Feedback Magie de toamnă

Discuție în 'Runda de discuții' creată de EllaBalerina, 24 Noi 2020.

Dragă cititor al forumului nostru,

Dacă dorești să participi activ la discuțiile purtate, ai întrebări sau vrei să deschizi alte teme, este necesar să te conectezi în continuare în joc. În cazul în care nu ai încă un cont de joc, te rugăm să te înregistrezi. Ne bucurăm să te revedem în viitor în forumul nostru! CLICK AICI
?

Cum vi se pare eventul?

Sondaj închis pe 1 Dec 2020.
  1. Îmi place

68,9%
  2. Îmi este indiferent

7,4%
  3. Nu-mi place

23,6%
  1. sclau8

sclau8 Cunoscător forum

Deci la cat ne oprim? In trei ore mi se termina ultima tura de bostanei de care am nevoie si pot in sfarsit sa incep sa donez si eu:p:p

amy46, paulici_01, -iulia1992- și alți 15 apreciază asta.
  2. -elenaion49-

-elenaion49- Baron forum

Nu am nimic impotriva sa ajungem la 690 de milioane. Cine da startul?:D:D
    P.S. Suntem foarte multi anul asta, vad multe steaguri, haideti sa fecem o lista frumoasa sa ne invidieze toti. Aveti grija la donari, sa nu mai depasim suma si sa ajungem iar asa razleti.:inlove::inlove:

Modificat ultima dată: 28 Noi 2020
    amy46, paulici_01, clauliviu și alți 20 apreciază asta.
  3. clauliviu

clauliviu Scriitor activ

Am terminat cele 6 misiuni. O sa donez ceva infim si la top, pentru lazile de avansare nivel.
    Succes tuturor! Hai Romania!

amy46, paulici_01, -iulia1992- și alți 19 apreciază asta.
  4. Criselt

Criselt Legendă vie

eu ma opresc la 600 mil deocamdata. Bafta tuturor!

amy46, paulici_01, clauliviu și alți 20 apreciază asta.
  5. Claudia

Claudia Duce forum

Am dat adineauri, o sa apara la urmatoarea actualizare :)

amy46, paulici_01, clauliviu și alți 21 apreciază asta.
  6. -elenaion49-

-elenaion49- Baron forum

Gata si eu. Spor la calcule celor care vor sa ni se alature!:D:D

Buna ziua Georgel, bine te-am gasit!;)

Modificat ultima dată: 28 Noi 2020
    amy46, paulici_01, clauliviu și alți 21 apreciază asta.
  7. florin2010

florin2010 Novice forum

event finalizat

amy46, paulici_01, clauliviu și alți 16 apreciază asta.
  8. scutica

scutica Junior Expert

event finalizat/ am donat produse de 100 milioane,sper sa intru in top 3000

9. sclau8

sclau8 Cunoscător forum

Bun, am nimerit suma corect, ma gandeam ca reusesc sa donez din neatentie 2-3 gologani in plus, si am calculat mai atent decat daca era vorba de bani reali:p

amy46, paulici_01, clauliviu și alți 17 apreciază asta.
  10. primavara68

primavara68 Profesionist forum

60326000. am si eu donat .1229 locul. steag galben cu tricolorul sper sa iau din premii ceva . cred ca de data asta mi a functionat strategia . spor romanilor sa fie lista frumoasa cu tricolori in frunte .

Modificat ultima dată de către moderator: 28 Noi 2020
    amy46, paulici_01, clauliviu și alți 17 apreciază asta.
  11. jagarella

jagarella Supervizor forum

Eu cred ar fi trebuit sa ramaneti la 500 milioane, asa ati fi dat un semnal BP ca toti dorim aceleasi premii, un fel de solidaritate internationala. BAFTA

amy46, paulici_01, cadina și alți 18 apreciază asta.
  12. -elenaion49-

-elenaion49- Baron forum

Nu ar fi problema. Daca cineva greseste cu un gologan, cu doi, cu 2 milioane sau mai mult, donam cu totii suma respectiva si ne tinem in grup.
    Hai sa vedem, cine mai doreste, cine mai pofteste....;)

amy46, paulici_01, derby54 și alți 16 apreciază asta.
  13. Georgel72

Georgel72 Mare-maestru forum

Am trimis mesaj la FellyrayGirls sa mai doneze 1 salata si puna in locul tricolorului R ( rosu,pe fond galben) , cine doreste sa doneze inca 1 salata peste 690 000 000 urmand sa puna O la stindard , sa se stie clar de unde suntem.
    Cine se hotaraste sa scrie aici, o singura persoana. Cu tot numele tarii pot aparea incurcaturi...
    Hai ca ne-am strans cativa, mai asteptam doritori, nu riscam sanctiuni de distantare!:D

14. mitzipitzi

mitzipitzi De-al casei

event finalizat

amy46, paulici_01, clauliviu și alți 12 apreciază asta.
  15. Claudia

Claudia Duce forum

S-a mai incercat asta in anii trecuti, nu a functionat. Chiar au fost discutii cu membrii altor forumuri. Tot timpul se asezau altii confortabil exact deasupra sirului, pentru siguranta. Iar in ultima ora de top e mereu agitatie maxima si cei care intra se duc un pic deasupra sirurilor cu valori egale, ca sa se asigure ca prind un loc mai in fata si raman in top. Nu exista solidaritate internationala cand e vorba de premii individuale :). Nu ai cum sa-i convingi pe toti sa coopereze. Si am vazut siruri "ingropate" pe ultima suta de metri.

* Pentru jucatorii care au inceput mai de curand Farmerama, au nivelul mai mic si care au sperante pentru Top 5000: feriga este cea mai eficienta planta de cultivat ca raport valoare in sura / durata. In ultimile 3 zile se pot strange plante in valoare de cateva milioane bune, mai ales daca se prind si niste bonusuri si se folosesc si produse de ajutor pentru timpul si recolta florilor.

amy46, paulici_01, cadina și alți 15 apreciază asta.
  16. SidTheKid

SidTheKid Locuitor permanent

Stai putin, daca ai terminat cu plantele si castanele de toamna, nu intri in top 5000?
    Si ramai acolo pana la final? Eu asa am inteles din FAQ.
    Poate ai vrut sa scrii top 3000.

amy46, paulici_01, clauliviu și alți 11 apreciază asta.
  17. Claudia

Claudia Duce forum

Ramai in Top 5000 cand termini cu plantele si dropul doar daca sunt mai putin de 5000 cei care au terminat. Daca sunt 6-7000 si nu te incadrezi peste valoarea de la locul 5000 iesi din Top. Nu e garantata prezenta in Top 5000 :)

amy46, paulici_01, derby54 și alți 13 apreciază asta.
  18. ang30la

ang30la Cunoscător forum

Eu astept sa vad cum evolueaza locurile .
    Deocamdata suma e confortabila si locurile la fel .
    Eu sunt curioasa daca daca pe 1 decembrie se intra in top 1000 cu suma de acum .
    Sper sa ne bucuram de premii cu totii .

amy46, paulici_01, clauliviu și alți 12 apreciază asta.
  19. Criselt

Criselt Legendă vie

Nu "merge" numele scris pe litere, la aceeasi valoare donata locurile fluctueaza la fiecare actualizare si se obtine o anagrama. Mai bine e sa lasam steagurile.

amy46, paulici_01, derby54 și alți 8 apreciază asta.
  20. Georgel72

Georgel72 Mare-maestru forum

Cu o salata in plus respectiv doua va merge garantat. Ea oricum trecuse pragul cu o salata.

amy46, paulici_01, -iulia1992- și alți 8 apreciază asta.