara fermieri! Nu vreau sa fiu pisaloaga, am vazut ca cei mai multi dintre voi nu ati dorit sa ramanem in lista.
    Dar pentru cei cativa, care au ramas pana acum la 500 de milioane, propun sa crestem suma pentru ca ne-au cotropit spaniolii care au si ei tot 500:))) Si nu de alta, dar ei au lista consistenta si noi nu ne mai vedem printre ei:))))
    Astept propunerile voastre, seara buna!

CLAUDIU_T, amy46, stoiantudorel și alți 22 apreciază asta.
  15. Claudia

Claudia Duce forum

Buna dimineata, propun sa mai dam 100 de milioane deocamdata, ne adunam in jurul lui matusam la 600 de milioane :). Nu cred ca anul asta trebuie sa dam prea mult ca sa ramanem in Top 1000.

CLAUDIU_T, amy46, paulici_01 și alți 20 apreciază asta.
  16. in.the.rain

in.the.rain Conte forum

Deocamdata sunt de acord cu inca 100 de mil. Daca mai e nevoie mai donam in ultima zi.(sau mai devreme daca e cazul)

amy46, paulici_01, -iulia1992- și alți 17 apreciază asta.
  17. Claudia

Claudia Duce forum

Vad ca si acolo s-a adunat un grup din alta tara...poate si mai bine ar fi inca 150 de milioane fata de ce am dat deja, sa ajungem la 650 de milioane unde deocamdata nu s-a strans nimeni. Cu ocazia asta poate se si reuseste un numar exact, din aproape in aproape, sa avem toti din echipa fix aceeasi valoare donata. Nu ne obliga nimeni sa stam grupati, bineinteles, dar arata mai frumos asa.

Imi place sa urmaresc si echipa de la 1 miliard 710 milioane, au reusit sa scrie ceva, desi se mai balbaie, dar la suma imensa donata, nu sta nimeni sa le strice formatia :).

amy46, paulici_01, -iulia1992- și alți 13 apreciază asta.
  18. Criselt

Criselt Legendă vie

Si eu care regretam ca am "sarit" cu 2 mil...:p

CLAUDIU_T, amy46, paulici_01 și alți 12 apreciază asta.
  19. Georgel72

Georgel72 Mare-maestru forum

Hai 690 :)

amy46, paulici_01, Criselt și alți 13 apreciază asta.
  20. Claudia

Claudia Duce forum

N-am nimic impotriva :). Sa vedem ce zice si -elenaion49-, ca anul asta ea a avut prima initiativa de grup, cum ar veni, e organizatoarea echipei :). Din care face parte, bineinteles, cine doreste.

amy46, paulici_01, Criselt și alți 16 apreciază asta.